cicloburu Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Nici nu trebuie s-o mute, se mută Rusia singură! Cînd vrea ea! Cu rusoaice cu tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Nici nu trebuie s-o mute, se mută Rusia singură! Cînd vrea ea! Cu rusoaice cu tot! ) cand vrea Putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 (editat) Nici nu trebuie s-o mute, se mută Rusia singură! Cînd vrea ea! Cu rusoaice cu tot! Putin si poporul rus, bunaciuni ce ne-au adus. Editat Mai 10, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Nu-i mort pustiul. Filmarea e mai lunga de atat si la un moment dat un motorist ridica gopro-ul si il indreapta spre accident. Acolo se vede ca misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 "Tanar cu capul pe umeri, carnet de 2 saptamani ( dar merge pe scuter de la 3 ani ), caut R1, CBR 1000RR, GSXR 1000, zx10r. Nu conteaza daca nu are acte" Mai are o sansa, n-a zis nimic de Hayabusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Mai are o sansa, n-a zis nimic de Hayabusa. Mi-a trimis mesaj pe PM ca daca stiu pe cineva cu un ZX12R de vanzare il intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 ....lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Putin si poporul rus, bunaciuni ce ne-au adus. inca nu da e pe vine. cu bum bum cu tot. ca asa e la ei:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 De unde stii tu asa sigur @bozoro ? Ia zi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Malaceab Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 sincer sa fiu, dupa toata amareala lasata de faza in sine, nu am putut decat sa ma bucur cand l-am vazut pe om ca se ridica pe picioarele lui. in rest.....totul de (cuvant urat). 4-5 masini care au trecut pe rosu, muistu din duba s-a dat jos abea dupa ce motociclistul a ajuns la refugiu, nu s-a oprit nimeni sa il ajute pe om, sa verifice o mana, un picior, ca de, stim toti ce face adrenalina in primele minute. Off topic: . In general lumea este nepasatoare sau nu doreste sa se complice. Din pacate sunt multi care zic: "Nu ma opresc pentru ca dupa trebuie sa stau sa dau declaratii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 http://link interzis/view?i=844_1399943323 Nu-mi vine sa cred ca un motociclist poate face asa ceva intentionat!!! Credeam ca numai in filme exista asa ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 parerea mea este ca a ocolit ceva fara se se asigure ca cel din spate il depaseste.nu il scoate de pe sosea intentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Da, l-am vazut si eu mai devreme...Cine stie ce-au avut de impartit. Ciudata treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 eu vad ca l-a impins :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 n-are treaba cu motociclismul, omul sigur are probleme psihice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) eu vad ca l-a impins :| Da, asa mi se pare si mie....Poate nu a fost intentionat...cine stie. Trist Editat Mai 14, 2014 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Location: Russia (load item map)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Am gasit un filmulet mai lung, parca si mai clar http://www.ochevidets.ru/rolik/65780/ Din ce vad eu, a luat o groapa si a venit peste el Editat Mai 14, 2014 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 se vede clar ca a ocolit o groapa. pare ca il impinge deoarece s-a cam speriat. cand ajunge cel din spate la groapa, se observa vibratiile cand trece prin ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 (editat) Văleuuu!!! Omu' are probleme grave! P.S. Acum am văzut filmulețul mai lung, probabil s-a panicat... Editat Mai 14, 2014 de suzuki_fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Am mai vazut faza undeva. Aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Am gasit un filmulet mai lung, parca si mai clar http://www.ochevidets.ru/rolik/65780/ Din ce vad eu, a luat o groapa si a venit peste el da,asa este.ocoleste groapa si nu vede ca este langa el.si din primul se vede ca e un drum cu gropi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Probabil a venit aproape l-o fi atins si asta l-a impins sa nu-l dezechilibreze. Daca o facea intentionat nu mai oprea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Numai in Rusia se poate intampla asa ceva... Eu nu inteleg ce cauta ala sa-l depaseasca sau sa se apropie de primul motociclist pe drumul ala plin de gropi si cu masini pe contrasens......???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
altis10 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Am gasit un filmulet mai lung, parca si mai clar http://www.ochevidets.ru/rolik/65780/ Din ce vad eu, a luat o groapa si a venit peste el Da, din filmuletul asta pare mai degraba ca s-a dezechilibrat/speriat....., oricum brrrrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate