andrei gras Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Eream beat cind am scris.haha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Nebunule mic, ti-a placut cum arat .. Daca-mi spui ca ai facut o pasiune te caut..! ma tradezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Hai mai amorezilor ca inchiriez eu o camera pentru voi...prea pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Pentru cei interesati am de vanzare o geanta BMW Softbag in stare foarta buna,fara defecte,are toate chingile de prindere,inclusiv cea de carat pe umar(se poate fixa pe mai multe modele ). Pret 150e Pt.cei ce o vor pt.K1200/1300r/s detin si placa de prindere Pret 100e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) si ca sa mai revigoram un pic topicul..prin muntii Zarandului, azi, pe o vreme superba Editat Septembrie 28, 2013 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Se spune sa revergoram!!!!!!!si apropo fumatul dauneaza sanatati!!!!!!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Se spune sa revergoram!!!!!!!si apropo fumatul dauneaza sanatati!!!!!!. Da...si bautul ,mancatul, f---ul......la fel. Concluzia....stati cuminti nu consumati. Ps. salutare! ..Andrei..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Noul RT WC 125 de cai, 256 kg, ~ 18k eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Noul RT WC 125 de cai, 256 kg, ~ 18k eur Belea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 asteptam...test drive....nu ca am avea bani sa-l luam repede asa..!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 (editat) http://dem.moto.it/magazine/motoit-magazine-n-122.pdf#page=19&zoom=auto,0,529 Editat Octombrie 2, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Noul RT WC 125 de cai, 256 kg, ~ 18k eur A L I E N!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 ce Doamne-iarta-ma e aia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 poola mea .... ala ii cantaret de manele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 adica RT ul a trecut apa? misto arata, recunosc, in fine nu mai am nimic de comentat, are si BMW-ul motor ( ma refer la agregatul care impinge ) ca bicicletele sunt ok asta cand e la drivetest ? asteptam...test drive....nu ca am avea bani sa-l luam repede asa..! ) eu zic asa - bani exista, daca punem toti de pe forum cate 1 eur cumparam unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 mai luati una de aici: Noul Adventure!!! https://www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/pcgl/pressDetail.html?title=the-new-bmw-r-1200-gs-adventure&outputChannelId=6&id=T0147325EN&left_menu_item=node__4394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Eu zic mai bine asa Sau un alt rt ,sau asa cred eu Editat Octombrie 7, 2013 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) rusinica. ala e un concept ninety. ma refer la prima poza, moto din prim-plan. Editat Octombrie 8, 2013 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Da ma stiu.ma refeream la ala vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 (editat) mai luati una de aici: Noul Adventure!!! Aicisa este motociclete de strada, care este... ma refer la prima poza, moto din prim-plan. Alaturi de naked-ul S1000S (pe baza lui S1000RR) si noul 1200RT, si asta o sa fie (se pare) una dintre noutatile pt. 2014. Noul RT va prelua bineinteles tehnica de la GS LC. Insa farurile (optional adaptive) si bordul (cu includerea navi in bord) vor fi preluate de la seria K1600. R1200R va fi pastrat in 2014 cu actualul dohc dar va fi oferit in editia speciala DarkWhite (ceva in genul lui TripleBlack, cu cadru, furca si alte elemente in culoare inchisa). Ce nu inteleg este de ce tot nu apare din nou un sport-touring boxer, urmas al seriilor RS/ST... cred ca noul LC si cu ciclistica aferenta s-ar preta chiar bine. Editat Octombrie 9, 2013 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Am nevoie de o îndrumare. Ptr RT, ce cască moto consideraţi ca e mai potrivită ptr acest model. Oscilez între 3 modele de schuberth si anume, C3 flip up, S2 ul si SR 1. Oare ultimele doua modele sunt mai mult ptr vitezane si decât c3 ptr turing? Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Casca nu are neaparat mare legatura cu tipul motocicletei, este si chestie de gust. Asa ca aici se poate deschide o dita-mai discutia of-topic pe tema castilor si cum prefera fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 System 6 sa se asorteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate