Sari la conținut

MotoGP - Discutii generale

adidas

Postări Recomandate

8 hours ago, ioio_viola said:

s-au mai schimbat vremurile de cand a zis ca nu-l vrea. Orice e posibil.

https://www.crash.net/motogp/news/1028722/1/ktm-drop-shock-marc-marquez-hint-everyone-open-talking

Faci referință la declarațiile lui Pit Beirer (șeful diviziei de motorsport la KTM). Eu vorbeam despre ce a spus Stefan Pierer (CEO al KTM):

“If he wins it’s because of him, if he loses it’s because of the bike.”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 8 ore, PzKpfW a spus:

Faci referință la declarațiile lui Pit Beirer (șeful diviziei de motorsport la KTM). Eu vorbeam despre ce a spus Stefan Pierer (CEO al KTM):

Puțin ciudată gândirea.

Nu poți câștiga daca moto nu e buna, nu?

Link spre comentariu

Acum 2 ore, frigider a spus:

Nu poți câștiga daca moto nu e buna, nu?

Rossi cand a trecut la Yamaha, mobra aia era net inferioara Hondei si tot a castigat

Acum 10 ore, PzKpfW a spus:

mda, o chestie  foarte buna daca privesti din partea lui MM :) :)

dar, pare-se, KTM nu vrea sa fie actionar in asa ceva

in fine, MM mai are 1 an sanatos de contract, la anul din vara putem sa vedem in ce directie se va orienta

Link spre comentariu

Acum 11 ore, apriliacluj a spus:

Rossi cand a trecut la Yamaha, mobra aia era net inferioara Hondei si tot a castigat

Modelul Yamaha 2004 nu avea nici o legatura cu cel din anul precedent. Era complet nou, pus la punct de Masao Furusawa, odata cu venirea lui Rossi. 

Link spre comentariu

La 14.06.2023 la 13:39, frigider a spus:

:)) omu ia 25mil / an sau cat ia la HRC, mai are 1 an tot acolo si unii viseaza la somaj :crack:

Crezi ca mai conteaza banii cand el va ramane in istorie locul 2?🎰

La 14.06.2023 la 13:39, frigider a spus:

sau sa nu-mi fie cu suparare, te refereai la Dovi?  :grinbandit:

sau poate asa stie Dovi sa intoarca o favoare, am inteles ca MM a vb frumos despre el.

dar pana la urma cui ii pasa cine ce latra? :) 

unu latra de pe margine, altu inca se da.

ei? zic rau?

Si a luat o de la Dovi de 5 ori in lupta directa si a castigat o singura data. N ar Fi putut sa vb altfel🙈

Acum ca "se da" ..decat in 4 labe, mai bine cu o bicicleta in jurul blocului:crack:

Rossi nu a fost atat de penibil ca el la final de cariera, si avea doua carje acasa plus vreo 10 ani in plus😆😆😆

Link spre comentariu

Acum 7 ore, nike a spus:

Crezi ca mai conteaza banii cand el va ramane in istorie locul 2?

Asta zic, daca honda nu ii dă ceva bun pleacă la alții pe bani mai putini, tocmai că are niste recorduri de tăiat de pe lista ;)

De bani am zis că ai zis de șomaj.

Acum 7 ore, nike a spus:

Si a luat o de la Dovi de 5 ori in lupta directa si a castigat o singura data. N ar Fi putut sa vb altfel🙈

Oau, asta da palmares.

Bătut mm de 5 ori.

Și restul de câteva zeci/sute de curse când nici n a ajuns langa el? :crack:

Link spre comentariu

Acum 15 ore, frigider a spus:

Bătut mm de 5 ori.

Și restul de câteva zeci/sute de curse când nici n a ajuns langa el? :crack:

Omul vorbeste despre dog fight. Nu stiu ce nu se intelege in propozitia aia... Iar in dog fight, si-a luat-o urat de la Dovi si nu numai de la el. 

Link spre comentariu

Acum 2 minute, xt600 a spus:

Omul vorbeste despre dog fight. Nu stiu ce nu se intelege in propozitia aia... Iar in dog fight, si-a luat-o urat de la Dovi si nu numai de la el. 

Degeaba l-a bătut Dovi de cinci ori dacă, atunci când chiar a contat, nu s-ar fi bătut singur. ;)

Link spre comentariu

Acum 23 ore, nike a spus:

Rossi nu a fost atat de penibil ca el la final de cariera, si avea doua carje acasa plus vreo 10 ani in plus😆😆😆

Rossi este alta stofa. Mai nou a inceput sa cstige curse si in campionatul de anduranta auto si o face intr-o maniera la fel de entuziasmanta ca si pe doua roti. ;) Aici finalul cursei 2, Road to Le Mans: 

Artist! 

Link spre comentariu

Acum 8 minute, Cristian C. a spus:

Nu știu dacă și voi, dar eu abia aștept momentul finalului de contract cu Honda, să vedem dacă își poate valorifica talentul de pilot pe un prototip KTM, Aprilia sau Ducati.

Eu aștept să iasă din contract mai devreme cu un an, n am atâta răbdare.

Link spre comentariu

Acum 9 minute, Cristian C. a spus:

Nu știu dacă și voi, dar eu abia aștept momentul finalului de contract cu Honda, să vedem dacă își poate valorifica talentul de pilot pe un prototip KTM, Aprilia sau Ducati.

Exact asta ziceam și eu. Dacă pentru aceasta despărțire e nevoie ca onda sa fie ultima gioarsă din padoc, accept bucuros. Oricum au dominat destul în ultimii 10-15 ani, asa ca pot sta puțin "pe bară" 

Link spre comentariu

Bautista este pilot școlit în mondialul de viteză și cu un oarecare succes în MotoGP. A ajuns în WSBK doar pentru că nu a mai avut loc în GP și a câștigat primele 11 curse de superbike la care a participat vreodată. No comment.

4 hours ago, damager said:

Cica bau ar fi fost la 0.7 de timpul de pole de anul trecut, 1.32.5 gen....

bun dupa atata timp ar fi fost in primii 10.

De pus în context totuși: calificările de anul trecut s-au ținut pe o pistă relativ umedă. Pole-ul de acum 2 ani (pe uscat) a fost la 1:31.0, la mai bine de o secundă și jumătate.

Dar impresionant pentru Bautista oricum, având în vedere că nu a mers pe un prototip de GP de aproape 5 ani și nici nu a făcut vreun time-attack.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, PzKpfW a spus:

Dar impresionant pentru Bautista oricum, având în vedere că nu a mers pe un prototip de GP de aproape 5 ani și nici nu a făcut vreun time-attack.

cauciucurile michelin si franele de carbon sunt + electronica sunt diferentele majore la care tb sa te adaptezi.

electronica o setezi, dar gumele care au o cu totul alta strictura si aderenta necesita timp sa intelegi unde este limita, iar franele nu au nici o treaba cu cele de sbk.

oricum timpul lui a fost f competitiv. Posibil sa-l vedem wildcard dc ia campionatul inainte de ultimile etape.

Link spre comentariu

E greu de pus in context timpul lui Bautista. Intr-un weekend de GP esti limitat numarul de de pneuri, fiecare pilot face 4-7 time attack-uri. La un test daca scopul este sa bati recordul circuitului de exemplu poti pune soft dupa soft dupa soft. Nu se imtampla asta in marea majoritate a cazurilor, pentru ca echipele vor sa obtina date, nu sa satisfaca orgoliul unui pilot. 

Ducati au avut 9 mobre pe grila la Mugello, ca a concurat Pirro.

Link spre comentariu