george05 Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Schimba casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Cam asta aveam de gand sa fac in iarna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Hai ca vin si eu un review despre Shark Spartan Carbon, sunt multumit de tot mai putin de faptul ca a cazut o data pe jos si acum nu mai merge mecanismul care misca ochelarii, rahati-m-as in ea. Acum trebuie sa vad cu garantia daca o rezolv, daca nu, improvizez. Nu inteleg cum poate fi atat de sensibil mecanismu' ala, sa moara ma-sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 o fi pe arc sistemul de actionare, si a sarit de pe pozitie. Multe casti au sistemul asta de rahan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Asa se simte ce-i drept, sau na, se simtea. Ma oftic de mor, pentru ca acum iar trebuie sa ma gandesc cum duc casca in Ro, cum o recuperez... Dar ma dispera cand dau banii pe un lucru nou si mi se intampla rahaturi din astea. As putea sa-mi bag eu nasul pe acolo, dar mi-e ca n-am ce-i face si apoi mai pierd si garantia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Probabil oricum s-a pierdut garanția avand in vedere "lucrul mecanic intamplat" asupra ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Ar fi culmea, a cazut de pe rezervor, n-am cazut eu cu ea pe cap )). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 (editat) Ar fi culmea, a cazut de pe rezervor, n-am cazut eu cu ea pe cap )). A cazut si gata, nu conteaza cat de rau si in ce fel. Nu ai de ce sa ceri sa ti-o repare pe garantie, e vina ta. Dar daca nu ai urme evidente de lovire pe ea, poti incerca. Doar sa nu le spui ca ai dat-o pe jos, 99% te vor trimite la plimbare. In alta ordine de idei, Shark are garantie internationala. De ce vrei sa o trimiti in Romania? Editat Octombrie 1, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Aha, la asta nu m-am gandit, ca am luat-o de la un prieten in Pitesti si m-am gandit sa i-o dau lui sa rezolve si eu sa stau la bere, dar nu zici rau. M-as mira sa nu reziste la un asemenea impact, probabil ca scrie ceva pe undeva legat de asta. N-am citit termenii si conditiile deci n-as putea spune, dar o sa citesc sa vedem despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Vine cu un card in cutie. Cu ala te inscrii pe site la ei ca sa activezi garantia internationala. Dupa care te duci la magazin in UK, tot cu cardul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Si iti da _ue pt viziera rupta, nu? Daca e de la un baeat poate n-are card. Sau poate e sora șoieiului ala fake de pe olx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Nu nu, a venit in cutie cu toate rahatisurile (cartonase, carduri, carticele,cartulete, pinlock, etc.), trebuie doar sa vad daca nu am fost eu super intelligent sa arunc ce-a fost in plus ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 (editat) Si iti da _ue pt viziera rupta, nu? _ue pentru viziera rupta era sa iau de la vanzatorul castii, si am luat de la unii din Bucuresti care vand oficial Shark (motorteam) si i-a durut in c_r de garantia mea internationala si universala. Dar colegul nostru este intr-o tara civilizata. Acolo _uia se numeste blowjob si, mai important decat denumirea diferita, nu o primesti chiar din orice pozitie. Cel putin asa am auzit. Sunt curios de deznodamant. Editat Octombrie 1, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 Aia s-au prins ca viziera ti s-a rupt la contactul cu esenta tare, de aia ai primit _ue! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 1, 2018 Share Postat Octombrie 1, 2018 (editat) Aia s-au prins ca viziera ti s-a rupt la contactul cu esenta tare, de aia ai primit _ue! E defect de fabricatie / design, recunoscut de producator. La mine s-au rupt doua viziere "normale" si una din modelul "imbunatatit" ca sa nu se mai rupa; per total, acum sunt la a 4-a viziera, si mi-au schimbat si mecanismul de prindere de pe casca. Din fericire pentru vanzator, viziera actuala a vazut doar 3 folosiri anul asta. Cand / daca se va rupe si asta, o sa donez casca unei scoli moto. Legat de copac, daca esti curios, casca a dobandit doar o zgarietura foarte mica iar viziera nu a patit nimic suplimentar. Deh, casti frantuzesti, cine plm sa le inteleaga... Editat Octombrie 1, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Orice producator recomanda sa schimbi casca dupa un impact oricat de mic. Indiferent daca ai cazut in cap sau ai scapat-o de pe moto. Tine de siguranta. Treaba ca s-a rupt mecanismul cand a picat nu intra la garantie. Daca s-au rupt 2 viziere si ei au recunoscut defectul de fabricatie trebuia sa ai o casca noua acum. Editat Octombrie 2, 2018 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Sunt sigur ca trebuie sa existe niste specificatii, da-o in ma-sa. Pai daca merg cu pasager si ma loveste in casca de 156 de ori la un drum mai lung inseamna ca a suferit impact pe termen lung si pierd garantia (exagerez de dragu' exemplului).Intr-un final am dat niste bani si am niste asteptari, printer care se numara si stranutul cu casca pe cap fara sa se dezintegreze. O sa iau legatura cu ei sa vedem ce si cum si va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Orice producator recomanda sa schimbi casca dupa un impact oricat de mic. Posteaza te rog macar un producator care recomanda schimbarea castii in cazul in care aceasta e scapata din mana, de pe motor, chestii de genul. Nu de alta, dar dezvolti un mit in caz contrar. La fel cu mitul schumbarii castii la fiecare 3 ani din cauza "deterioriarii" materialelor din care e alcatuita. Editat Octombrie 2, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Posteaza te rog macar un producator care recomanda schimbarea castii in cazul in care aceasta e scapata din mana, de pe motor, chestii de genul. Nu de alta, dar dezvolti un mit in caz contrar. La fel cu mitul schumbarii castii la fiecare 3 ani din cauza "deterioriarii" materialelor din care e alcatuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Corect! My bad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Baietii se acopera cu hartii ca sa nu plateasca prin tribunale despagubiri de milioane de $, eu asta cred ca e logica pana la urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Octombrie 3, 2018 Share Postat Octombrie 3, 2018 (editat) Ai mare dreptate! Doar in Romania nimeni nu da in judecata pe nimeni. Probabil nu-si cunosc drepturile. Editat Octombrie 3, 2018 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Cum este Spartan-ul pe o sportiva?Merg constant cu 150-200 in afara. Am probat una, mi-a lasat o impresie buna doar faptul ca nu are mecanism de inchidere a vizierei m-a descurajat putin. Intra ceva aer pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 salutare, nu intra gram de aer pe acolo, se inchide f bine. Eu o folosesc pe naked-ul din semnatura, insa pozitia fiind mai dreapta intra aerul pe dedesubt. In momentul in care ma las in fata nu se mai simte asa tare aerul, impresia mea fiind ca aceasta casca este speciala pt sportive. foarte multumit de casca, pacat ca nu e exact ce am eu nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Daca e soare si lasi ochelarii furmurii nu mai intra pic de curent, dar daca ai nevoie sa-l ridici o sa simti diferenta. Pe mine nu ma deranjeaza neaparat, dar prefer sa merg cu ochelarii trasi. Te sfatuiesc sa-ti iei Spartan Carbon pentru ca e mult mai usoara si nu-ti mai intepeneste gatu' (daca mergi mult). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate