BikerXX Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Da, si termice la reducere! Uitasem, ca am deja si nu ma interesase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Foarte bune alea termice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Foarte bune alea termice... Asa este! Fie cald fie frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Bun asa, multam pt link Nu ma uitasem in avans asa mult. Daca prind, o sa iau si eu un set de termice si 2 brauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 4, 2015 Admin Share Postat Martie 4, 2015 Si cagulele gen coolmax sunt foarte bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Nu înțeleg ceva! Produsele sunt pe stoc, la raft și de sâmbătă sunt la reducere? Sau apar direct reduse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Apar direct la reducere în sâmbăta aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Nu am fost la Lidl niciodată..., e omor sâmbătă? Ca vreau și eu să iau ce am văzut în reclama lor, numai ca nu am chef de nebunie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 4, 2015 Admin Share Postat Martie 4, 2015 Este aglomeratia de sambata din orice supermarket, dar la echipament moto nu se inghesuie nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Nu am fost la Lidl niciodată..., e omor sâmbătă? Ca vreau și eu să iau ce am văzut în reclama lor, numai ca nu am chef de nebunie..Daca ești matinal... La 07.30 se deschide și nu e nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 În niciun caz nu ma duc la ora aia... Sper sa prind izmene și brâu ca m-a rupt soarele asta cu dinți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Ia și bluza ca e buna și iarna și la 35 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinpa Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 A vazut cineva în ultimii ani tankbag Crivit la Lidl? Am avut unul și a fost foarte ok, mi-aș mai lua dar nu am văzut de mult Daca imi aduc bine aminte am vazut si anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 la echipament moto nu se inghesuie nimeni. Decat babele si mosii, la redresoare auto-moto. In sfarsit, mult asteptatele izmene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Daca imi aduc bine aminte am vazut si anul trecut. In Austria au mai multe chestii pentru moto la Lidl, de exemplu anu trecut aveau si geci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 aveti idee cat costa redresorul acela de la lidl? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Acum citeva saptamini am cumparat unul pentru fratello si am dat pe el fix 69.99 lei...garantie 3 ani. Merge binisor, la prima testare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 iti multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_taz Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 E chiar bun redresorul de le lidl, l-am testat pe bateria mea si a mers perfect. Dupa ce a incarcat bateria a trecut automat in stadiul de mentenanta baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 salut, imi pune si mie cineva o poza cu redresorul? vreau sa vad cum arata. poate mai baga si alta data. n-am apucat sa iau si eu o bucata. thanks ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 salut, imi pune si mie cineva o poza cu redresorul? vreau sa vad cum arata. poate mai baga si alta data. n-am apucat sa iau si eu o bucata. thanks ! finule, goagale pe imagini redresor ulgd si vezi ca e varianta cu lcd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 @vlad58 - saru mana conasule ! mare om ! am iesit din bezna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 (editat) http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=676 Dau drumul la echipament începând de sâmbătă 14.03 Editat Martie 9, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) E ceva de capul Intercom-ului? Editat Martie 11, 2015 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 E ceva de capul Intercom-ului? Tinand cont ca are si bluethoot,eu zic ca pare interesant. La faza cu autonomia,cred ca mananca un pic rahat.Daca tine 3 ore,sa zica mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate