Sari la conținut

FreT
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 546
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

un "prost" era galben si a franat. :))) ala cu duba era pe facebook isi dadea check in pe stefan cel mare.clar vina motociclistului care nu a vazut pe fb statusul dubistului :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urata treaba , mai ales ca la lovitura din spate nu ai nimic intre tine si capota prostului . Din ce am vazut in filmare , motociclistul se ridica de jos destul de usor . Sper sa nu fie decat mobra sifonata din toata povestea asta . Admirabil gestul . E prima oara cand vad ca se filmeaza din tramvai :) .

Link spre comentariu

un "prost" era galben si a franat. :))) ala cu duba era pe facebook isi dadea check in pe stefan cel mare.clar vina motociclistului care nu a vazut pe fb statusul dubistului :)))

:))))) adevarat un sofer idiot care nu stie de capu lui mai ales sa conduca o duba... asta e

Link spre comentariu

sincer sa fiu, dupa toata amareala lasata de faza in sine, nu am putut decat sa ma bucur cand l-am vazut pe om ca se ridica pe picioarele lui.

in rest.....totul de (cuvant urat). 4-5 masini care au trecut pe rosu, muistu din duba s-a dat jos abea dupa ce motociclistul a ajuns la refugiu, nu s-a oprit nimeni sa il ajute pe om, sa verifice o mana, un picior, ca de, stim toti ce face adrenalina in primele minute.

Link spre comentariu

sincer sa fiu, dupa toata amareala lasata de faza in sine, nu am putut decat sa ma bucur cand l-am vazut pe om ca se ridica pe picioarele lui.

in rest.....totul de (cuvant urat). 4-5 masini care au trecut pe rosu, muistu din duba s-a dat jos abea dupa ce motociclistul a ajuns la refugiu, nu s-a oprit nimeni sa il ajute pe om, sa verifice o mana, un picior, ca de, stim toti ce face adrenalina in primele minute.

romania....

Link spre comentariu

Apropo de chestia asta... radem de rusi ca sunt soferi prosti si fac accidente stupide, dar cand e vorba de ceva, cel putin toata lumea sare sa ajute. Uite in clipul de mai jos (o masina loveste un copil la 0:18): ignorati soferul idiot care incearca sa ridice copilul in picioare, si uitati-va cum din fiecare masina coboara oameni fara sa treaca nepasatori. Si norocul a facut ca in 20-30 de secunde sa apara si salvarea.

Link spre comentariu

Am văzut filmul multe clipuri cu accidente de la rusi și majoritatea martorilor la evenimente opresc sa ajute..

Editat de yoyo_man
Link spre comentariu

Am văzut filmul multe clipuri cu accidente de la rusi și majoritatea martorilor la evenimente opresc sa ajute..

Un motiv pentru care rusii sunt ceea ce sunt si noi suntem ceea ce suntem ®romani :)))

Link spre comentariu

Da unde zice ca a fost cu RIP?

nu este cu rip..

are o mana rupta.

isi cauta alt motor.

Link spre comentariu

7 minute pana a gasit-o.. e ceva

Si pana ajungi la accident vezi cata prostie are in cap.....pentru el nu exista trecere de pietoni , semafor si alte cele.

Si la viteza cu care mergea printre masini era de asteptat sa o pateasca

Felicitari pentru "talentul" lui......

Link spre comentariu