Metal Heart Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Spal-o cu Fairy inainte sa o bagi in casa. Stai la parter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Imbrac-o in folie de zugravit. O sa stea intr-o bula asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Folie asta tine umezeala inauntru. Mai verifica din cand in cand daca nu ploua inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Folie asta tine umezeala inauntru. Mai verifica din cand in cand daca nu ploua inauntru. Apoi daca ploua in casa la etaju 2 ar tre sa schimbe blocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) Nu stiu daca Mr.Watt sta la 2, dar daca punea si el mobra in casa nu cred ca mai era necesar imbracare in folie. Sau poate zugraveste camara unde tine motocicleta? Editat Septembrie 21, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Cred ca ne-am incurcat in reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Da, asa-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 In stiinta ! )) Cred ca ne-am incurcat in reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Stai sa vezi ce iese la iarna pe aici )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Macar nu nu imi car motoreta la etaj 2 ca s-o imbrac in folie pentru ca zugravesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Macar nu nu imi car motoreta la etaj 2 ca s-o imbrac in folie pentru ca zugravesc o imbraci in folie pentru ca ploua?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Un lucru e clar, niciunul nu e sanatos pe aici Ne descurcam si noi cum putem in tzacaneala noastra Ma, ce aveti cu folia de zugraveala? Ca e f buna. Falkenberg, gandeste-te asa, e ca un soi de pijama de noapte lunga a iernii pentru motocicleta. Si transparenta, sa o vezi pe dedesubt ca-i sexoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 o imbraci in folie pentru ca ploua?? Sus la etajul 2? » Post actualizat in 21 Sep 2015 11:42 gandeste-te asa, e ca un soi de pijama de noapte lunga a iernii pentru motocicleta. Si transparenta, sa o vezi pe dedesubt ca-i sexoasa mobra Tu iti plac cu pijamale, mie naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 la DR am reparat a 5-a pana pe anul asta.... o mica vulcanizare ar putea trai pe spatele meu si a fost si a 6-a ieri.... nimic nou sub soare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 E clar, iti curg piuneze din motor si le iei la roata, alta explicatie nu gasesc. stii tu zicala, ''cand iti merge rau si in pixda dai de cuie'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 fereasca sfantu de gaura in cauciuc la femeie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 rezervorul a plecat catre targu jiu:) asteptam poze cu instalatia Iaca poze...fiindca azi dupa ce am primit butoiu' nu am putut rabda sa nu-l montez! Multumiri maxime Traiane, dau un beer cind ne revedem! Scuzati calitatea pozelor...deh, sapuniera mea atit poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Iaca poze...fiindca azi dupa ce am primit butoiu' nu am putut rabda sa nu-l montez! Multumiri maxime Traiane, dau un beer cind ne revedem! Scuzati calitatea pozelor...deh, sapuniera mea atit poate! Pai si cum ajungi la butonas in mers, mai ales cu dreapta? Muta-l pe stanga si pune-l mai spre exterior, sa ajungi usor la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Ajung, fii pe pace...am labele lungi, sint invatat sa-mi verific bagajele (side case-urile) din mers pe ambele parti, sa simt la mina top case-ul...am apucaturi nasoale! Si la...buton ajung lejer, mai ales de cind nevasta nu mai merge pasager fiindca are interdictie medicala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 E, daca ajungi bine, nu e problema Mie mi se pare anapoda acolo. Eu l-am pus pe stanga cumva sub fund... f comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Am avut un ungator home made montat tot acolo, si a mers bine pina l-am crapat...si de-atunci ma chinui cu spray...asa ca prefer ungerea astfel, e mai ieftin, mai practic, mai usor de controlat, mult mai bine uns lantul cu ulei decit cu spray...asa ca merita sa intind o mina doua-trei secunde la 100 km! Am un prieten foarte bun care si-a montat sub saua caprei un furtun gros cu dop, din care printr-o reductie a dus spre lant un furtunas din asta, subtirel, eliminind recipientul...si cind vrea sa unga lantul scoate dopul si lasa sa se umple furtunasul subtire cu ulei, apoi pune dopul la furtunul gros...si gata ungerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Iaca poze...fiindca azi dupa ce am primit butoiu' nu am putut rabda sa nu-l montez! Multumiri maxime Traiane, dau un beer cind ne revedem! Scuzati calitatea pozelor...deh, sapuniera mea atit poate! Sa il folosesti sanatos Bere om bea cu proxima ocaziune Pentru uns poti folosi cu incredere ulei de lant de la drujbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 ...acum cateva zile i-am pus rimstripe,azi i-am 'confectionat' suport pt placa topcase si montat topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Am montat cricul la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate