cooldeep Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Dar cata lume de pe acest topic sta dincolo de carpati Asta pe principiul ca romania incepe si se termina dincolo de carpati, depinde doar de care parte a lor te afli. Nu inteleg ce cauta n postari cu referire la pozitionarea geografica. Unul din farmecul mancarii este ca peste tot mancarea e diferita. In germania exista cateva sute de modele de carnati acreditati multi chiar si cu nume de origine, iar noi ne mandrim cu un salam de sb sau un carnat de plescoi... Aveti ceva cu fata cu cremvustii? scrietii in privat, dar lasati topicul acesta curat, bascalia si altele sunt pe ala de fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Hai, lasati...treceti la chestii serioase. A aparut scrumbia, baga cineva o reteta? In afara de John17, el o sa zica ceva de capulapeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 (editat) Je?!? Dar la unele chestii nu mă pot abține, ncsf. Editat Martie 16, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 6 ore, WotRU2Me a spus: Hai, lasati...treceti la chestii serioase. A aparut scrumbia, baga cineva o reteta? In afara de John17, el o sa zica ceva de capulapeste ca tot se vorbeste de scrumbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 (editat) Uite aici frăția regiunilor, kaizer de la sibieni, cârnați de la olteni și varza de la Profi, răbdarea din Ardeal, pofta din Dobrogea și băutura din Moldova PS: Și prima a fost acu 2-3 luni, asta e a 2a V_20210316_200451_OC0.mp4 Editat Martie 16, 2021 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Fratie si dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 1 oră, marauder a spus: ca tot se vorbeste de scrumbie Ce oameni... Acum 48 minute, robert23mg a spus: Uite aici frăția regiunilor, kaizer de la sibieni, cârnați de la olteni și varza de la Profi, răbdarea din Ardeal, pofta din Dobrogea și băutura din Moldova N-are cum sa iasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 12 ore, ninel60 a spus: Fac sibienii cremvurşti? nu ştiam,dar am văzut că vînd babic de Buzău,pardon de Sibiu.Cu o şepcuţă pe cap şi cu un accent stricat sunt negustori cinstiţi sibieni.Nu-s ce vor să pară. Eh, fac de toate. Măcar la nivel declarativ. Oricum, prețul este de parcă ar fi fost plimbați buc Sibiu Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: Pai au "reprezentate" in toata tara, probabil ca nici Motul contrafacut nu se pune cu produsele traditionale ale "sibienilor", mai are de-nvatat :) întotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 57 minute, Flower-Power a spus: întotdeauna Nu tu, fata! Motul contrafacut mai are de invatat! M-am exprimat aiurea, nu dau eu astfel de verdicte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Intreb pt siguranta...ati observat ca "Scrumbia din Marea Nordului" contine hering si sare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2021 Share Postat Martie 17, 2021 Da, pai d-aia...mai mult, opereaza chiar in Tulcea. Avea dreptate un prieten care ma indemna sa deschidem o afacere. Cand ii ziceam, ce dreaq sa deschidem, ca noi nu stim nimic si ne facem de ras, el zicea, nu conteaza, orice se vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17, 2021 Share Postat Martie 17, 2021 Acum 12 ore, marauder a spus: .... "Scrumbia din Marea Nordului" contine hering si sare? +1!! pfffff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 La mine a fost breakfast time. La voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 Supa la plic azi, destrăbălare după vizită la dentist :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 Acum 3 ore, littlekriminal a spus: La mine a fost breakfast time. La voi? Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 22 ore, littlekriminal a spus: La voi? cam asata..., ca-i weekend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 37 minute, apriliacluj a spus: cam asata..., ca-i weekend.... Lasa poza de pe net, baga rom (eu pun cam 100ml), lime, zahar, menta multa, ceva zahar (lichid daca se poate), sprite(sau apa minerala) si pune poze cu sticla goala :)). Am fost fan mare mojito, dar acum intra mai bine caipirinha. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 9 minute, littlekriminal a spus: Lasa poza de pe net, baga rom (eu pun cam 100ml), lime, zahar, menta multa, ceva zahar (lichid daca se poate), sprite(sau apa minerala) si pune poze cu sticla goala :)). Am fost fan mare mojito, dar acum intra mai bine caipirinha. Cheers! Stricati romu cu zahar, ce uameni...huaaa :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Asta numai daca nu cumva ai pe cineva care-ti aduce ceva de prin America de Sud/Caraibe. Ce se gaseste in comert nu e rom, e bautura spirtoasa aromata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 40 minute, littlekriminal a spus: Asta numai daca nu cumva ai pe cineva care-ti aduce ceva de prin America de Sud/Caraibe. Ce se gaseste in comert nu e rom, e bautura spirtoasa aromata. Eee, gasesti si rom ok. Nu costa 70 lei, asta e clar. Acum am unul primit cadou de la sotie, 30 ani, Rep Dominicana. Miam. Ma uit la el, ca sunt intre vaccin si rapel :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Da, corect, dar nu prea gasesti in magazinele de duzina. Bacardi si toate celalalte mai cunoscute n-au nicio legatura cu alea importate din Caraibe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 3 ore, littlekriminal a spus: .... baga rom.... Pregatit! _______ PS. Alt rom f bun este Don Papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Hai ca avem ceva cunoscători, e bine. Asta e de după ce termini munca și ce treburi ai mai avut de rezolvat prin oraș. Gen, a venit Moș Crăciun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 4 ore, Adrian M. a spus: Stricati romu cu zahar, ce uameni...huaaa :))) Amatori! Si oricum, bauturi dragute, soft, bune poate doar sa momesti gagici Dar sa nu se simta nimeni ofensat, e doar o opinie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 2 ore, FlipperCo a spus: Amatori! Si oricum, bauturi dragute, soft, bune poate doar sa momesti gagici Dar sa nu se simta nimeni ofensat, e doar o opinie Da, eu ziceam de romul obișnuit din comerț, din punctul meu de vedere n-ai ce sa savurezi la ala. Dar sa faci cocktail-uri merge. Hai ca mi-a dat energie espresso-ul ala de mai înainte și uite pe ce m-am pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate