Geo_ZGA Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 i-am pus scarite pilot noi la vaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 i-am pus scarite pilot noi la vaca cat te`au costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 cat te`au costat ? 85 lei, pe stoc la userul mexykanu. nu sunt originale, dar sunt identice si ok calitativ. preturile difera in functie de marca/model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 ma bate capu` sa pun pentru pasager, ca am fara cauciuc, si prietena imi zice ca o dor picioarele.. as face o modificare, sa vad daca i-ar fi mai bine .. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) de pe multe masini inscriptionate, s-a spalat cu benzina, si e OK de 35 lei cumperi 6+ ltr. de benzina.... si iti ajunge la 2 dube inscriptionate full! esenta e sa incalzesti inainte colantul cu un foen incearca sa stergi adezivul de la scociu ala banal de birou. Editat Septembrie 20, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Eu am desfacut in primavara aceasta si am curatat zone aceea. Am folosit un spray de frane intreg (dizolva foarte bine lubrifiantii si mizeria) si un penson ceva mai aspru. Am gasit acolo de toate, incepand de la pamant, pietris, un fel de ... păr (wtf !?!) incleiate cu spray de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 (editat) Speli frumos cu pensula cu motorina. Iese luna. Cu mirosul nu ai ce face. Si eu tin motorul in casa si lasa un usor damf de benzina si cauciuc, de la anvelope. Nu ai ce face decat sa dai cu spray cu silicon de bord pe ea. Dupa cateva zile revine mirosul si te obisnuiesti. Editat Septembrie 20, 2015 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Am spalat-o. bre,,.... pe topicul asta este vorba despre motociclete :tomato: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Am vopsit in negru doua panouri laterale si heatshield-ul de la toba. In ritmul asta e posibil sa ajung sa o fac neagra integral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Hai sa iti spun cum am curatat eu mazga aia adunata in jurul pinionului de atac (nu recomand neaparat, insa mie mi-a iesit super din prima). Cand mi-am cumparat compresorul mi-a dat in set o piesa cica pentru spalat. Practic are un mic rezervor si un sorb, iar in momentul declansarii aceasta "arunca" aer comprimat si cu solutia care ai pus-o in rezervor. Eu am pus in acel rezervor motorina si cu 200 ml mi-a facut bec pe acolo! Capacul pinionului de atac l-am spalat cu apa si detergent (am vrut sa limitez folosirea acestei metode pt ca mi se pare totusi periculoasa) si mi-a luat foarte mult timp si chin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Spal-o cu Fairy inainte sa o bagi in casa. Stai la parter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Imbrac-o in folie de zugravit. O sa stea intr-o bula asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Folie asta tine umezeala inauntru. Mai verifica din cand in cand daca nu ploua inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Folie asta tine umezeala inauntru. Mai verifica din cand in cand daca nu ploua inauntru. Apoi daca ploua in casa la etaju 2 ar tre sa schimbe blocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Nu stiu daca Mr.Watt sta la 2, dar daca punea si el mobra in casa nu cred ca mai era necesar imbracare in folie. Sau poate zugraveste camara unde tine motocicleta? Editat Septembrie 21, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Cred ca ne-am incurcat in reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Da, asa-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 In stiinta ! )) Cred ca ne-am incurcat in reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Stai sa vezi ce iese la iarna pe aici )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Macar nu nu imi car motoreta la etaj 2 ca s-o imbrac in folie pentru ca zugravesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Macar nu nu imi car motoreta la etaj 2 ca s-o imbrac in folie pentru ca zugravesc o imbraci in folie pentru ca ploua?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Un lucru e clar, niciunul nu e sanatos pe aici Ne descurcam si noi cum putem in tzacaneala noastra Ma, ce aveti cu folia de zugraveala? Ca e f buna. Falkenberg, gandeste-te asa, e ca un soi de pijama de noapte lunga a iernii pentru motocicleta. Si transparenta, sa o vezi pe dedesubt ca-i sexoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 o imbraci in folie pentru ca ploua?? Sus la etajul 2? » Post actualizat in 21 Sep 2015 11:42 gandeste-te asa, e ca un soi de pijama de noapte lunga a iernii pentru motocicleta. Si transparenta, sa o vezi pe dedesubt ca-i sexoasa mobra Tu iti plac cu pijamale, mie naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 la DR am reparat a 5-a pana pe anul asta.... o mica vulcanizare ar putea trai pe spatele meu si a fost si a 6-a ieri.... nimic nou sub soare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate