tatu28 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 ne numaram printre tarile cu cea mai scumpa motorina; pai noi avem salariile din olanda sau italia?!?!>?!?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Nu da avem valoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Nu da avem valoare Și nu puțină... fără număr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 17, 2014 Autor Share Postat Aprilie 17, 2014 Ieri pe tv ziceau ca s-au scumpit alimentele din cauza accizei la benzina/motorina. Nu o fi din cauza sarbatorilor? ca asa fac unii, in loc sa le scada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Ma, tu tii cu Viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Ieri pe tv ziceau ca s-au scumpit alimentele din cauza accizei la benzina/motorina. Nu o fi din cauza sarbatorilor? ca asa fac unii, in loc sa le scada... Cred ca e combinata treaba o parte din cauza sarbatorilor o parte de la acciza. O sa se vada mai clar lunile viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Ponta este un prim ministru slab, daca era puternic facea ca Boc acum mai putin de patru ani si marea TVA-ul cu inca 5 procente si rezolva problema. Ce-mi place cum va joaca politicienii, faptul ca s-au impartit in partide cu alte nume si culori este doar o diversiune pentru fraieri, de fapt fac parte toti din aceeasi gasca, hotii fara frontiere. Acum cateva zile am facut plinul cu EUR 22 unei masini in care intra acasa peste suta. Au si ei insa dezavantajele lor, nu au talk show-uri cu si despre politicieni, nu au cum sa se imparta in tabere si sa se injure unii pe altii cum ca vezi tu de-aia traiesc (aproape) toti rau din cauza unei majoritati proaste care a decis gresit pentru toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Pe unde ai facut plinul prin Republica Moldova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Acum cateva zile am facut plinul cu EUR 22 unei masini in care intra acasa peste suta. Au si ei insa dezavantajele lor... noi gandim altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 pentru ca autostrazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Tot mai multi asistati, aparatnici , structuri mafiote, hoti si paraziti, tot mai putini generatori de plusvaloare.Statul tot mai puternic, cetateanul activ tot mai constrans si impovarat de taxe si impozite. Tot mai putina actiune concreta, tot mai multa birocratie, tot mai multe gauri negre.Democratia actuala stangista tot mai aproape de comunism de ineficienta,de minciuna sfruntata. De explozia finala a tuturor sistemelor de sustenanta. Tot mai putini tineri, tot mai multi pensionari, tot mai putine resurse, tot mai multe religii aberante. In final tot mai mult jaf asupra tuturor buzunarelor in care se mai afla ceva. Problema e profunda, daca nu ar fi taxele pe benzina, ar fi altele, poate ca pe apa sau pe aer. Asa ca de ce sa te miri ca tot mai multi devin prepperi sau se zbat sub diverse alte forme sa se sustraga sistemului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 în Grecia: Diesel = 1.3 eur Benzina = 1.8 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Salut. De ce nu treci direct in lei? Diesel 1,3x4,45=5,78. Benzina 1,8x4,45=8,01 Nu cred ca ti-ai dori pretul asta la pompa de benzina, ochii tai sunt pe diesel. Noi romanii, haplea, las' ca am eu niste camionagii care-mi aduc motorina la 4,5lei iau masina diesel. Pentru a da o informatie cit de cit corecta vezi si cite autoturisme diesel au ei, versus benzinare. Asa cum este tara asta vraiste peste tot, asa este si la combustibili. Taxa pe carburanti nu se aplica la transportatori dar culmea, toate s-au scumpit datorita scumpirii carburantilor. Concluzia, tot cetateanul de rind trebuie sa suporte totul. Aici este problema. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 (editat) In Grecia am alimentat benzina cu 1.72E. La un moment dat vazusem si 1.68E. Asta in Thassos. Editat August 8, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Am pus ieri cu 6,98 lei....yuuhuu, nu e 7! Hai cu motocicletele electrice! (nu ca nu vor gasi modalitatea sa ne ia banii si daca se trece la electric!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Motorina sau benzina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Motorina sau benzina? Benzina d-aia de 100,ca avionul meu cica vrea kerosen d-asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Tot e bine, ca si eu vreau sa fac un plin cu 100. Saptamana asta am avut niste benzina in amestec cu motorina - vreo 15L. A pus taica-miu in masina benzina in loc de motorina si ce a scos din rezervor mi-a dat mie. A mers ea un pic mai inecata la ture joase si cu ceva fum la cox, dar a mers. Cand m-am apucat eu de motociclit, faceam un plin la Fazer cu vreo 45 de lei. Acum, in VTR pun si mai putina benzina (deh, rezervor mai mic), dar la un pret de 2x mai mare la plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Acum cativa ani era un topic cu pretul benzinei 7 lei. Parea SF pe atunci, azi e realitate. Un raspuns la intrebarea topicului ar fi faptul ca "astia" (companiile petroliere + organismele statului) doar cresc pretul, desi uneori cotatiile internationale mai si scad. Ne-am aliniat si la acest capitol, insa mai e loc si de ceva majorari ca sa fim in top. In rest mai trebuie sa ne aliniem si la nivelul veniturilor din UE, dar pana atunci cred ca or sa bage impozit pe bicicleta diferentiat in functie de model - simpla, electrica sau cu motoras mic pe benzina. E o categorie care scapa de radar, inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 13, 2014 Autor Share Postat August 13, 2014 Se pare ca din cauza noii accize, benzinarilor le-au scazut vanzarile cu 20%, iar profiturile cu 50% (Petrom). Daca se mai iau inca vreo suta de asemenea masuri... scapam de criza din cauza economiilor facute, tinem banii la ciorap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 http://thespiritscience.net/2014/05/25/volkswagens-new-300-mpg-car-not-allowed-in-america-because-it-is-too-efficient/ pe scurt: baietii de la VW vor scoate modelul XL1, editie limitata (200-250 buc conform altor surse - nu 2000 ca in prezentul articol), al carui consum ar fi undeva sub 1L/100km. Ca atare - in US, petrolistii au spus: "Nu, multumim" -> pentru ca 'Murica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Acum, in VTR pun si mai putina benzina (deh, rezervor mai mic), dar la un pret de 2x mai mare la plin. Cand am avut VTR, imi consuma 8-9 litri afara si 10-11 litri in oras. Tu esti cineva, daca iti mai permiti sa-l folosesti, avand in vedere pretul benzinei. Sau poate ai intrat sa te lauzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 22, 2014 Autor Share Postat August 22, 2014 Uite ca s-a micsorat ceva: consumul de carne cu 25 %. E bine, asa traim mai sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 (editat) Cand am avut VTR, imi consuma 8-9 litri afara si 10-11 litri in oras. Tu esti cineva, daca iti mai permiti sa-l folosesti, avand in vedere pretul benzinei. Sau poate ai intrat sa te lauzi... Nu, nu ma laud, mie-mi ia 10 in oras si 8 in afara. La un mers normal. Daca incerc sa ma limitez cu gazul, in afara imi ia si sub 7. Daca-mi aduc bine aminte, cand am mers ultima oara cu Mentalist, au consumat cam la fel saraciile... A mea o idee mai mult. Asa ca nu mi se pare iesit din comun consumul. Editat August 22, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Cu multumiri guvernului copy-ponta. Cum platesc toti romanii accizele pe carburanti, energie electrica sau cafea la un curs fictiv leu-euro de 4,74 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate