JAGI Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 exact, la 200Nm nu prea exista caucicuc pus pe moto de 300kg cu tot cu rider, sa nu se invirta in gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Ambele ajuta..ma mir cum de nu a stiut ca este superchrarged marele fan Kawa, atotstiutorul Sergiu Eu ma miram cum de nu ai stit ca nu e motor pe turbo ci supercharged...de asteptai sute de Nm cuplu! Editat Noiembrie 5, 2014 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) DYNO RUN http://www.cycleworld.com/2014/11/04/kawasaki-ninja-h2r-supercharger-track-bike-dyno-run-exclusive-video/ Editat Noiembrie 7, 2014 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Vai cum se inroseste galeria si finala pe interior ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Se inroseste si la un Kawa ZZR 250 si orice alt moto turat pe loc, mai ales pe Dyno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOFLASH.ro Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2014 Kawasaki a dezvaluit preturile pentru modelele Ninja H2 si H2R! Acestea au aparut pe site-ul Kawasaki din America, primul model fiind 25.000 dolari iar cel de-al doilea fiind 50.000. Asta inseamna undeva la 20.000 euro pentru varianta de strada si 40.000 euro pentru varianta de pista. In caz ca ati uitat de specificatiile tehnice cat si de look-ul agresiv, aveti link mai jos cu lansarea de la EICMA. http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/eicma:_kawasaki_ninja_h2.html » Post actualizat in 13 Nov 2014 15:15Kawasaki Ninja H2 va sosi la vanzare in Marea Britanie in martie 2015 si va costa 22.000 lire, asta insemnand undeva la 28.000 euro. Versiunea de pista, Ninja H2R, va fi 41.000 lire, adica 50.000 euro. Surpriza e ca puterea dezvoltata de H2R este mai mare decat ni se spusese initial, de la 296 CP la 325 CP! Kawasaki a dezvaluit oficial modelul H2R la salonul INTERMOT din Cologne, acestia sustinand ca dezvolta “undeva” la 300 CP. Ninja H2, care a fost dezvaluit la EICMA, produce 210 CP. Fiecare H2R va veni cu standere fata spate si huse pentru cauciucuri. H2 va avea o evacuare Akrapovic. Sursa: http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/kawasaki_ninja_h2_si_h2r.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Haideti, care v-ati inscris pe lista de comenzi? Vorbim de himere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Tu esti femeie ? Esti in erectie, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Ma fascineaza faptul ca, femeie fiind stie mai multe decat o mare parte din barbatii de pe aici, poate chiar si decat mine. Nu sunt in erectie, sunt in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Pai nu stiu cum sa ti-o zic altfel, dar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Am aflat prin bunavointa unui coleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOFLASH.ro Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2014 Monstruletul de 310 CP va “fi pe rosu” pe testerul celor de la FW Developments, DynoJet 250i. “Experimentul” va incepe la standul Kawasaki ora 20:30. In fiecare zi incepand cu 22 pana pe 30 noiembrie, la salonul Motorcycle Live din Birmingham NEC. Mark Siller, Managerul de Marketing Kawasaki Motors UK, a spus: “Pe internet circula diverse video-uri cu Ninja H2R, dar acum ai ocazia sa fii mai aproape de sunetul si puterea dezvoltata de super-motocicleta noastra.” “Va asteptam la Motorcycle Live, sa vedeti rezultatul proiectului nostru!" Mai jos aveti un video cu H2R pe un dyno diferit. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aKHgC76WyfY SURSA: http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/kawasaki_va_pune_pe_dyno_modelul_ninja_h2r_la_motorcycle_live.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 pffff nu cred ca imi cumpar, nu are carene din alea complete, pana jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Vor aparea aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Se topeau de la caldura evacuarii, asa ca au renuntat la ele » Post actualizat in 20 Nov 2014 19:01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Ii da spaima la radar H2R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/kawasaki-h2-race-2015-kompressor-carbon-passau/202168846.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=32&scopeId=MB&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=12&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&minCubicCapacity=250&noec=1 A aparut la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Se topeau de la caldura evacuarii, asa ca au renuntat la ele » Post actualizat in 20 Nov 2014 19:01 Baiii fratica da cum se aude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Baiii fratica da cum se aude. Mergi la o cursa de MotoGP si ai sa vezi (sau ma rog, ai sa auzi) lumea altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) La Gp am fost, nu prea imi plac cum zornaie, asta in schimb suna foarte bine.Sunetul la f1 e demential. Editat Noiembrie 25, 2014 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Mie mi-a placut faza de la minutul 8:00 din acel clip, cand s-a saltat pe o roata motocicleta foarte agresiv... acu nu stiu daca o fi fost dezactivata electronica, sau redusa destul de mult, dar felul in care s-a ridicat (si s-a trantit inapoi pe asfalt), ma face sa cred ca l-a surprins si pe pilot. Parca era un incepator care deschide pentru prima data gazul la un miar Asa ca de acum inainte nu se mai recomanda Hayabusa incepatorilor, ci H2R Asta e reperul acum. Editat Noiembrie 25, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Mie mi-a placut faza de la minutul 8:00 din acel clip, cand s-a saltat pe o roata motocicleta foarte agresiv... acu nu stiu daca o fi fost dezactivata electronica, sau redusa destul de mult, dar felul in care s-a ridicat (si s-a trantit inapoi pe asfalt), ma face sa cred ca l-a surprins si pe pilot. Parca era un incepator care deschide pentru prima data gazul la un miar Asa ca de acum inainte nu se mai recomanda Hayabusa incepatorilor, ci H2R Asta e reperul acum. Taran domne, in loc sa o lase frumos si incet jos a dat cu telescoapele alea pana in cap de cateva ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Taran domne, in loc sa o lase frumos si incet jos a dat cu telescoapele alea pana in cap de cateva ori. Cocalar Facea si el broscute ca sa impresioneze gagica aia cu umbrela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 La Gp am fost, nu prea imi plac cum zornaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Na serios , ducati si mai vreo doua echipe se auzeau misto,nu mai retin care ,restu zornaiau.Asta a fost prin 2008-2010.Dar am fost si la o cursa sbk pe Imola care mi-a placut mult mai mult decat gp (sunet,motorete) aici nu stiam decat pe Sykes si Melandri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate