frigider Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 Acum 10 minute, ENEOS a spus: Ce și-a luat-o @frigider! pai nu mi-am luat-o, ca au scris aia prost. era clar ceva senzational bine, in mintea mea samanta fusese plantata deci oarecum mi-am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 Nu mai exista Repsol Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 Acum 2 ore, bmdbmw a spus: Nu mai exista Repsol Honda... si asta :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Marți la 04:50 Share Postat Marți la 04:50 NEWS BULLETIN: Yamaha set to Debut new Bike with V4 engine during a Private Test in Valencia 2025 Yamaha confirmed that a new Bike around the V4 was build and should be ready to be Track Tested in 2025. This will now apparently come true. As Autosport reports, Yamaha will hold a Private Test at Valencia on the 15 and 16 of April 2025. The Riders will be Augusto Fernandez and the returning Cal Crutchlow. Originally Andrea Dovizioso was planned for the Test, but due to a broken collarbone Dovizioso will most likely be absent. As Autosport also reports, Yamaha already tested the V4 earlier in the Year at Sepang. Now the bike is set to make its debut in Europe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 05:34 Share Postat Marți la 05:34 Acum 43 minute, damager a spus: NEWS BULLETIN: Yamaha set to Debut new Bike with V4 engine during a Private Test in Valencia 2025 Yamaha confirmed that a new Bike around the V4 was build and should be ready to be Track Tested in 2025. This will now apparently come true. As Autosport reports, Yamaha will hold a Private Test at Valencia on the 15 and 16 of April 2025. The Riders will be Augusto Fernandez and the returning Cal Crutchlow. Originally Andrea Dovizioso was planned for the Test, but due to a broken collarbone Dovizioso will most likely be absent. As Autosport also reports, Yamaha already tested the V4 earlier in the Year at Sepang. Now the bike is set to make its debut in Europe. vreo sansa sa il poata baga in vreo cursa anul asta? avand concesii etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Marți la 05:53 Share Postat Marți la 05:53 Acum 18 minute, frigider a spus: vreo sansa sa il poata baga in vreo cursa anul asta? avand concesii etc? Banuiesc ca daca se comporta bine o sa-l vedem si intr-o cursa. Poate cu un wildcard, sau ceva pilot de teste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Marți la 05:55 Share Postat Marți la 05:55 1 oră în urmă, damager a spus: NEWS BULLETIN: Yamaha set to Debut new Bike with V4 engine during a Private Test in Valencia 2025 Yamaha confirmed that a new Bike around the V4 was build and should be ready to be Track Tested in 2025. This will now apparently come true. As Autosport reports, Yamaha will hold a Private Test at Valencia on the 15 and 16 of April 2025. The Riders will be Augusto Fernandez and the returning Cal Crutchlow. Originally Andrea Dovizioso was planned for the Test, but due to a broken collarbone Dovizioso will most likely be absent. As Autosport also reports, Yamaha already tested the V4 earlier in the Year at Sepang. Now the bike is set to make its debut in Europe. LoL, si colegu Method se jura ca e doar in povesti avel motor v4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 06:29 Share Postat Marți la 06:29 Acum 35 minute, damager a spus: Poate cu un wildcard, sau ceva pilot de teste. dar cu pilotii de uzina nicio sansa? Acum 34 minute, danypop a spus: LoL, si colegu Method se jura ca e doar in povesti avel motor v4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 07:44 Share Postat Marți la 07:44 Acum 1 oră, danypop a spus: LoL, si colegu Method se jura ca e doar in povesti avel motor v4 Nu citeste bibliografia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Marți la 08:52 Share Postat Marți la 08:52 Ușor cu pianul pe scări! E adevarat, au recunoscut oficial că lucrează la acel V4, dar mai e mult până departe... 3 hours ago, damager said: As Autosport also reports, Yamaha already tested the V4 earlier in the Year at Sepang. Now the bike is set to make its debut in Europe. Nu l-au testat la Sepang, inclusiv Quartaro a afirmat asta răspicat. La momentul testelor am postat chiar niște declarații ale lui, cine este interesat le poate căuta pe topicul respectiv. Ca sugestie, când postăm pe aici chestii în afara opiniilor personale, cred că ar fi bine să specificăm sursa acestora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Marți la 09:29 Share Postat Marți la 09:29 (editat) Acum 37 minute, Kagemusha a spus: Ușor cu pianul pe scări! E adevarat, au recunoscut oficial că lucrează la acel V4, dar mai e mult până departe... Nu l-au testat la Sepang, inclusiv Quartaro a afirmat asta răspicat. La momentul testelor am postat chiar niște declarații ale lui, cine este interesat le poate căuta pe topicul respectiv. Ca sugestie, când postăm pe aici chestii în afara opiniilor personale, cred că ar fi bine să specificăm sursa acestora. Declaratia completa a fost ca era acolo v4, dar nu l-au testat pt ca nu era inca 100% gata. Cel putin asa a declarat meregalli. Ramane de vazut pe 14-16 daca chiar o sa-l testeze. oricum, tot ei au declarat ca este nerealist folosirea lui in curse anul acesta, poate cu sanse mici cu un pilot de teste. Ramane de vazut. ca am mai zis ei din 2018 ca scot o motoreta de strada cu cutie seamless:), e 2025 si inca nici un semn cand ar putea aparea azi e 15. Inca nu a aparut nimic, dar evenimenul este in calendarul circuitului Editat Marți la 09:33 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 09:40 Share Postat Marți la 09:40 Acum 48 minute, Kagemusha a spus: cred că ar fi bine să specificăm sursa acestora. neah... nu mai are farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Marți la 12:15 Share Postat Marți la 12:15 2 hours ago, damager said: azi e 15. Inca nu a aparut nimic, dar evenimenul este in calendarul circuitului Dacă fac teste cu motorul nou, poate aflăm după, este imposibil să nu scape ceva informații... 2 hours ago, frigider said: neah... nu mai are farmec. Singurul care are voie să facă asta este @Method! Am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Marți la 12:22 Share Postat Marți la 12:22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 12:34 Share Postat Marți la 12:34 Acum 19 minute, Kagemusha a spus: Singurul care are voie să facă asta este @Method! Am zis! e baiat mare, nu tre sa ceara voie Acum 14 minute, Ovidiu M a spus: pot sa intuiesc un regret: 4 ani pe bara? mi-a placut explicatia cu transa. unii o numesc prostie. plm, oameni si oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Marți la 19:28 Share Postat Marți la 19:28 Martin out for 3 months. S-a cam dus sezoanele pt el la aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 20:12 Share Postat Marți la 20:12 Acum 43 minute, damager a spus: Martin out for 3 months. S-a cam dus sezoanele pt el la aprilia moron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 20:33 Share Postat Marți la 20:33 Pfffff...... Unde nu-i cap, vai de picioare! .... si coaste si mama lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 21:39 Share Postat Marți la 21:39 Acum 2 ore, damager a spus: Martin out for 3 months. S-a cam dus sezoanele pt el la aprilia nu poti sa inventezi asa ceva. se va intoarce sa testeze, vor evolua ceilalti si nu cred ca pupa victorie anul asta.. prima accidentsre - ok , se intampla. a doua? fie. frate, a 3-a? la revenire? nu se poate asa ceva. nu cred ca echipa nu i-a zis sa o ia usor. nu avea nimic de demonstrat, are deja 1 pe carena. dar nu o sa apara f mult la tv se pare.. atata ca nu putea fi salvata cazatura, nu e ca si cum a fortat salvarea cum a facut peco. s-a dus fata dincolo de bordura si pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat ieri la 08:24 Share Postat ieri la 08:24 Scenarii posibile pentru viitorul lui Acosta: https://www.speedweek.com/motogp/news/234639/Die-Zukunft-von-Pedro-Acosta-Drei-denkbare-Szenarien.html https://www.speedweek.com/motogp/news/234595/Acostas-Super-Transfer-Honda-koedert-mit-Millionen.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat ieri la 09:05 Share Postat ieri la 09:05 Acum 11 ore, frigider a spus: nu poti sa inventezi asa ceva. se va intoarce sa testeze, vor evolua ceilalti si nu cred ca pupa victorie anul asta.. prima accidentsre - ok , se intampla. a doua? fie. frate, a 3-a? la revenire? nu se poate asa ceva. nu cred ca echipa nu i-a zis sa o ia usor. nu avea nimic de demonstrat, are deja 1 pe carena. dar nu o sa apara f mult la tv se pare.. atata ca nu putea fi salvata cazatura, nu e ca si cum a fortat salvarea cum a facut peco. s-a dus fata dincolo de bordura si pa. pe om nu il duce capu deloc, nu stie decat blana orbitoare, zero spirit de autoconservare. acum doar mi se confirma ca titlu ala e luat cu mare bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 09:25 Share Postat ieri la 09:25 1 oră în urmă, xt600 a spus: Scenarii posibile pentru viitorul lui Acosta: https://www.speedweek.com/motogp/news/234639/Die-Zukunft-von-Pedro-Acosta-Drei-denkbare-Szenarien.html https://www.speedweek.com/motogp/news/234595/Acostas-Super-Transfer-Honda-koedert-mit-Millionen.html Nu știu germana dar cuvântul ala Millionen îmi suna cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 43 minute, frigider a spus: Nu știu germana dar cuvântul ala Millionen îmi suna cunoscut. Daca deschizi linkul, se traduce automat in engleza. Daca nu, ai optiune pentru traducere din browser. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: pe om nu il duce capu deloc, nu stie decat blana orbitoare, zero spirit de autoconservare. acum doar mi se confirma ca titlu ala e luat cu mare bulan Mai grav este ca la lipsa de creier se adauga o mare fragilitate a oaselor. Pai JM, din doua cazaturi, aproape l-a ajuns pe Dani Pedrosa la numarul de fracturi. Omul, cand cade, nu se rupe intr-un singur loc, cum ar fi normal, pur si simplu se sparge, se face tandari. Titlul si l-a meritat, orice am spune, este talent, este rapid, este spectaculos, insa, nema creier... numa'-n tarana a dat cu numarul ala 1 de pe carena, mai mare jena. Pentru el, sezonul 2025 s-a terminat. Mai bine isi lua un an sabatic, decat sa-l incheie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Acum 15 minute, xt600 a spus: Daca deschizi linkul, se traduce automat in engleza. Daca nu, ai optiune pentru traducere din browser. Mai grav este ca la lipsa de creier se adauga o mare fragilitate a oaselor. Pai JM, din doua cazaturi, aproape l-a ajuns pe Dani Pedrosa la numarul de fracturi. Omul, cand cade, nu se rupe intr-un singur loc, cum ar fi normal, pur si simplu se sparge, se face tandari. nu stie sa cada hahhahha trebuia sa invet de la Pecco. plm trece binder peste copitele lui cu motoreta si el are doar buba la picior. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă 1 oră în urmă, xt600 a spus: Daca deschizi linkul, se traduce automat in engleza. Daca nu, ai optiune pentru traducere din browser. Acum 2 ore, Cavaleru a spus: da, era doar o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate