Sagetatu Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 Sagetatu daca nu te descurci da-mi un semn, am un set Metzeler Z8 Interact ( modelul pt piata germana)cumparate in toamna tarziu, sunt sigilate, infoliate si nemontate. Ma uit cat am dat pe ele si ii zic unui sofer sa-mi aduca altele daca te ajuta. Nu mi-am comandat inca nimic. Asteptam ceva promoti si intradevar vroiam ceva facut pentru piata Germana. Daca ma poti ajuta vezi cat costa ne auzim si stabilim detalii. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 (editat) Orice ai face, nu schimba suruburile de la discuri cu unele din inox Pune tot originale, eventual incerca sa le eloxezi, de noi, daca ai de gand sa le schimbi. Rezolvare simpla si eleganta: Suruburile originale raman pe pozitie, capetele se trateaza cu un strop de spray - lac incolor. Domnilor bavarezi: Imi trebuie un ștecher pentru priza laterala BMW boxer/2004. Am inteles ca poate fi si de la un incarcator... din comertul local. Bineinteles, pe dimensiune. Platesc greutatea lui in aur! Editat Februarie 22, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 (editat) Platesc greutatea lui in aur! Mult mai ieftin aici http://caranda.shopmania.biz/cumpara/adaptor-priza-bricheta-ctek-comfort-cig-plug-4614341 http://www.motosport.com/RO/motorcycle/TOURMASTER-SYNERGY-20-BMW-SOCKET-ADAPTER eu unul il folosesc pe cel din primul link (am si incarcatorul tot de la ei) Editat Februarie 22, 2014 de alex22_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 (editat) Alex, Cu prima ocazie te cinstesc cu un mare Jägermeister! Multumesc frumos. Dan Asemeni si ANACHIM... Prietenii stiu de ce!!! Editat Februarie 22, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Daca cumva achizitionati si incarcatorul de la C-tek si incarcati bateria prin intermediul prizei laterale trebuie sa tineti cont ca operatiunea nu este plug and play. Trebuie pus contactul si apoi luat....altfel Ecu nu deschide circuitul! Un mic dezavantaj este acela ca prin aceasta metota nu se poate lasa bateria la incarcare(intretinere) peste iarna intrucat tot nenea ECU taie alimentarea cand batera este incarcata(si nu mai redeschide circuitul) Eu am ales alta varianta! Am cuplat unul din cablurile ce vine cu incarcatorul direct pe baterie,iar mufa am fixat-o langa ghidon.(astea la k1200r) Editat Februarie 23, 2014 de alex22_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Daca cumva achizitionati si incarcatorul de la C-tek si incarcati bateria prin intermediul prizei laterale trebuie sa tineti cont ca operatiunea nu este plug and play. Trebuie pus contactul si apoi luat....altfel Ecu nu deschide circuitul! Un mic dezavantaj este acela ca prin aceasta metota nu se poate lasa bateria la incarcare(intretinere) peste iarna intrucat tot nenea ECU taie alimentarea cand batera este incarcata(si nu mai redeschide circuitul) Eu am ales alta varianta! Am cuplat unul din cablurile ce vine cu incarcatorul direct pe baterie,iar mufa am fixat-o langa ghidon.(astea la k1200r) Problema asta se pune numai la modele mai noi, din 2006 incoace. Eu am incarcatorul pus la motor si functioneaza. Inca si la ora actuala e pus incarcatorul in priza ca sa "poata lucra" bateria. Editat Februarie 23, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Problema asta se pune numai la modele mai noi, din 2006 incoace. Eu am incarcatorul pus la motor si functioneaza. Inca si la ora actuala e pus incarcatorul in priza ca sa "poata lucra" bateria. Mai exact la mobre care au canbus. Eu am incarcatorul original si incarca fara handshake si R1150R, si R1200GSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 se pune contactul, se pune chargerul, ecu il citeste, se ia contactul. ecu stie ca e pus chargerul si nu mai taie priza. RTFM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Sunt incepator si ma bate gandul ca primul motor sa fie un K75 '95-'96! Am 26 de ani(1,78 si 70kg), 100 000 km pe 4 roti si 0km pe 2 roti! Sunt responsabil pe sosea si cumpatat! Vreau motor pt plimbare si cruise mode..umezitul liceencelor nu e sportul meu cum nici viteza nu e , SERIOS! Sunt omul care ma atasez de masina/motor si primul motor va fi si ultimul, asa ca inceputul pe 125 apoi 250 ..si tot asa nu merge! De ce k75 si nu altceva...nu stiu...mi-a mai facut cu ochiul si honda CX-500 dar e prea batrana ('80). Am hotarat sa scriu..pentru SFATURI, IMPRESII, CRITICI...toate sunt bine venite.. Asfalt uscat! Fanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Vrea cineva vreo piesa de la baietii astia? http://www.ebay.co.uk/usr/trailbikestore Vreau sa iau ceva de la ei si ma gandeam ca poate mai gasesc pe cineva sa ne combinam la shiping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 ceva nu e bine in poza asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 O mai fi o pereche pe partea cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) Poza corecta este asta. Se stie ca boxerele au lantul la roata pe partea dreapta !... Editat Februarie 24, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 somnul ratiunii naste monstri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 din imaginea respectiva sa inteleg ca problema era imaginea in "oglinda"?...chiar cred ca unele persoane ar trebui sa mai ia cate o vacanta din cand in cand si sa mai lase caramida cu care se tot bat atata in piept ca-si murdaresc hainele! nu mai luati toate ********** in serios !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Se stie ca boxerele au lantul la roata pe partea dreapta !... Raspunsul meu face apel la... ratiune si simtul umorului!... Nici la dispunerea motorului... nici la "oglinda" pozei... nici la caramida... Esentialul este la... MOTOARELE BOXER BMW SUNT PE CARDAN ! Deci... "plimba lantul" !!! Editat Februarie 27, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 ce tare !! nu stiam....trebe sa ma uit mai des la motorul meu.....aflu chestii noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 radeti voi, da io tot ma mai uit dupa un spray si o perie de lant din cand in cand....si dureaza cateva minute pana imi dau seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) ce tare !! nu stiam....trebe sa ma uit mai des la motorul meu.....aflu chestii noi Ce subtil esti... Din poza postata de tine "la sto"... avand ca referinta un boxer pus dea-n sulea pe un cruiser cu transmisia pe lant si din comentariul la raspunsul meu.... postat de tine pe 26 February 2014 - 04:57 PM "din imaginea respectiva sa inteleg ca problema era imaginea in "oglinda"?... chiar cred ca unele persoane ar trebui sa mai ia cate o vacanta din cand in cand si sa mai lase caramida cu care se tot bat atata in piept ca-si murdaresc hainele! nu mai luati toate ***in serios !!! rezulta ca, da, ai dreptate: cand vrei sa ajungi din posesor de BMW... pasionat veritabil... trebuie sa lucrezi la caracter ! Incepe cu felul de a fi si a percepe lumea. radeti voi, da io tot ma mai uit dupa un spray si o perie de lant din cand in cand....si dureaza cateva minute pana imi dau seama . Editat Februarie 28, 2014 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 tabloul se numeste "boxerul din oglinda", si este rezultatul temei "iata ce pot face doua maini dibace si o minte zburdalnica" pana acum, aprecierile criticilor se rezuma la recomandari cu privire la alegerea materialelor de constructii si a utilizarii acestora. o alta analiza, din partea unui alt membru, implicat in fenomen intr-un mod mai intim, apreciaza transcendenta artei ca pe o intoarcere in vremuri stravechi, aducand in memorie obiceiuri strabune si artefacte de mult pierdute. nostalgia cu care scrie <<radeti voi, da io tot ma mai uit dupa un spray si o perie de lant din cand in cand....si dureaza cateva minute pana imi dau seama>> ne face sa vedem lacrimile curgand siroaie pe tastatura. dar finalul "imi dau seama", scris cu speranta si privire spre viitor, ne demonstreaza ca, desi glorios, trecutul se inclina elegant, si face loc viitorului, cu trecand triumfator prin prezent. sa retinem ca Hyperion, reprezentat aici de boxerul din oglinda, reprezinta logosul exhaustiv al demiurgului, intr-o conceptie gnostica. De aceea, va propun sa ne ancoram cu totii in sinergia faptelor, si sa nu lasam recursul la universalitate sa eludeze meandrele concretului. ma inclin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stie cineva cum se numeste chestia asta de pe moneda de 50 de bani ? SI de unde as putea sa iau una noua ? Multumesc Revin cu precizari... nu am zis de unde e "chestia". Nu e de la moto, e de la casca Nolan N130. Fixeaza articulatia actionarii ochelarilor de soare. Intra fortat pe un ax de plastic. La demontare axul a cam avut de suferit. La fel si "chestia"... O sa caut o poza inainte de demontare. Doar ca nu stiu cum sa ii zic "chestiei"... Clema? Saiba? Retainer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) ]ma inclin Si te inclini cu demnitate! Bravo maestre >< Editat Martie 1, 2014 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 palaria mea, tocmai a zburat de pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 @dezamagitoru: "...fou tous les moments cours..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Daca va intereseaza cateva echipamente BMW noi: Geaca BMW Tourance 2 bleumarin marimea S - 600 Lei Geaca dama BMW Airflow 4 gri marimea 34 - 550 Lei Pantaloni BMW Allround marimea M - 500 Lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate