cj44sec Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Un mecanic moto bun in cj? Vreau sa iau o moto si as dori sa o verific inainte. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Un mecanic moto bun in cj? Vreau sa iau o moto si as dori sa o verific inainte. Mersi. Dragos de la COCMOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Dragos de la COCMOTORS De la Dragos mi-am scos motocicleta de cateva zile din service,foarte multumit de lucrare(o revizie calumea ca de inceput de sezon). cj44sec daca vrei iti las pm cu numarul lui de tel. Unde gasesc in Manastur sa imi pot face rca-ul,preferabil Carpatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Vezi ca userul Galen face asigurari RCA. Mai e o varianta sa mergi la Polus, sunt 2 birouri acolo care iti calculeaza pt toate firmele si iti poti alege asiguratorul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Unde gasesc in Manastur sa imi pot face rca-ul,preferabil Carpatica? incearca aplicatia i-asigurare pe android (nu stiu daca este si pe iOS) sau emag.ro, iti vine pe mail in cateva minute si prin curier intr-o zi sau doua numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Un nr de la cocmotors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coc motors Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 0741186895 este numarul de la service, persoana contact Rosca Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Imi zice careva va rog, unde pe Plevnei se indreapta jenti? Am fost o data, dar e de vro' 3 ani, si nu mai stiu exact cum se numeste nici firma si nici locatia exacta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Cre'ca stie Shackalu' daca mai tine minte... Vezi pe Plevnei la 119 sau 119 A. Cre'ca pe acolo. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Imi zice careva va rog, unde pe Plevnei se indreapta jenti? Am fost o data, dar e de vro' 3 ani, si nu mai stiu exact cum se numeste nici firma si nici locatia exacta... Cel mai bun dezdoitor de Jenti este la un anume PUTYUI care a dezvoltat o intreaga industrie din asa ceva. Se afla la a dou sau a 3a strada la dreapta de pe MAXIM GORKI dupa benzinaria aia peco. Au prese hidraulice etc sudeaza in argon daca lipsesc bucati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Imi zice careva va rog, unde pe Plevnei se indreapta jenti? Am fost o data, dar e de vro' 3 ani, si nu mai stiu exact cum se numeste nici firma si nici locatia exacta... Plevnei 73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Merita vazut: http://www.assureurs-prevention.fr/sites/media/ap/motoprev/motoprev.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Salutari, Ma ajuta careva cu date de contact de la transportatori moto din Italia (de incredere). Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Poate sa ma puna cineva in legatura cu o persoana din management de la o spalatorie auto, am o propunere interesanta, zic eu, de promovare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Are careva nevoie de ulei uzat/ars? Am ~ 60 de litri, trebuie doar sa vina dupa el; mi-ar place si vasul inapoi dupa ce e golit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 imi trebuie mie. iti aduc si bidonul vechi inapoi. am uitat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Martie 20, 2014 Autor Share Postat Martie 20, 2014 Poate sa ma puna cineva in legatura cu o persoana din management de la o spalatorie auto, am o propunere interesanta, zic eu, de promovare. Multumesc. 0752669134 Pety Salutari, Ma ajuta careva cu date de contact de la transportatori moto din Italia (de incredere). Mersi Incearca cu Andrei www.cocmotors.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Salutare! Auzisem de o statie ITP moto prin zona Plevnei. Poate cineva sa-mi dea niste detalii? Mersi! Editat Martie 21, 2014 de alexoctavian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abru Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 E langa Rompetrolul de pe Campina, in spate. http://www.itpcluj.ro/ Eu mi-am facut anul trecut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-CDE9E124-3604274B/www_lidl_ro/hs.xsl/Oferte-513.htm?id=325 Oferte moto la lidl!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 si-a scos careva recent numere rosi la motor? ce acte trebuie si ce taxe. ma duc marti la birou de copiat acte dar vreau sa am tot din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 1 taxa la primarie ..paremise de 9 lei 1 taxa la cec ..... paremise de 13 lei asigurarea de 1 luna .. ti se face acolo la birourile de pe albac ca si acte i-ti trebui buletinul tau si un act de pe motocicleta e simplu si merge repede cu numerele rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 1 taxa la primarie ..paremise de 9 lei 1 taxa la cec ..... paremise de 13 lei asigurarea de 1 luna .. ti se face acolo la birourile de pe albac ca si acte i-ti trebui buletinul tau si un act de pe motocicleta e simplu si merge repede cu numerele rosii mersi si asfapt uscat si vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) E langa Rompetrolul de pe Campina, in spate. http://www.itpcluj.ro/ Eu mi-am facut anul trecut acolo. e vb de S.C. ALTONI COM S.R.L., la ei ma duc si pt moto si pt auto, sunt foarte ok. Unul dintre baietii de acolo are un Bandit 600s negru, il tine in hala si s-a cam prafuit saracu' Editat Martie 23, 2014 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Recomand si io SC ALTONI SRL sanbata mi-am facut itp , foarte operativi si OK DECI recomand pret 90 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate