vladf Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Adrenalina si tupeu Reloaded. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calfi Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Cand o cauti ... of of of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 7 minute pana a gasit-o.. e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Poate accidentatul are nevoie de dovezi si nu stie ca totul a fost filmat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 R1200GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 A fost lovit din spate.Nu cred ca mai are nevoie de dovezi.Oricum,de apreciat gestul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Da unde zice ca a fost cu RIP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Era singurul care a oprit la culoarea rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 da ala cu duba sa moara cici super reflexe ce sa zic ....nu a fost in stare sa traga si el de volan ...soferii pizdii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 un "prost" era galben si a franat. )) ala cu duba era pe facebook isi dadea check in pe stefan cel mare.clar vina motociclistului care nu a vazut pe fb statusul dubistului )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 pff ..chior soferul sau cazanul de duba cu frane praf . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Urata treaba , mai ales ca la lovitura din spate nu ai nimic intre tine si capota prostului . Din ce am vazut in filmare , motociclistul se ridica de jos destul de usor . Sper sa nu fie decat mobra sifonata din toata povestea asta . Admirabil gestul . E prima oara cand vad ca se filmeaza din tramvai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Schiopata, asa ca probabil s-a deschis dosar....problemele apar la asiguratori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 un "prost" era galben si a franat. )) ala cu duba era pe facebook isi dadea check in pe stefan cel mare.clar vina motociclistului care nu a vazut pe fb statusul dubistului )) )))) adevarat un sofer idiot care nu stie de capu lui mai ales sa conduca o duba... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 sincer sa fiu, dupa toata amareala lasata de faza in sine, nu am putut decat sa ma bucur cand l-am vazut pe om ca se ridica pe picioarele lui. in rest.....totul de (cuvant urat). 4-5 masini care au trecut pe rosu, muistu din duba s-a dat jos abea dupa ce motociclistul a ajuns la refugiu, nu s-a oprit nimeni sa il ajute pe om, sa verifice o mana, un picior, ca de, stim toti ce face adrenalina in primele minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 sincer sa fiu, dupa toata amareala lasata de faza in sine, nu am putut decat sa ma bucur cand l-am vazut pe om ca se ridica pe picioarele lui. in rest.....totul de (cuvant urat). 4-5 masini care au trecut pe rosu, muistu din duba s-a dat jos abea dupa ce motociclistul a ajuns la refugiu, nu s-a oprit nimeni sa il ajute pe om, sa verifice o mana, un picior, ca de, stim toti ce face adrenalina in primele minute. romania.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 sincer sa fiu, dupa toata amareala lasata de faza in sine, nu am putut decat sa ma bucur cand l-am vazut pe om ca se ridica pe picioarele lui. in rest.....totul de (cuvant urat). 4-5 masini care au trecut pe rosu, muistu din duba s-a dat jos abea dupa ce motociclistul a ajuns la refugiu, nu s-a oprit nimeni sa il ajute pe om, sa verifice o mana, un picior, ca de, stim toti ce face adrenalina in primele minute. Apropo de chestia asta... radem de rusi ca sunt soferi prosti si fac accidente stupide, dar cand e vorba de ceva, cel putin toata lumea sare sa ajute. Uite in clipul de mai jos (o masina loveste un copil la 0:18): ignorati soferul idiot care incearca sa ridice copilul in picioare, si uitati-va cum din fiecare masina coboara oameni fara sa treaca nepasatori. Si norocul a facut ca in 20-30 de secunde sa apara si salvarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Am văzut filmul multe clipuri cu accidente de la rusi și majoritatea martorilor la evenimente opresc sa ajute.. Editat Mai 9, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Nasol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Am văzut filmul multe clipuri cu accidente de la rusi și majoritatea martorilor la evenimente opresc sa ajute.. Un motiv pentru care rusii sunt ceea ce sunt si noi suntem ceea ce suntem ®romani )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Asa o fi, dar eu, sincer, nu m-aș muta în Rusia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Dar ai muta cateva rusoaice incoace ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Seppuku actualizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Da unde zice ca a fost cu RIP? nu este cu rip.. are o mana rupta. isi cauta alt motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 7 minute pana a gasit-o.. e ceva Si pana ajungi la accident vezi cata prostie are in cap.....pentru el nu exista trecere de pietoni , semafor si alte cele. Si la viteza cu care mergea printre masini era de asteptat sa o pateasca Felicitari pentru "talentul" lui...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate