The Mentalist Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Cred ca am avut deja ocazia sa-l reintalnesc pe "bisnitarul de la Ducati". La tentativa asta de salon care e acum in oras. La fel ca si data trecuta a vorbit foarte frumos cu mine, m-a lasat sa ma sui pe toate motoretele desi erau pe unele niste foi pe care scria sa nu te sui decat in prezenta unui reprezentant. Mi-a povestit lucruri pe care le stiu,dar politicos si placut. Poate n-a fost celebrul "bisnitarul de la Ducati"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 nu este acealasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 L-au schimbat. Anul asta este un biSnitar prietenos )))) Cu toate astea, nu strica sa stii ca daca ii spui unui om ca te pi.si pe marfa lui, dupa care soliciti o proba, sunt sanse sa dai tot peste "biSnitarul" de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 propun sa mergem pe rand la standul ducaty si sa ne expunem parerea cum ca plasticele par ieftine apoi sa notam reactia. (se accepta orice alt comentariu de genul "si..se strica des?" sau "de ce se aude ca si cum ai agita o cutie plina cu suruburi?") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 sunt sanse sa dai tot peste "biSnitarul" de anul trecut. Daca a citit topicul dedicat? Atunci ar avea efect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 10 lei? Imi iau o cola la 2l si niste pungi de seminte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 A fost cineva azi? Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudescu Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Cred ca inca nu s-au intors. Eu inca pandesc aici dupa cateva pareri si poze. Editat Aprilie 12, 2013 de Dudescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Praf.....vreau banii inapoi. Anul trecut mai erau ceva reduceri , la preturi acceptabile,azi nu am vazut nimic deosebit,am avut 2000 ron ,just in case, dar degeaba asta e romanica. In rest exact ca si anul trecut ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 In ce sens ca anul trecut? Eu ma duc maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 gandeste-te cum ti-a placut anul trecut si asa va fi. mie nu mi-a trebuit nimic, asa ca m-am ales cu o bandana si o cagula.. am fost invitat sa fac un test ride cu un cb1100, micii au fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ceva promotii? Intrarea, am inteles, ca este 10 lei de persoana sau motor, asta daca am pasager. Pentru maine este programata vreo demonstratie ca anul trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Maine ajung si eu pe acolo. Sa speram ca nu e chiar asa ... praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Aproape identic cu ce a fost anul trecut! Baietii de la Honda au cateva modele la test! Se simte ca bate vantul saraciei peste fenomenul moto! Toti cei prezenti sunt de admirat ca incearca sa promoveze si sa vanda pentru a SUPRAVIETUI ! Nimeni nu se poate imbogati in vremurile astea in aceasta bransa! Numai in statisticile oficiale sunt cresteri si alte vrajeli optimiste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Baietii de la Honda au cateva modele la test! Cum adica au cateva modele la test? Unde se face "testarea"? In salon? Sau undeva in exterior? Editat Aprilie 12, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Stie cineva daca o sa vina Angyal Zoltan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cum adica au cateva modele la test? Unde se face "testarea"? In salon? Sau undeva in exterior? In exterior,mai exact in ,,tarcul' de stunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ce modele sunt la test drive ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cel mai bine te duci si vezi singur, nu va luati dupa altii, fiecare vede altfel, important e sa fii la curent cu noutatile si cu mediul, asa ca pentru 10 lei luati pulsul evenimentului fara circoteli. Eu ma duc miine si vreau sa ma bucur ca in fiecare an de aceasta ocazie de bucurie, drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 In ce sens ca anul trecut? Eu ma duc maine. mai mic decat anul trecut. poti vedea noutatile de la honda, bmw, ducati yamaha, slab; suzuki lipsa. consumabile, echipamente: ok! a fost singurul an in care am iesit cu mana goala...anii trecuti am mai luat o casca, echipament, protectii, casca ski.... acum nimic. dar cam am de toate. Ce modele sunt la test drive ? nu e nimic cu test drive... si nici nu a fost vreodata Cel mai bine te duci si vezi singur, nu va luati dupa altii, fiecare vede altfel, important e sa fii la curent cu noutatile si cu mediul, asa ca pentru 10 lei luati pulsul evenimentului fara circoteli. Eu ma duc miine si vreau sa ma bucur ca in fiecare an de aceasta ocazie de bucurie, drumuri bune! corect 10 lei de persoana si 10 lei masina. pentru moto, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 E anul trecut tras la indigo, dar promotii aproape deloc pentru cine cauta doar asta. Merita totusi 10 lei cu varf si indesat, ai ocazia sa vezi la un loc mai multe motoare si echipamente, altfel imprastiate prin toata tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 la capitolul moto se pot vedea cateva noutati pe la honda,bmw,ktm la echipamente sunt umflate preturile ca deh,e salon!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Sir George Mihail Burghy Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Am fost azi, vineri, la SMAEB; e MULT mai subtire decat anul trecut; e practic o adunatura de cativa vanzatori care vin la un talcioc ca sa-si vanda produsele din magazine, fara discounturi, fara produse noi. Bine reprezentate doar Honda, BMW, Yamaha (Dual Tours) si inca cativa cu anvelope, scoli moto...in schimb spatiu mult mai mare cu mese pt. intrunirile cunoscutilor la mititei, bere, etc. Deci merita sa mergi pt. a te intalni cu amici si cunoscuti, sa vezi ce moto mai au unii si altii, ce se mai vinde...cu timpul se va organiza NUMAI cu mese si banci pt. berici+mici+parcare moto... Insa la biciclete, cei pasionati au ce vedea; fata de anul trecut e mult mai interesant; mie mi-au placut mult bicicletele electrice...au fost mai multe firme, progrese mari, tehnologii noi...baietii se dezvolta. Editat Aprilie 12, 2013 de Sir George Mihail Burghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Salutare. Au venit cumva si cei de la MotoBoom cu Triumph ? La SAM (salonul auto-moto) de acum cateva saptamani aveau cel mai mare stand dintre cei cu motociclete si am avut ocazia sa vad Tiger 800, Tiger Explorer, noul Street Triple, etc. Si aveau si ultimele noutati de la Kawasaki (Ninja 300, Z800). Din pacate nu-i vad pe lista cu expozanti de la SMAEB.. Editat Aprilie 12, 2013 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Salutare. Au venit cumva si cei de la MotoBoom cu Triumph ? La SAM (salonul auto-moto) de acum cateva saptamani aveau cel mai mare stand dintre cei cu motociclete si am avut ocazia sa vad Tiger 800, Tiger Explorer, noul Street Triple, etc. Si aveau si ultimele noutati de la Kawasaki (Ninja 300, Z800). Din pacate nu-i vad pe lista cu expozanti de la SMAEB.. sunt prezenti cei de la United cu motoretele lor. la SMA au fost prezenti cei de la Moto boom cu mobrele celor de la United ptr a imparti costurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate