littlekriminal Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 La 13.03.2021 la 14:46, WotRU2Me a spus: Mi s-a facut o poooftaaa! Da, și eu sunt la fel. Cred ca fac burgeri în ultimul timp cam 2-3 zile pe săptămână, ca se fac și repede și sunt și buni. Vizavi de masca, înainte nu-i înțelegeam pe aia care purtau masca singuri în mașină, dar acum uit s-o mai sau jos, mai ales dacă merg cu mașina la mai multe magazine. La 13.03.2021 la 13:31, Flower-Power a spus: Ce alte mâncăruri ai mai pregătit în ultima vreme? Tocmai ce mi-am transferat pozele pe laptop (aveam telefonul plin). Cred ca am strâns ceva rețete. Am făcut acum ceva timp una dintre preferatele mele, Tartiflette. În mod normal se pune o brânză speciala (Reblochon), dar poți sa înlocuiești și cu altceva (trebuie ceva cremos, gen camambert). Eu am pus ambele tipuri de brânză. E bomba calorica, dar gustul ala...sa moara gibi! Plus ca dacă mai ai și un vin pe măsură, pici în comă profunda. Acum 16 ore, Flower-Power a spus: Ce am gatit azi.. aveam poftă Sunt de la sibieni.. No, le-o sarit mustaru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Acum 17 ore, Flower-Power a spus: Și foame dar poftă mai mult... am mâncat 1..de restul s-au ocupat alții.am avut și musafiri, i-am servit cu ceva select ușor. mda...si eu cred ca e ușor supraevaluate treaba. Doar informativ! Cat despre sibieni, nu mai e de mult ce-a fost... Si daca vreti sa incercati o mancare interesanta, cautati reteta de “Jambalaya”. Aduce cu Paella oarecum, dar e clar altceva. Se face usor si e f buna. Am o poza, dar nu arata bine fiinca am folosit orez negru (am vrut sa scap de el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Acum 10 ore, littlekriminal a spus: Da, și eu sunt la fel. Cred ca fac burgeri în ultimul timp cam 2-3 zile pe săptămână, ca se fac și repede și sunt și buni. Vizavi de masca, înainte nu-i înțelegeam pe aia care purtau masca singuri în mașină, dar acum uit s-o mai sau jos, mai ales dacă merg cu mașina la mai multe magazine. Tocmai ce mi-am transferat pozele pe laptop (aveam telefonul plin). Cred ca am strâns ceva rețete. Am făcut acum ceva timp una dintre preferatele mele, Tartiflette. În mod normal se pune o brânză speciala (Reblochon), dar poți sa înlocuiești și cu altceva (trebuie ceva cremos, gen camambert). Eu am pus ambele tipuri de brânză. E bomba calorica, dar gustul ala...sa moara gibi! Plus ca dacă mai ai și un vin pe măsură, pici în comă profunda. No, le-o sarit mustaru'? Tartiflette suna interesant. Am luat cu muștar, nu am mai mâncat prostitoare de ceva timp și am simțit nevoia. La 13.03.2021 la 20:24, cooldeep a spus: dupa 7 ani cu acest cuptor a venit vremea sa folosesc toate accesorile lui E mult prea mult de munca si se face prea multa mizerie, mai bine puiu rotisat de la kaufland dar cand nu cumperi puiu si il primesti parca ii sta bine la rotit WhatsApp Video 2021-03-13 at 12.06.48.mp4 Cat iar despre omlete, imi place foarte mult metoda aceasta 1:48 arată bine puiul, voiam să îți zic deși mie nu îmi place neapărat puiul. După o asemenea sesiune cred că te apuci de spălat cuptorul.. La 14.03.2021 la 20:17, john17 a spus: Uitându-mă la forma lor înclin să te cred simpaticule.. Acum 9 ore, FlipperCo a spus: Doar informativ! Cat despre sibieni, nu mai e de mult ce-a fost... Si daca vreti sa incercati o mancare interesanta, cautati reteta de “Jambalaya”. Aduce cu Paella oarecum, dar e clar altceva. Se face usor si e f buna. Am o poza, dar nu arata bine fiinca am folosit orez negru (am vrut sa scap de el) nu mănânc atât de des..mă apucă o dată la un an. Ai uitat să pui poza cu ce ai făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Tartiflette suna interesant. Am luat cu muștar, nu am mai mâncat prostitoare de ceva timp și am simțit nevoia. arată bine puiul, voiam să îți zic deși mie nu îmi place neapărat puiul. După o asemenea sesiune cred că te apuci de spălat cuptorul.. simpaticule.. nu mănânc atât de des..mă apucă o dată la un an. Ai uitat să pui poza cu ce ai făcut. N-am uitat, de aceea am mentionat ca nu arata apetisant, ca sa justifice lipsa pozei. Jambalaya se face cu orez alb cu bob lung. Din cauza celui negru folosit de mine, nu se mai intelegea nimic in poza. Dar a fost foarte buna, merita sa cautati reteta. Editat Martie 15, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 La 14.03.2021 la 17:30, Flower-Power a spus: Ce am gatit azi.. aveam poftă Sunt de la sibieni.. Fac sibienii cremvurşti? nu ştiam,dar am văzut că vînd babic de Buzău,pardon de Sibiu.Cu o şepcuţă pe cap şi cu un accent stricat sunt negustori cinstiţi sibieni.Nu-s ce vor să pară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Pai au "reprezentate" in toata tara, probabil ca nici Motul contrafacut nu se pune cu produsele traditionale ale "sibienilor", mai are de-nvatat :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Doar salam de Sibiu. Din ăla cu capu' viu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Dar cata lume de pe acest topic sta dincolo de carpati Asta pe principiul ca romania incepe si se termina dincolo de carpati, depinde doar de care parte a lor te afli. Nu inteleg ce cauta n postari cu referire la pozitionarea geografica. Unul din farmecul mancarii este ca peste tot mancarea e diferita. In germania exista cateva sute de modele de carnati acreditati multi chiar si cu nume de origine, iar noi ne mandrim cu un salam de sb sau un carnat de plescoi... Aveti ceva cu fata cu cremvustii? scrietii in privat, dar lasati topicul acesta curat, bascalia si altele sunt pe ala de fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Hai, lasati...treceti la chestii serioase. A aparut scrumbia, baga cineva o reteta? In afara de John17, el o sa zica ceva de capulapeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 (editat) Je?!? Dar la unele chestii nu mă pot abține, ncsf. Editat Martie 16, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 6 ore, WotRU2Me a spus: Hai, lasati...treceti la chestii serioase. A aparut scrumbia, baga cineva o reteta? In afara de John17, el o sa zica ceva de capulapeste ca tot se vorbeste de scrumbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 (editat) Uite aici frăția regiunilor, kaizer de la sibieni, cârnați de la olteni și varza de la Profi, răbdarea din Ardeal, pofta din Dobrogea și băutura din Moldova PS: Și prima a fost acu 2-3 luni, asta e a 2a V_20210316_200451_OC0.mp4 Editat Martie 16, 2021 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Fratie si dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 1 oră, marauder a spus: ca tot se vorbeste de scrumbie Ce oameni... Acum 48 minute, robert23mg a spus: Uite aici frăția regiunilor, kaizer de la sibieni, cârnați de la olteni și varza de la Profi, răbdarea din Ardeal, pofta din Dobrogea și băutura din Moldova N-are cum sa iasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 12 ore, ninel60 a spus: Fac sibienii cremvurşti? nu ştiam,dar am văzut că vînd babic de Buzău,pardon de Sibiu.Cu o şepcuţă pe cap şi cu un accent stricat sunt negustori cinstiţi sibieni.Nu-s ce vor să pară. Eh, fac de toate. Măcar la nivel declarativ. Oricum, prețul este de parcă ar fi fost plimbați buc Sibiu Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: Pai au "reprezentate" in toata tara, probabil ca nici Motul contrafacut nu se pune cu produsele traditionale ale "sibienilor", mai are de-nvatat :) întotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Acum 57 minute, Flower-Power a spus: întotdeauna Nu tu, fata! Motul contrafacut mai are de invatat! M-am exprimat aiurea, nu dau eu astfel de verdicte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Intreb pt siguranta...ati observat ca "Scrumbia din Marea Nordului" contine hering si sare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 17, 2021 Share Postat Martie 17, 2021 Da, pai d-aia...mai mult, opereaza chiar in Tulcea. Avea dreptate un prieten care ma indemna sa deschidem o afacere. Cand ii ziceam, ce dreaq sa deschidem, ca noi nu stim nimic si ne facem de ras, el zicea, nu conteaza, orice se vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 17, 2021 Share Postat Martie 17, 2021 Acum 12 ore, marauder a spus: .... "Scrumbia din Marea Nordului" contine hering si sare? +1!! pfffff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 La mine a fost breakfast time. La voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 Supa la plic azi, destrăbălare după vizită la dentist :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 18, 2021 Share Postat Martie 18, 2021 Acum 3 ore, littlekriminal a spus: La mine a fost breakfast time. La voi? Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 22 ore, littlekriminal a spus: La voi? cam asata..., ca-i weekend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 37 minute, apriliacluj a spus: cam asata..., ca-i weekend.... Lasa poza de pe net, baga rom (eu pun cam 100ml), lime, zahar, menta multa, ceva zahar (lichid daca se poate), sprite(sau apa minerala) si pune poze cu sticla goala :)). Am fost fan mare mojito, dar acum intra mai bine caipirinha. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Acum 9 minute, littlekriminal a spus: Lasa poza de pe net, baga rom (eu pun cam 100ml), lime, zahar, menta multa, ceva zahar (lichid daca se poate), sprite(sau apa minerala) si pune poze cu sticla goala :)). Am fost fan mare mojito, dar acum intra mai bine caipirinha. Cheers! Stricati romu cu zahar, ce uameni...huaaa :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate