AntonioAntonio Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 sii viteza cu care circula majoritatea motocilistilor este de obicei mare, isi cumpara motoare pe care nu le pot stapani si sa le conduca in siguranta, invata de la inceput sa traga acceleratia la maxim, uita ca ei ating asfaltul cu 2 degete in fata si 2 in spate, uita ca suntem in Romania unde intoarcerea pe linia continua, iesirea din curti garaje fara acordare de prioritate este la ordinea zile, motociclete sunt considerate mobrele de pe vremuri care merg cu 50 km/h, urmarile de obicei se termina din pacate cu lumanari si pomana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Legat de topic, eu nu cred ca tiganii, oricat de salbatici ar fi sa fi batut baiatul pe jumatate mort latit pe jos. Nu cred asta in nici sa ma pici cu ceara. Nici animalele nu omoara in cazuri de-astea. Normal ca nu e normal sa sara la bataie, dar Galen v-a explicat cum si de ce. Te inseli grav. Acesti oameni (scuze ca le zic asa), nu au nici un pic de respect pentru viata, cruzimea pentru ei e un fapt cotidian, face parte din viata lor. Cine nu crede, sa faca o plimbare prin sintesti, strehaia etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Am multa experienta si km. in condus si legal si repede si pe strada si la curse . Toata lumea analizeaza prin prisma experientei acumulate si eu va pot spune ce cred - este un accident tipic in care se combina mai multe lucruri adunate in cateva secunde - cine a incercat sa evite anumite lucruri fixe pe strada sau fiinte in miscare stie ce vorbesc , chiar avand 50 sau sub 50 la ora nu esti in stare sa eviti , dupa mine o viteza periculoasa este de la 120 in sus si nu numai in localitati si afara lor . Motociclistii care ii blameaza pe cei doi nu merg cu 50 in localitati pentru ca este imposibil . De ce pe dn 1 cu 70 nu se mai intampla mai multe accidente ? De ce cel de-al doilea a putut opri - spre el nu a venit nimeni alergand - . Aduceti-va aminte pe Iancu Nicolae baiatul care lucra la ambasada americana si mergea incet la lovit o masina care iesea dintr-o curte si nu a putut sa o evite , a murit ca a lovit cu casca masina si si-a rupt gatul . Moderatorul Galen nu poate analiza la modul asta - mediocru - si i-si va asuma toate injuraturile fiind ori naiv ori provocand deliberat motociclistii care inteleg prin ce ar fi putut trece daca se aflau in locul mortului . Tot ce s-a intamplat ulterior accidentului trebuie sa ne preocupe si trebuie sustinuta familia in toate demersurile legale , sunt de acord sa ajutam financiar daca este nevoie familia si sa tina cineva legatura cu ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Motociclistii care ii blameaza pe cei doi nu merg cu 50 in localitati pentru ca este imposibil . Am o curiozitate - am citit de multe ori ca "nu ai cum", "nu e posibil" etc. sa circuli regulamentar sau preventiv sau cu viteza x. Te rog, explica-mi de ce ESTE IMPOSIBIL sa mergi cu 50 in localitati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 taci ma ca nici tu nu mergi cu 50 in localitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Am o curiozitate - am citit de multe ori ca "nu ai cum", "nu e posibil" etc. sa circuli regulamentar sau preventiv sau cu viteza x. Te rog, explica-mi de ce ESTE IMPOSIBIL sa mergi cu 50 in localitati ? Hai ca te ajut eu: 1. pentru ca in general lumea merge mai tare si e periculos sa te deplasezi mai incet decat traficul 2. pentru ca te deconcentrezi. 3. pentru ca echilibru. 4. pentru ca poate ti-e cald. Nu zic ca e imposibil sa mergi <50 insa (in general) nu prea e fezabil. Prin urmare, realist vorbind, e IMPOSIBIL sa mergi TOT TIMPUL cu mai putin de limita legala. Insa asta nici nu inseamna ca trebuie sa rupi gazul. E o chestie care se numeste "bun simt". Atata timp cat te incadrezi in limitele sale, lucrurile ar trebui sa fie OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 exact , nici tu nu mergi pt. ca ar trebui sa stai cu ochii mai mult pe vitezometru decat in fata , pt. ca nici nu stii cand mergi cu 63 la ora , pt.ca de obicei te ghidezi dupa celelale lucruri in miscare care nu merg nici ele cu 50 , pt ca anumite motoare nu stau nici in a 2-ua nici in a 3-ia la 50 . pt. ca prin minte trec multe informatii care spun ca vine o curba sa merg cu 40 sau e o linie dreapta prin localitate nici tipenie pe strada si merg cu 80 . Pe urma tin sa va amintesc ca are mare legatura si motocicleta care o conduc - frane , ciclistica , cauciucuri , Si cel mai important sa i-ti impui o limita peste care sa nu treci orice ar fi .A mea este 100 - asta nu inseamna ca invat pe cineva sa nu respecte regulile dar in acelesi timp nici nu cred ca nu trece nimeni de 50 niciodata ca sa fie moralisti si in acelasi timp nu sunt de acord cu 150 cand intradevar nu se mai lasa cu oase rupte ci cu deces. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhobby Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Nici cu bicicleta nu merg in localitati cu 50 km/h ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Galen, promit ca nu mai iti citesc prosturile, ai depasit limita cu ultimul. Un sfat, ar trebui sa intri in politica, daca nu cumva nu esti, acolo local, presedinte de organizatie de bloc sau ceva. Mai rar cineva care sa nege realitatea cu atata nonsalanta, care sa faca conexiuni false in scopul de a muta discutia in alta parte, plus o buna doza de spirit militienesc autentic. Vrei tu sa impui limite, la viteze, la motoare, cine, unde si de ce sa se intalneasca, stii tu tot dinainte, ce s-a intamplat si ce o sa se intample, ce e bine pentru restul. Ai fi amuzant de ascultat, cu siguranta, numai ca acum vorbim de un om a avut un sfarsit tragic, si nu din cauza vitezei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Hai ca te ajut eu: 1. pentru ca in general lumea merge mai tare si e periculos sa te deplasezi mai incet decat traficul 2. pentru ca te deconcentrezi. 3. pentru ca echilibru. 4. pentru ca poate ti-e cald. Nu zic ca e imposibil sa mergi <50 insa (in general) nu prea e fezabil. Prin urmare, realist vorbind, e IMPOSIBIL sa mergi TOT TIMPUL cu mai putin de limita legala. Insa asta nici nu inseamna ca trebuie sa rupi gazul. E o chestie care se numeste "bun simt". Atata timp cat te incadrezi in limitele sale, lucrurile ar trebui sa fie OK. Deci de fapt nu e IMPOSIBIL, ci multi ALEG sa mearga mai tare. N-am o problema cu asta, si eu merg cind e cazul; am o problema cu cei care considera ca asta li se cuvine sau nu isi asuma, cind o comit. Faptul ca ti-e cald e un pretext ridicol, iar echilibrul cred ca ti-l tii la fel de bine de la 10km/h pina la 200km/h. Iar daca nu te poti concentra, ar fi mai bine sa tragi pe dreapta si sa te odihnesti. Ne-am luat (si o sa ne mai luam) toti partea de ciini, cai, vaci, tigani, romani, unguri, copii, batrini, carute, tir-uri, alti motociclisti etc etc etc. Diferenta daca ajungem sau nu acasa n-o facem decit noi, in 99.99% din cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Este ok ca s-a pus interviul tradus complet si corect.In privinta vitezei declaratia lui Tamas imi confirma supozitiile (cel putin dublul vitezei legale). Hai sa fiu cinstit, eu am estimat 150km/h viteza la care nu se supravietuieste in caz de impact! Asa cum am afirmat inca de la inceput VITEZA EXCESIVA este cheia acestui caz, nu imprejurarile conjuncturale. Nu stiu de ce sunt prost si ma bag si eu pe topicul asta, dar n-am rezistat tentatiei dupa ce-am vazut felul in care aberezi. Avem mare noroc de faptul ca nu lucrezi in politie sau undeva cu 'puterea de decizie' la indemana. Imi este FRICA sa ma gandesc in ce fel ar clasa unul ca tine,daca ar fi militian, acest caz. (gen: "da-i ba dracu de vitezomani,daca mergeau tare,asa le trebuie, ce plm....sa se-nvete minte") Eu cred ca ar trebui sa te angajezi la Militie, sa te ia baietii sa te monteze pe un MCV, pe post de ''estimator de viteza''. Nu stiu daca ai avut vreodata accidente,si nu stiu la ce viteza, dar din simpla ta estimare este clar ca habar n-ai de dinamica unui accident, in corelatie cu viteza la care se petrece. Cum tu iti permiti atatea supozitii,imi permit si eu una: Sunt ultra-mega-curios ce ai fi avut de comentat atat tu cat si cei de teapa ta (B.B. & co) daca acest accident s-ar fi petrecut la 55 km/h. Nu in acelasi stil/aceeasi dinamica, ci sa zicem ca acea fetita ar fi fost la fel,acrosata, ranita grav, insa viteza motociclistului ar fi fost 55 km/h. Evident, lucrurile / linsajul s-ar fi petrecut la fel, dar as fi curios de reactia/atitudinea oamenilor de teapa ta. Ce argumente ati fi avut atunci si cum nu ati mai fi putut invoca clasicul ''viteza excesiva'' Nu ti-e rusine, la final sa mai urezi ''condoleante'' rudelor? nu te apasa in spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 nu e inamic dar nici moderator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Am circulat destul prin Romania si cu motorul si cu masina, si chiar si mai mult in afara tarii. Da, nici eu nu merg tot timpul cu 50 la ora in localitati, insa in atatia ani si kilometri parcursi mi-am format, ca sa-i zic asa, o conduita in condus, un bun simt care pana acum m-a aparat de accidente. Da, e imposibil sa mergi printr-un sat cu 50 de la un capat la altul, chiar cu 60, insa, ca regula, cand ma apropii de zona aglomerata a satului, "centrul", locul unde este barul si primaria, locurile unde vad oameni mergand pe carosabil, curti cu porti deschise s.a.m.d. incetinesc, nu la 50, poate chiar la 40. In toate localitatile pe unde am circulat, in orasul unde locuiesc, in cele straine, daca exista zone unde nu se afla nimic pe nici o parte, case, curti, oameni si totusi sunt in localitate.. da, imi bag piciorul si merg cu 90-100. Insa unde e posibil sa sara ceva in drum incetinesc - masini parcate pe trotuar, oameni, treceri de pietoni, scoli, etc etc etc. Intamplator de multe ori ca sa ajung la noi la tara in judetul BZ, treceam printr-un sat de tigani - Calvini. Eh, am trecut pe-acolo de sute de ori si cu motorul si cu masina si va spun ca in zona aglomerata cu puradei si pirande pe la porti este IMPOSIBIL sa mergi cu mai mult de 60 daca vrei sa nu iei un puradel, un bolovan, un caine sau o minge in nas - sau un cal, sau un carut, sau o bicicleta... Bine, poate cei in cazul de fata nu cunosteau satul respectiv, insa ca regula, daca esti un conducator auto cu capul pe umeri si vrei sa ajungi intreg acasa, incetinesti in zona populata a localitatilor. (o sa comenteze cineva ca am avut recent accident de masina - da, a fost din vina mea pt ca butonam telefonul mobil fara sa ma uit la drum, dar nu era la viteza mai mare de 60 la ora, daca aveam viteza mai mare nici n-as fi butonat telefonul) p.s. - daca stie cineva la ce pagina sunt poze de la accident pe acest topic... as fi recunoscator. sau un link cu un loc cu poze. Editat Octombrie 1, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 bla bla bla bla Bine, poate cei in cazul de fata nu cunosteau satul respectiv, insa ca regula, daca esti un conducator auto cu capul pe umeri si vrei sa ajungi intreg acasa, incetinesti in zona populata a localitatilor. (o sa comenteze cineva ca am avut recent accident de masina - da, a fost din vina mea pt ca butonam telefonul mobil fara sa ma uit la drum, dar nu era la viteza mai mare de 60 la ora, daca aveam viteza mai mare nici n-as fi butonat telefonul) Cum dracu bai nene, dupa ce recunosti cu ''gura'' ta ca si tu gresesti,ca si tu provoci accidente, ca nu mergi legal, cum dracu mai ai tupeul sa judeci pe mortul ala ca avea viteza peste limita admisa legal? Adica e ok cand o faci tu,ca tu vorba aia ''o faci cu cap'',dar ala saracu era un n00b,nu? si acu a platit pretul,ca fraierul,nu? Oare voi va incapeti de atata IPOCRIZIE? Tu ai idee cat este de periculos butonatul telefonului la volan? puteai sa ai si 40 la ora, si daca-ti sarea in fata ceva atunci,cand tu beleai ochii in touchscreen, ce ai mai fi comentat? » Post actualizat in 01 Oct 2014 09:11 ... totusi , Galen a reusit sa mentina vie aceasta dezbatere si nu trebuie privit ca un inamic . A reusit sa o tina vie intr-o directie gresita. Discutia poate fi mentinuta vie si vorbind despre aspecte importante, de un real interes, update-uri/noutati etc.... El practic a transformat topicul intr-o discutie in contradictoriu intre el si o majoritate covarsitoare.... Ce merit sa aiba?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 domnilor, ce legatura are viteza cu linsajul si cutitul infipt in spate? aici e vorba despre niste criminali care ar putea scapa nepedepsiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) p.s. - daca stie cineva la ce pagina sunt poze de la accident pe acest topic... as fi recunoscator. sau un link cu un loc cu poze. /index.php?/topic/717319-sanzieni-20-septembrie-comemorare/?p=3843879 Cum zic, de la "viteza" i se trage urechea taiata si o parte din obraz. Editat Octombrie 1, 2014 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Interesant faptul ca majoritatea comentariilor vin ca o replica la postarea lui Galen , care direcționează vinovăția spre motociclist , pe viteza lui de deplasare omițând responsabilitățile fetitei , a părinților , care a traversat prin loc nepermis (trecere ) si fără sa se asigure . Deasemeni fapta acelor ticăloși care dintotdeauna ne-au creat probleme prin modul lor de a fi , de a nu respecta regulile de convietuire sociala nu sunt incriminate . Sper sa nu mi se ia in nume de rau , dar m-am cam saturat sa asist zi de zi la tot felul de ticăloșii ale acestor oameni . Am o familie de prieteni care au fost nevoiti sa-si inchida magazinul din cauza lor . Altora le intra țiganii ziua in amiaza mare in curte si le fura tot ce le este la îndemână . Pe traseul Pitesti -Curtea de Arges copii ies in sosea si dau cu pietre sau cu bate in masinile si motociclistii in tranzit. Personal am pățito acum cateva săptămâni . M-am oprit am sunat 112 si am raportat cazul . Cred ca noi toti trebuie sa luam pozitie , nu sa trecem cu vederea ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Faptul ca doar noi motociclistii am fost in stare sa incriminam acea fapta criminala este un lucru extraordinar . Respectul meu pentru toti cei care ati reusit sa ajungeti si sa duceti mesajul nostru lumii intregi . ... totusi , Galen a reusit sa mentina vie aceasta dezbatere si nu trebuie privit ca un inamic . La un moment dat am vazut si eu ca imi dispar lucruri de prin curte. Nu erau valori, dar tot deranjant era. Si mi-am dat seama foarte repede cine "ma vizita", asa ca am luat cainii si m-am dus peste ei. Sa vedeti ce show a iesit. Din ziua aia nici pe strada prin fata casei n-au mai avut curaj sa treaca de frica sa nu pun din nou cainii pe ei. Morala... luati-va caini. Cu cat mai mari cu atat mai bine. Eu am avut boxeri - foarte eficienti impotriva tiganilor. @B.B. Nene, du-te si bea o cafea. Pe topicul asta nu se discuta accidentul in sine. In legatura cu accidentul poate ai dreptate (sau probabil ai dreptate). Subiectul discutiei este CRIMA caruia i-a cazut victima un motociclist (indiferent ce accident facuse) si tentatia de omor caruia i-a cazut victima al doilea motociclist care nu se facuse cu absolut nimic vinovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pai nici nu stiti daca a fost vreo crima. Galen a scris mai devreme ca din informatiile primite de el, raportul medico-legal indica ca sursa a decesului accidentul. Deci, despre ce crima vorbim? Am baut cafea deja, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Si ce legatura are asta cu viteza mare a celui care a lovit-o? In localitati , daca nu stiai, exista limita de viteza de 50km/h tocmai pentru a preveni astfel de incidente, cand oameni sau animale traverseaza prin loc nepermis, cand alti participanti la trafic au nevoie sa se asigure in intersectii pentru a patrunde in trafic, chestii de genul asta... Daca trecea o vaca strada prin loc nepermis ce se intampla, dadeam vina pe ea si asta e? Viteza motociclistului nu conta? Putea sa vina cu 200 la ora, tot vaca era de vina, nu? (ADMIN - iubesc carantina, Iiti multumesc din suflet pentru acest dar nepretuit, ) Hai ma las-o naibii, aveam 50 cu masina in Buhusi si in 2 metri mi-a iesit un caine din sant. Am franat abia dupa ce il calcasem. Plus ca mi-a spart bara far proiector pe partea dreapta. Tu cand ai rupt tomberoanele alea de ce n-ai evitat? Editat Octombrie 1, 2014 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Pai nici nu stiti daca a fost vreo crima. Galen a scris mai devreme ca din informatiile primite de el, raportul medico-legal indica ca sursa a decesului accidentul. Deci, despre ce crima vorbim? Am baut cafea deja, merci. Mai bea una. Cand bagi cutitul intr-un om se cheama tentativa de omor daca nu moare si omor calificat daca moare. Si tentativa se pedepseste. Ca un motociclist a fost injunghiat este o certitudine nu o supozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Am circulat destul prin Romania si cu motorul si cu masina, si chiar si mai mult in afara tarii. Da, nici eu nu merg tot timpul cu 50 la ora in localitati, insa in atatia ani si kilometri parcursi mi-am format, ca sa-i zic asa, o conduita in condus, un bun simt care pana acum m-a aparat de accidente. Da, e imposibil sa mergi printr-un sat cu 50 de la un capat la altul, chiar cu 60, insa, ca regula, cand ma apropii de zona aglomerata a satului, "centrul", locul unde este barul si primaria, locurile unde vad oameni mergand pe carosabil, curti cu porti deschise s.a.m.d. incetinesc, nu la 50, poate chiar la 40. In toate localitatile pe unde am circulat, in orasul unde locuiesc, in cele straine, daca exista zone unde nu se afla nimic pe nici o parte, case, curti, oameni si totusi sunt in localitate.. da, imi bag piciorul si merg cu 90-100. Insa unde e posibil sa sara ceva in drum incetinesc - masini parcate pe trotuar, oameni, treceri de pietoni, scoli, etc etc etc. Intamplator de multe ori ca sa ajung la noi la tara in judetul BZ, treceam printr-un sat de tigani - Calvini. Eh, am trecut pe-acolo de sute de ori si cu motorul si cu masina si va spun ca in zona aglomerata cu puradei si pirande pe la porti este IMPOSIBIL sa mergi cu mai mult de 60 daca vrei sa nu iei un puradel, un bolovan, un caine sau o minge in nas - sau un cal, sau un carut, sau o bicicleta... Bine, poate cei in cazul de fata nu cunosteau satul respectiv, insa ca regula, daca esti un conducator auto cu capul pe umeri si vrei sa ajungi intreg acasa, incetinesti in zona populata a localitatilor. [...] Intru totul de acord - atata vreme cat o faci in limitele bunului simt si te adaptezi conditiilor, viteza mai mare decat cea legala nu-i chiar un capat de tara. In cazul de fata, lucrurile conditiile erau exact asa cum descrii tu: trecusera de "vatra" satului, nu exista trotuare, nu exista masini parcate, intersectii, e un relativ pustiu. Singura variabila e prezenta populatiei pe marginea drumului la momentul respectiv. In plus, ceva ma face sa cred ca motociclistii stiau drumul respectiv. E un fel de Cheia locala. Calvini-ul nu-i foarte relevant pentru comparatie. Intr-adevar locuitorii sunt la fel de indisciplinati INSA: 1. localitatea e mult mai aglomerata si 2. carosabilul e mult mai prost. Editat Octombrie 1, 2014 de io, bogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Red Label Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Subiectul discutiei este CRIMA caruia i-a cazut victima un motociclist (indiferent ce accident facuse) si tentatia de omor caruia i-a cazut victima al doilea motociclist care nu se facuse cu absolut nimic vinovat. Motociclistul ce acuza aceasta tenativa de omor a depus sau nu plangere politiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Motociclistul ce acuza aceasta tenativa de omor a depus sau nu plangere politiei? Mah, uite ca nu sunt jurist. Din cate stiu eu in cazul asta (omor / tentativa de omor) nu e nevoie sa depuna cineva plangere. Trebuie sa se sesizeze autoritatile din oficiu. Nah, presupunem ca victima a murit si n-ar avea rude / prieteni care sa depuna plangere. Asta ar insemna ca nu se ancheteaza crima? Un criminal in libertate este un pericol public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) A depus si prietena lui Tamas. Zice chiar la sfarsitul interviului. Eu is curios cand va fi redus Tamas la tacere sau obligat sa-si schimbe declaratia. Ca na, santem in prag de alegeri si primitivii aia totalizeaza un nr consistent de voturi. Asa ca nu trebuie anchetati-deranjati. pt BB : cand eram in proces cu cel care m-a lovit, asteptand in sala de judecata sa-mi vina randul am vzut tot felul de cazuri. unul din ele era cu un baiat care era in scaun cu rotile,leguma pe viata,nu auzea, nu comunica ,nimic. And guess what, a fost batut de trei tigani. Cand l-am vazut prima data am crezut ca e victima unui accident dar nu , era victima bestialitatii celor trei. Editat Octombrie 1, 2014 de mezutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 ete p-asta nu-l citisem: http://www.punctul.ro/accident-de-motocicleta-si-linsaj-la-sanzieni/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate