Mooaaa Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Salut, am si eu o problema cu o casca S800, mai exact la sistemul de prindere care imi vine exact in marul lui adam. Eu fiind mai slab simt tare nasol acel sistem de prindere care este din metal, stie cineva daca se poate schimba, daca ati mai intalnit problema asta ce ati facut, cam ce solutii ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Salut, am si eu o problema cu o casca S800, mai exact la sistemul de prindere care imi vine exact in marul lui adam.Eu fiind mai slab simt tare nasol acel sistem de prindere care este din metal, stie cineva daca se poate schimba, daca ati mai intalnit problema asta ce ati facut, cam ce solutii ar fi? Salut! Am si eu un RSF2I si tot asa imi sta in gat centura de prindere, dar am reusit sa ma obisnuiesc (oricum, daca nu am motocicleta nu o port prea mult), dar m-am gandit la o solutie: invelesti sistemul de prindere intr-o bucata de material pe care o securizezi cu un elastic de bani sau o banda cu scai (arici). PS: Nu stiu daca poti schimba sistemul de prindere, dar nu cred ca se poate! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Salut, am si eu o problema cu o casca S800, mai exact la sistemul de prindere care imi vine exact in marul lui adam.Eu fiind mai slab simt tare nasol acel sistem de prindere care este din metal, stie cineva daca se poate schimba, daca ati mai intalnit problema asta ce ati facut, cam ce solutii ar fi? acelasi model am si eu si tot aceeasi problema am intampinat.eu am strans cureaua si o imping pana sub barbie si e mai comod asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 acelasi model am si eu si tot aceeasi problema am intampinat.eu am strans cureaua si o imping pana sub barbie si e mai comod asa si eu am un s500 si chiar daca am largit la maxim curelusha tot ma strange de gat cand o inchid, ma gandesc sa o prelungesc cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Draq Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Salut,mi-am cumparat o casca Shark RSI,este marimea M,si pare buna de mine,dar as vrea sa incerc si marimea S(poate se potriveste mai bine),poate a facut cineva o greseala si a luat S si de fapt ii trebuia M,sunt dispus sa fac schimb(daca imi este mai buna S),casca e in cutie cu toate etichetele pe ea,dati un p.m daca va intereseaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 si eu am un s500 si chiar daca am largit la maxim curelusha tot ma strange de gat cand o inchid, ma gandesc sa o prelungesc cumva Si eu am avut problema asta la S500 acum 2 ani. AM lasat-o mai larga insa cam flutura apoi in vant. E destul de spinoasa problema, motiv pentru care gasesc prinderea in dublu D mult mai practica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Eu am "avut"un Rsi . Imi placea foarte mult, ma obisnuisem cu ea. Comoda, nu era atat de zgomotoasa si usor de intretinut. Eh, numai bine ca mi-au furat-o de langa motor zilele trecute, fiind oprit sa dau o mana de ajutor unui biker lovit. Acum merg cu un Icon Skull. Diferentele se cunosc imediat. Galagie mult mai mare . Parca nu se aeriseste la fel de bine la viteze mici . Miss my old helmet. M-as fi orientat spre un Rsx , dar criza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 mi-am luat rsx .. .. si sunt mandru .. super casca ... eu sunt scuterist deci .. e mult prea ok pentru mine .. mai ales ca am scuterul limitat la 50km.h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Viziere pentru castile Shark RSI are cineva idee unde se pot gasi, la un pret de bun simt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbeca Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Shark... Editat Iulie 15, 2009 de dbeca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 as vrea sa imi cumpar o casca shark s650, cat de buna e pt un naked in privinta zgomotului? si daca stie cineva unde pot sa gasesc mai ieftin in magazine sau daca aduce cineva, caut si o culoarea anume "Fushion Tec Matte Silver" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 \ Singura problema pe care o are Shark-ul este aceea ca se abureste viziera,in rest totul este ok (sistem de prindere,zgomot, confort, greutate, etc). am un s800 si nu abureste viziera(fff putin pe margini in conditi extreme dar nu ma deranjeaza cand conduc).. pot spune ca e un gunoi.....imi rupe ochii ca intra aer pe langa viziera ca sistemul nu e etans si intra vantul in ochii rau...am cazut s am dat cu dovleacul si acum dupa o luna ma cam supara zona ochiului stang(ideea e m-am lovit in drepta si ma deranjeaza ochiul stang....adica a redistribuit fortele g ca un clopot de biserica din fonta)... ce viziera anti scrach'' ca se zgarie si daca te uiti la ea urat...... e originala ca am luato de la louis dar sunt multe falsuri pe piata asa ca aveti grija.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 eu am un s800 care a venit cu 2 viziere suprapuse, una neagra peste una clara. mi-au sarit amandoua la 140/h cand le tineam deschise, si s-a rupt si o prindere. Am cumparat o viziera (2 milioane), si acum se tine in prinderile reparate. priza de aer de sus nu se inchide din prima. Casca nu vajaie rau, fiindca are barbie. e destul de aerodinamica. e o casca medie dupa parerea mea, nu e nici proasta dar nici buna. am avut si s500 si e praf fatza de s800, si am avut nolan n62 care era mai buna ca amandoua. am avut si laser vertigo crae era foarte buna, toate sunt cam la acelasi pret, 100-150 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 eu am un s800 care a venit cu 2 viziere suprapuse, una neagra peste una clara. mi-au sarit amandoua la 140/h cand le tineam deschise, si s-a rupt si o prindere. Am cumparat o viziera (2 milioane), si acum se tine in prinderile reparate. Ai mers cu 140 cu viziera deschisa? Nu esti sanatos. Cred ca la viteaza aia sare aproape orice viziera. Eu am un RSF2i..si sunt multumit. E usoara, nu se abureste, aerisirile isi fac treaba. Un dezavantaj, asa zic eu, este sistemul de prindere. As fi preferat dublu D in locul celui cu click. Urmatoarea va fi ori RSI ori RSF3i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 (editat) uite doua aici : /index.php?showtopic=396364 /index.php?showtopic=396515 titan-ul ala sunt curios, o fi casca mea furata Editat Iulie 19, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 eu am un s800 care a venit cu 2 viziere suprapuse, una neagra peste una clara. mi-au sarit amandoua la 140/h cand le tineam deschise, si s-a rupt si o prindere. Am cumparat o viziera (2 milioane), si acum se tine in prinderile reparate. priza de aer de sus nu se inchide din prima. Casca nu vajaie rau, fiindca are barbie. e destul de aerodinamica. e o casca medie dupa parerea mea, nu e nici proasta dar nici buna. am avut si s500 si e praf fatza de s800, si am avut nolan n62 care era mai buna ca amandoua. am avut si laser vertigo crae era foarte buna, toate sunt cam la acelasi pret, 100-150 eur. s800=GUNOI...la 200 imi statea pe ochii desi masura e buna....la 100-150 bate vantul in ea....garnitura nu este de jur-imprejurul vizierei si intra aer pe margini....asa a fost conceputa....repet GUNOI Mesaj completat s800=GUNOI...la 200 imi statea pe ochii desi masura e buna....la 100-150 bate vantul in ea....garnitura nu este de jur-imprejurul vizierei si intra aer pe margini....asa a fost conceputa....repet GUNOI pana in 120 e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 am citit despre shark-uri... sint nou pe aici si daca stie cineva cite "parale" face un shark evoline, ca pretul este la 376 euro la louis. merita banii astai sau nu? sau imi poate recomnda cineva ceva mai bun la banii astia, cu conditia sa se poata purta cu ochelari de vedere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Este buna Shark S650 pt un SS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Evoline arata foarte bine, dar se cam duce dracu mecanismul de ridicat barbia. Se rup repede garniturile. Iar pentru ss, de la Rsi in sus , sincer . Nu inteleg, pe supersport mergi tare, ia-ti casca buna! un s650 nici pe scuter nu recomand. Eu am ideea asta preconceputa, macar casca sa fie foarte buna . Freza e cea mai importanta. Editat Septembrie 29, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Pentru evoline vorbesti din proprie experienta? Ca a mea e contrarie... viziera se ridica greu din pozitia integrala. Curentul de aer poate fi deranjant. E zgomotoasa. Dar garniturile stau bine mersi iar barbia rezista foarte bine. Evoline arata foarte bine, dar se cam duce dracu mecanismul de ridicat barbia. Se rup repede garniturile. Iar pentru ss, de la Rsi in sus , sincer . Nu inteleg, pe supersport mergi tare, ia-ti casca buna! un s650 nici pe scuter nu recomand. Eu am ideea asta preconceputa, macar casca sa fie foarte buna . Freza e cea mai importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 salutare tuturor eu am RSI si este foarte buna la pretul pe care il are se abureste viziera putin dar o dau cu spray auto anti aburire si este , in rest buna sa nu faceti prostia ca mine sa cumparati NEGRU MAT (raman mereu amprente si se sterg greu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 am RSI SI SUNT FOARTE MULTUMIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Pentru evoline vorbesti din proprie experienta?Ca a mea e contrarie... viziera se ridica greu din pozitia integrala. Curentul de aer poate fi deranjant. E zgomotoasa. Dar garniturile stau bine mersi iar barbia rezista foarte bine. Are un prieten . Cred ca depinde de fiecare, cum umbla cu ea. Eu n-am incredere decat in casti fullface:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 S 650 e ok pt oras. Se aeriseste bine si e destul de comoda. Insa incepe sa vajaie de la 80 in sus, oarecum deranjant pana la 100 unde devine nasol. Cu aerisirile inchise ajuta insa cea mai buna combinatie e un chin guard (sau cum ii zice) care sa inchida zona barbiei (ele au un "cioc" dar nu e suficient). Asa se rezolva cam 70% din zgomot si devine f ok. Mie nu imi bate curentul pe langa viziera, sa imi vina in ochi sau ce am mai auzit pe aici. In doi ani nu s-a lasat nici interiorul, o simt la fel de ok pe cap ca atunci cand am luat-o. Se curata usor interiorul si viziera se schimba usor (cu toate ca nu e cea mai stralucita - se cam abureste dar tine ok la zgarieturi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirAdrian Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Multumesc pt lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate