flesh_mechanic Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Acum 12 minute, frankone a spus: scrie mai degraba pe grupurile de fb de bikeri, pe aici nu mai intra nici dreq mersi, am gasit foarte usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 si ce ai rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Acum 1 oră, cobi a spus: O intrebare la clujeni : gasesc pe undeva 1 metru de teava rotunda cu diametru de 40mm si groasa de 3 mm ? De fier / otel , neagra sau galvanizata . Nu cred ca exista de 40mm. 43mm parca era, daca nu s-o fi inventat ceva intre timp... Am si-ti dau daca n-ai pretentia sa fie oglinda si te duci pana la posta s-o iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 (editat) Acum 3 ore, cobi a spus: Otel rotund ( plin ) fi 40mm daca stie cineva unde pot gasi , multu Kueryo, pe Bld. Muncii. Editat Martie 3, 2022 de zo10000 corectie nume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Buna dimineata, Cunoasteti pe cineva in Cluj sau imprejurimi care face aerografiere? Ma intereseaza pentru o casca. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 stiti ce benzinarii din CJ au pompa de AdBlue?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 13, 2023 Share Postat Martie 13, 2023 cica intrunirea nu va mai fi la ElDorado, ci la Cojocna, voi ati auzit ceva?? Transilvania Bikers M.C. 1990 ClujIntrunirea Transilvania Bikers XXV. BIKEFEST (Băile Cojocna) 28 februarie la 18:21 · Dragi bikeri, Dragi prieteni, Avem un anunț foarte important! În lumina mai multor modificări apărute, unele ținând de noi, dar altele fiind exterioare voinței noastre, 𝗔𝗧𝗔̂𝗧 𝗗𝗔𝗧𝗔, 𝗖𝗔̂𝗧 𝗦̦𝗜 𝗟𝗢𝗖𝗨𝗟 𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔̆𝗥𝗜𝗜 𝗜̂𝗡𝗧𝗥𝗨𝗡𝗜𝗥𝗜𝗜 𝗡𝗢𝗔𝗦𝗧𝗥𝗘 𝗦𝗘 𝗠𝗢𝗗𝗜𝗙𝗜𝗖𝗔̆ Ediția aniversară a Întrunirii noastre, al 25-lea an de când ne întâlnim, va avea loc într-o locație nouă, cu totul diferită față de cele anterioare: Băile Cojocna! Spațiul va fi special amenajat pentru Întrunirea noastră și... DA, vom avea acces nelimitat la bazine! Și DATA ORGANIZĂRII Întrunirii a suferit modificări, ediția din acest an va avea loc în primul weekend din IUNIE: 2-4 iunie 2023! Pentru că modificările pe care le facem sunt de amploare, am luat în considerare toate sugestiile voastre și pregătim o ediție aniversară a Întrunirii Transilvania Bikers nu doar cu surprize și activități obișnuite, ci și cu elemente cu totul noi! Vom reveni cu actualizări, dar e important să reținem: TRANSILVANIA BIKERS' BIKEFEST: 2-4 IUNIE 2023, BĂILE COJOCNA (JUD. CLUJ)! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la o ediție cu totul diferită și, credem noi, de 10 ori mai faină! Cu respect, Transilvania Bikers M.C. 1990 Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Martie 15, 2023 Share Postat Martie 15, 2023 Oare care au fost motivele schimbarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 15, 2023 Share Postat Martie 15, 2023 simplu, banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 (editat) Salut ! A cumparat cineva produse de pe acest site din SUA? sunt de calitate ?, aproximativ in cat timp ajung produsele ? link : https://www.regulatorrectifier.com/ Editat Aprilie 24, 2023 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Salutare. Are cineva de împrumut/închiriat o presă pentru nituit lanțuri moto? Urmează să îmi ajungă kitul de lanț și vreau să îl schimb singur. Nu e mare inginerie, însă fără unealta respectivă nu aș putea. Nu gratis, evident. Mulțumesc. Alin, Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 Aveti careva sau stiti unde as putea testa un pocket bike? As vrea sa iau pt fiul cel mare, dar vreau sa testeze inainte, iar pana acum am gasit doar comercianti care vand online cu livrare, fara posibilitate de vizionare life in prealabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 (editat) Live. Si ar trebui sa incerci sa vorbesti cu dealerii Honda, Yamaha. Plus ca depinde ce vrei, de asfalt, de coclau... Exista si scoli care au mobre pentru astia mici, mai conteaza si cati ani are, cum stie cu bicla, cat de inalt sau scund este. Tu vrei sa testezi ce cumperi sau sa testezi, de fapt, copilu'? Ca daca vrei sa testezi copilul slabe sanse sa te lase vreun dealer. Tu daca ai vinde o mobra de 2-3000 de euro i-aida-o unui copil sa se dea cu ea? Editat Mai 2 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 Live, corect. Nu am niciun model in cap, vreau sa testez copilul. Vreau sa vad daca ajunge jos, daca crede ca i-ar place. Daca vrea sa faca si o tura, pun banii jos, in caz de eveniment. Are 6 ani si e destul de scund, dar pe bita se da bine si tot imi zice ca vrea motor. Avem dealeri de yamaha si honda in oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 In ce oras? Si nu, n-o sa-i dea n8ciun dealer mobra sa se dea decat dupa ce semnezi cont4actul de vanzare cumparare. Deci sfatul meu este sa cauti o scoala pentru copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 3 Share Postat Mai 3 18 hours ago, ShadowAdy said: Live, corect. Nu am niciun model in cap, vreau sa testez copilul. Vreau sa vad daca ajunge jos, daca crede ca i-ar place. Daca vrea sa faca si o tura, pun banii jos, in caz de eveniment. Are 6 ani si e destul de scund, dar pe bita se da bine si tot imi zice ca vrea motor. Avem dealeri de yamaha si honda in oras? Avem Motomus si Motoland cu Yamaha, avem Honda pe str.Meteor colt cu Turzii si avem Ktm la KTMEXC, dupa leroy marasti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 3 Share Postat Mai 3 La 02.05.2024 la 15:06, ShadowAdy a spus: Live, corect. Nu am niciun model in cap, vreau sa testez copilul. Vreau sa vad daca ajunge jos, daca crede ca i-ar place. Daca vrea sa faca si o tura, pun banii jos, in caz de eveniment. Are 6 ani si e destul de scund, dar pe bita se da bine si tot imi zice ca vrea motor. Avem dealeri de yamaha si honda in oras? Mai este si Masterbike (sau KTM EST) in Sanicoara, langa Lukoil. Au KTM, Husqvarna, CFMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 3 Share Postat Mai 3 On 5/2/2024 at 9:21 AM, ShadowAdy said: Aveti careva sau stiti unde as putea testa un pocket bike? As vrea sa iau pt fiul cel mare, dar vreau sa testeze inainte, iar pana acum am gasit doar comercianti care vand online cu livrare, fara posibilitate de vizionare life in prealabil. Ce vrei tu se gaseste in mai multe modele ale Yamaha la Dual Motors. Din cate imi amintesc, preturile erau rezonabile. Vestea proasta este ca locul este în Pipera, la Bucuresti. Daca copilul este pasionat, merita sa faci un drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate