Mihai090 Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Buna seara Am testat zilele acestea un BMW r1100s pe care vreau sa il cumpar.Daca se poate sa aflu mai multe informatii despre acest model,ma intereseaza partile negative in special.Este un model 1998 fara abs 67500KM .Proprietarul nu a putut sa imi dea foarte multe informatii de ordin tehnic(Ex tipul de ulei ,curele schimbate,reglaj de supape etc),el stie ca se duce o data pe an la garaj lasa motorul cind este gata il suna sa vina sa o ia. Multumesc o seara buna va doresc! Salut,detin un R1100s si sunt foarte multumit de el.Este o motoreta puternica,fiabila care se aseaza la drum impecabil.Este destul de grea insa se poate conduce destul de sportiv!Ambreajul este unul uscat(ca la masini)Al meu a fost schimbat la mototehnica de fostul proprietar iar pe factura apare suma astronomica de 4.900lei (49 de milioane)supapele de regleaza la fiecare 10.000km iar uleiul depinde de preferinte:15w50 motorex sau motul.Trebuie verificat mereu,consumul de ulei fiind maricel.Daca vrei mai multe detalii,pe privat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 (editat) Site dezmembrari moto din Olanda cu BMW si nu numai . Dan Cata, ai rezolvat cu plasticul de bord?... vezi ca astia au https://www.boonstraparts.com/en/parts/mke=BMW/mdl=/ Editat Februarie 14, 2017 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Am luat de la Boonstra. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Azi am „dezbrăcat” bivolița bavareză la „curu gol”...schimbat farul ...și va rămâne așa până o pregătesc de noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Si n-a mai ramas mai nimic din toata falosenia de bavareza numa' niste oase si un motor cu tzatze la orizontala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 (editat) Buna dimineata. De 2 zile sunt si eu fericitul posesor al unei bawareze - K1600GTL. Dupa ce trece euforia si aburii alcoolului poate apuc sa ii fac si poze Deocamdata un singur lucru vreau sa schimb la ea si anume sa ii moentez un engine-guard(crash-bar). Desi Wunderlich (link) nu mi se par frumoase, par cele mai solide din cite am vazut. Daca aveti idei de crash-bar bun si mai ieftin dati-mi un semn va rog. Auzisem de niste baieti din Brasov care ar fabrica dar nu am nici cea mai vaga idee cine sunt. Orice informatie este binevenita. Mersi, Radu Editat Februarie 18, 2017 de guzmanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALPIN Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Felicitari omule, si s-o folosesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Multumesc, multumesc. Ne vedem la o bere si povestim mai pe larg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Deocamdata un singur lucru vreau sa schimb la ea si anume sa ii moentez un engine-guard(crash-bar). Desi Wunderlich (link) nu mi se par frumoase, par cele mai solide din cite am vazut. Daca aveti idei de crash-bar bun si mai ieftin dati-mi un semn va rog. Auzisem de niste baieti din Brasov care ar fabrica dar nu am nici cea mai vaga idee cine sunt. Orice informatie este binevenita. Sa-l stapanesti sanatos! Dar iti iei un tourer "de lux" la o firma premium si vrei sa-i pui accesorii de la "niste baieti"? Am vazut ca exista si originale BMW mai discrete decat cele de la Wunderlich si, daca nu ma insel, cu vreo 100€ mai ieftine, intreaba la un dealer BMW. Avem si topic dedicat seriei K1600: /index.php?/topic/590630-bmw-k1600-gtgtl/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Salut, am inteles ca s-a schimbat personalul de service de la Bavaria, acum mecanic este un tip pe nume Romeo . Stie cineva daca mai sunt profi lucrarile la Bavaria sau sa apelez la cei de la Mototehnica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 http://advrider.com/index.php?threads/r1100gs-speedometer-cable-alternative-found.450712/ Cablul de la vitezometru se potriveste de la Goldwing din '84; e ceva mai lung dar e bine daca ai si inaltat ghidonul cu oarecat.. Si cica e si mai lesne, da nu am stat sa compar preturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Care ziceai ca anul asta nu mai vine primavara ?! Au inceput deja pregatirile pentru noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 26, 2017 Admin Share Postat Februarie 26, 2017 RT-ul a fost revopsit sau rosul ala este culoare originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 RT-ul a fost revopsit sau rosul ala este culoare originala? E revopsit de către fostul proprietar „ rosu Ferrari”. Cand l-am cumpărat am verificat atent carenele să nu fie reparate. Nu sunt ! Sincer sa fiu primul lucru care m-a atras cand am gasit anuntul a fost culoarea motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Capacele is electrostatic vopsite? Am si eu unele extra, gata polishate, si nu stiu daca sa le cromez sau sa le fac electrostatic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Capacele is electrostatic vopsite? Am si eu unele extra, gata polishate, si nu stiu daca sa le cromez sau sa le fac electrostatic... Nu numai capacele is vopsite, tot motorul e vopsit negru, Practic toata motocicleta este in negru si rosu. Nu stiu daca le-a vopsit electrostatic sau nu dar vad ca vopseaua rezista. Uite o poza mai veche ,din toamna, acum motorul e „dezbracat” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Arată foarte bine motocicleta în culoarea asta. Păcat că BMW se încăpățânează să se joace doar cu variații de "bej" din fabrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 http://www.bmbikes.co.uk/photos/colourcharts/2002%20colour%20chart%20R_series.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Apăi da, dar pe RS. Pe RT nu am văzut niciodată o astfel de culoare "îndrăzneață" din fabrică. Cred că cea mai mare nebunie pe care au încercat-o a fost cu albastrul ăla metalizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Evident, seria RT se preteza ”doar” nuantelor elegante. Oricum, in afara de Biariz Blue... o culoare ”indrazneata” pentru Touring mai este si Piemont Red. Seria RS se preteaza la alte... vitejii si nuante. » Post actualizat in 28 Feb 2017 08:43... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai090 Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Salutare!Vin cu o intrebare care e posibil sa se fi pus deja dar nu am gasit un raspuns concret!Am hotarat sa schimb semnalizarile spate(bec)cu unele LED.Unde pot gasii releu special pentru semnale Led,si care este releul(unde se afla).Tin sa precizez,cadenta lumimii e mult mai rapida cu LED-urile,desii cred ca stiati deja!Mobra e un R1100S 2000.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Teoretic, releul care il ai tre sa fie suficient de destept ca sa compenseze puterea electrica mai mica, consumata. Daca iti clipeste totusi mai repede, pui cate o rezistenta in parale cu semnalele spate, de putere egala cu 21W-puterea consumata de ledul instalat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Culori indraznete au fost pe RS intr-adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Curat tupeu coane Fanica, curat tupeu... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate