Banzay Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 @banzay E tub din ala de ramane reglat pe pozitie si il bagi inainte sau dupa ce iti pui casca. Depinde cum preferi si cum e si casca ta. Eu il bag sa fie lipit de casca undeva in fata stanga.. Poti sa il reglezi deschizand viziera. Multam, nu stau totusi chiar bine cu banii asa ca mai astept un pic... poate le prind la reducere, dar mi-e ca iar le cumpar si nu le folosesc. M-am uitat si la borsetuta aia la 50 de ron, era interesanta daca avea si magnetel... castile preturi decente. Flip-uri la 100 ron. Totusi treaba e eu am avut un crivit acum ceva vreme, adus din germania si era mult peste cojile astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Am si eu doua intrebari. Ofereta mai e valabila si maine?( nu am avut timp ieri ca mi-am sarbatorit ziua iar azi mi-am lins ranile) Ce masura sa-mi iau termicele la 1,82 si 80kg Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 La multi ani! Cred ca mai gasesti si maine ramasite... dar nu la oferta principala. Cred ca XL ar merge, dar depinde si de conformatie... eu am luat bluza XXL. Scoti unul din ambalaj si vezi cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Eu am încercat bluza acolo, am tras-o peste un tricou să văd că e ok mărimea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Am si eu doua intrebari. Ofereta mai e valabila si maine?( nu am avut timp ieri ca mi-am sarbatorit ziua iar azi mi-am lins ranile) Ce masura sa-mi iau termicele la 1,82 si 80kg Multumesc anticipat. 1,84 cu 75 de kg. XL e fix, cred că mergea şi XXL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Pai fix trebuie sa fie, sa stea lipit de piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Am testat si eu costumul termic azi. Datele problemei: - de la ora 14:00 pana la ora 19:30 - 7-8 grade Celsius, innorat - motocicleta touring - protectie buna la vant - echipament textil, geaca din Gore-Tex, pantaloni din Cordura, ambele cu mesade, cagula tot Crivit de la Lidl, ghete, casca, manusi bla bla - incalzire la manere si scaun - imbracat totul direct pe piele, fara alte flanele. Concluzia: BETON!! Mega multumit!! Am temperatura constanta, nu mi-e frig deloc, nu ma mananca pielea, o sa mai cumpar si la anul daca o sa ajungem sanatosi si se uzeaza pana atunci. » Post actualizat in 15 Mar 2015 18:271,84 cu 75 de kg. XL e fix, cred că mergea şi XXL. Nu, nu. Eu am 1.85 si 94 kg si XL imi vine perfect. XXL ar fi mai mare decat trebuie... doar daca ai canistra de bere deasupra p#lii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Nu, nu. Eu am 1.85 si 94 kg si XL imi vine perfect. XXL ar fi mai mare decat trebuie... doar daca ai canistra de bere deasupra p#lii. Atunci mă felicit că am ales bine. Fac proba sâmbătă. Flip-uri XL or fi fost? Vroia un prieten mai căpcăun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Atunci mă felicit că am ales bine. Fac proba sâmbătă. Flip-uri XL or fi fost? Vroia un prieten mai căpcăun... Da.Si open face cu viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 atata vreme cat castile moto de la lidl sunt omologate, lasand la o parte discutiile despre confort, pentru cat costa, ofera "optiuni" ce nu se regasesc decat la casti de 5-8 ori mai scumpe, nu prea inteleg de ce fuge lumea de ele. Sunt de parere ca exista pe capul multor mototoristi din tara casti care in caz de ceva ar fi cu mult mai slabe decat aceste casti si le-as recomanda acelor mototoristi ca pt un cartus de tigari sa isi ia o casca noua si omologata. De scuteristi ce sa mai vb. Sunt unii prapadaiti, navetisti, care scuteru este singuru lor mijloc de transport si saracii au ipe cap oale/castroane de 20-30 de ani si nicidecum casti. Din pacate se poate spune ca viata e nedreapta, dar pana una alta nu oricine isi permite sa isi cumpere o casca cu pretul a 3 scutere. Iar de purtatul castii "de firma" ne inchisa ca e cool... Cine detine prin casa o surubelnita si sa zicem niste spray cu vaselina siliconica, chiar poate transforma o casca "naspa" de lidl, in cateva minute, intr-o casca decenta.i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Bateria la intercom incarcat 100%,75% din volum, ambele boxe(pilot+pasager) 16 ore de muzica(prin bluetooth-telefon) + o ora de vorbit la telefon. M-am plictisit cat a tinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 1,84 cu 75 de kg. XL e fix, cred că mergea şi XXL. Ma luai dupa tine si azi am achizitionat XL, stau ca pe gard, adica ele se muleaza dar apar incretituri, elasticul pantalonilor arata ca niste ciorapi largiti, bluza imi venea lunga rau adica zona cu plexul era coborata cu 10 cm. Am fugit repede sa le schimb cu L, mult mai bine desi parca strang dar se lasa. Intercom nu mai aveau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Intercom nu mai aveau Incearca la magazinul de langa agip pe iuliu maniu.Aproape de cora lujerului. Ieri mai aveau vreo 4-5 » Post actualizat in 16 Mar 2015 14:55 Deja au aparut samsarii: http://olx.ro/oferta/sistem-intercom-bluetooth-motocicleta-scuter-atv-sigilat-ID3cfM3.html#2bc5462fa0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Mai dai in p*** mea de flamanzi. 220 lei ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Multumesc o sa rog un prieten care sta prin zona, daca nu la anul poate e si mai ieftin. Anul trecut pe vremea ast am luat flipul-ul cu 200 acum am vazut ca era 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Mai dai in p*** mea de flamanzi. 220 lei ?!? Nu tre sa manance si gura lor ceva? Amuzant e ca el ofera 3 ani garantie si e original din jermania,bo$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 În 10 min plec eu la lidl uverturii sq cumpăr bluza.va dau de știre dacă găsesc intercom sau orice altceva vrei sa stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Probat azi izmene si bluza termice, 1.87 și 106kg marimile XXL, vin bine și m-am simțit excelent în ele. Vedeți ca mai erau intercomuri în Rahova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 samsarii astia de pe olx ar trebui sunati si urat numai de bine, prin umplerea frigiderelor de carne ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Wici mai au pantaloni,bluze și brâu.intercom nu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Cumparat echipamentul termic si azi testat, la temperaturi sub +10 grade, iar acum la sosire (pe bezna) cred ca nu erau mai mult de 5-6 grade cu plus. Incredibil, doar cu echipamentul termic pe sub geaca din piele si pantalonii textili fara mesada, nu am simtit deloc frigul...chiar m-am simtit confortabil si la viteze maricele si in cimp deschis, cu nitel vint din fata-dreapta. Singura teapa a fost briul, fiindca l-am cumparat fara proba si este cam mare pentru mine, asa ca, daca cineva are burtica peste 100 cm circumferinta si are un briu care il stringe, putem face schimb. Sau, daca cineva il vrea si nu gasesc la schimb, il vind la pretul de achizitie. De preferat schimbul sa fie in zonele Olteniei...ca sa nu mai cheltuim si cu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Am venit acum de la lidl. Mai erau 4 intercoame,brauri.nadragi si bluze. Parca si vreo 2 3 casti. Lidl de pe iuliu maniu,langa politehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Eu sambata mi-am cumparat un brau, si o cagula, si 2 borcane cu castraveti murati pentru sotia. Am mers de fapt pentru huse, dar nu erau. Maybe next time. Q: ati lua pe motor prietena / sotia / amanta (dupa caz) cu o casca de 50RON pe capul ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Eu sambata mi-am cumparat un brau, si o cagula, si 2 borcane cu castraveti murati pentru sotia. Am mers de fapt pentru huse, dar nu erau. Maybe next time. Q: ati lua pe motor prietena / sotia / amanta (dupa caz) cu o casca de 50RON pe capul ei? Depinde cat ti la ea:P Nu stiu de ce le lauda lumea si au impresia ca e o afacere buna. Astazi am luat una in mana si am inceput sa o strang. Daca fortam un pic mai tare,imi ramaneam cu ea data pe jumatate,deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 (editat) Luat intercom de la morarilor, acum si eu si mobra suntem dotati, ei i-am cumparat si o camera SJ4000 de pe ebay. Casti flip cat cuprinde. Editat Martie 16, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate