danny_nt Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Eu sunt pregatit, daca ma acceptati vin cu experienta-mi folositoare in ale mersului spre destinatii departate gen P-ta Victoriei - Muzeul Antipa. Acum ma duc la garaj si-mi verific presiunea din pneuri dupa care pun incalzitoarele pe ele. Va rog sa anuntati din timp plecarea ca sa am timp sa ma imbrac de iarna. Intrebare: De cate ori ai schimbat uleiul pe drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 Intrebare: De cate ori ai schimbat uleiul pe drum? eo schimb uleiul in mers! au auzit la un amic zguterist ca la 3000 rpm e cel mai indicat sa schimbi!cred ca de ulei vorbea. oricum azi noapte am avut o revelatie.vreau sa mi fac un forum privat unde sa aberez doar eu!crezi ca e posibil din pct de vedere tehnic?afecteaza skilul motociclistic aceasta rupere de comunitate? ps.vorbind de o tura asa lunga ,in urma discutiilor am hotarat sa o fragmentam in minim 5. cine este pentru sa ridice o mina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 ma bag si eu, dar trebuie sa-mi indepliniti o dorinta inainte. avand in vedere complexitatea traseului ales as recomanda sa mergem inainte sa pupam niste moaste. propun deci sa plecam de la patriarhie, nu stiu ce moaste sunt acum la oferta, daca nu gasim pupam niste babe, tot aia e. deci sa-si ia fiecare la el bani de lumanari si sticla goala pentru aghiazma. femeile sa vina cu batic peste casca si in fusta sau rochie, pantalonii nu sunt admisi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 de la patriarhie zici? nu e cam departe?la faza cu pupat babe eu unul nu ma bag!daca ar fi fost vb de un viol mic........eeeeeeeee. esti trecut pe lista! totusi trebuie sa avem in componenta grupului si un "expert" de la spitalul 9 pardon grupul 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 cum ma, si nu ne intalnim si noi vreo cateva seri la rand sa punem la cale voiajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 cum ma, si nu ne intalnim si noi vreo cateva seri la rand sa punem la cale voiajul? mai ai din vinul de anul trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Nu uitati umbrelele! Sunt bune: cand ramai fara frane cand te dai jos de pe motor si ploua/ninge afara pentru violenta in trafic la jocuri sexuale ca sa treci discret pe langa cineva uciderea inamicului prin otravirea varfului si intepare la carat apa la ascuns bani (aveti grija sa nu uitati ca i-ati pus acolo!) un bun substitut de sabie laser intr-o lupta a la Star Wars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 ma bag si eu la tura asta, darrrr trebuie NEAPARAT sa trimitem o masina inainte in recunoastere sa ne spuna unde sunt gropi, unde este nisip, ulei etc cu asigurarea, inclusiv cu repatriere am eu relatii(foxu stie) cineva sa vada cum e cu prognoza meteo, daca ploua as zice pas, nu dealta dar nu stiu daca am gume care rezista la apa lantul pt astia de au, cei cu cardane nu intra in discutie, trebuie uns sau il spal inainte? cu ce ung lantul? daca trebuie, cu ce il spal? la ce distanta o sa facem popas pt susu sau tigari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 Nu uitati umbrelele! Sunt bune: cand ramai fara frane cand te dai jos de pe motor si ploua/ninge afara pentru violenta in trafic la jocuri sexuale ca sa treci discret pe langa cineva uciderea inamicului prin otravirea varfului si intepare la carat apa la ascuns bani (aveti grija sa nu uitati ca i-ati pus acolo!) un bun substitut de sabie laser intr-o lupta a la Star Wars deocamdata suntem la capitolul "beutura si fomei" sa stabilim face to face detaliile espeditiei!din pacate eo ma imbat repede si uit ce am debitat de aceea mai multe intilnire repetitive vor cimenta informatiile . despre umbrele va rog de la pagina 50 in sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Pentru stabilirea unui record "IRON BUTT" va sugerez sa folositi cu incredere sondele de urina. Opririle la shushu sunt pentru amatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) eu zic ca neaparat nevoie de un blog in care sa povestesti periodic intamplarile... si: Editat Noiembrie 21, 2012 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Ce au facut cavaleri aseara, au ajuns la destinatie intregi si fara incidente ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) ma bag si eu, dar trebuie sa-mi indepliniti o dorinta inainte. avand in vedere complexitatea traseului ales as recomanda sa mergem inainte sa pupam niste moaste. propun deci sa plecam de la patriarhie, nu stiu ce moaste sunt acum la oferta, daca nu gasim pupam niste babe, tot aia e. deci sa-si ia fiecare la el bani de lumanari si sticla goala pentru aghiazma. femeile sa vina cu batic peste casca si in fusta sau rochie, pantalonii nu sunt admisi. Ceva de genu? Nu ar fi totusi mai indicat un fes?! Ar rezista mai bine la o calatorie asa de lunga Editat Noiembrie 21, 2012 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 ba, cu parere de rau, nu mai am vin de anul trecut. s-a dus pe gatlejul insetatilor ce m-au vizitat la garaj. mai am o canistra cu benzina, promit sa nu o beau, o iau cu mine in tura, sa nu raman fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2012 nu stiu daca ma mai bag la tura asta ! e pur si simplu prea lunga si nu cred ca reusesc . da lasa ca ma fac eu mare si macar pina la Dna Ghica tot ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Imi cer scuze, dar si eu ma retrag. Am avut consiliu de familie si mi s-a interzis cu desavirsire o astfel de aventura. Cu un Magadan as fi trecut mai usor, ca-i drum deschis de temerarii nostri si astfel a devenit rutina. Dar o asemenea aventura in haos si necunoscut, nu! Inca o data imi cer mii de scuze celor carora le stric astfel planurile... Editat Noiembrie 21, 2012 de robert_bobariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 ma dezamagiti, zau asa speram sa prind si eu o tura dinasta mai lunga, am verificat si caietul service, cica ulei Bunica am eu in dotare. o fi gros? sa trec pe ceva de masline? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 V-ati tras pe c.u.r Neseriosi ce sa mai vorbim, tocmai cand eram mai pregatit ca niciodata vad renuntarile voastre. Imi facusem si asigurare de sanatate valabila si in celelalte sectoare ale capitalei. Sunt suparat, dar imi trece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 PIPI ..... PIPI a facut toata lumea????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Eu zic sa-i invitati si pe aia micii de la "69" cu voi..ati iesi ieftin..se aduna 8/9, executa "la posta" doua beri, se ametesc, dorm ca ingerasii unul in aliul, a doua zi -mahmuri fiind- se incalta cu pantofii invers..cu tocurile in fata si seara deschid topic mirandu-se calin ca au facut toti bataturi! Sa nu zic ca stiu pe de rost fiecare curba de-aici la Targoviste.. Editat Noiembrie 21, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 V-ati tras pe c.u.r e o vorba: cine se trage pe c.ur...s-o aiba acolo! pe bune ca nu facem tura asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Eu cred ca topicul si-a atins obiectivul si ideea a fost prinsa, merge lasat sa moara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 21, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 21, 2012 Daca este sa moara s-o faca in liniste, fara bocitoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Eu cred ca topicul si-a atins obiectivul si ideea a fost prinsa, merge lasat sa moara? Iote unde era pacifistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 de care topicuri se face misto? Imi vine in minte doar ala cu presiunea special pentru cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate