mobiletron Postat Duminică la 12:11 Share Postat Duminică la 12:11 1 hour ago, ilarionciobanu said: In lipsa de asa ceva, care sunt riscurile daca folosesc alt tip de lubrifiant? Nu cred ca exista vreun risc, vaselina EP2 se poate folosi si ulterior. In general incuietorile daca le gresezi periodic nu se strica si functioneaza pe principiul orice ulei sau vaselina e buna decat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă In doua dupa-amiezi si o dimineata am facut schimbul de ulei la motor si la transmisia finala, dat jos, curatat, lustruit hard-bag-urile, curatat si pe sub motor si bascula, curatat si frana spate. Bonus, polish parbrizul si rezervorul. Etrierul de frana l-am curatat cu o solutie de curatat jante de aluminiu, plus o pensula si o periuta de dinti, si o tavita de plastic, a dat rezultate foarte bune. Pe sub motor am dat cu solutie de curatat motoare, si tot cu pensula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă (editat) Acum 12 ore, Lup69 a spus: In doua dupa-amiezi si o dimineata am facut schimbul de ulei la motor si la transmisia finala, dat jos, curatat, lustruit hard-bag-urile, curatat si pe sub motor si bascula, curatat si frana spate. Bonus, polish parbrizul si rezervorul. Etrierul de frana l-am curatat cu o solutie de curatat jante de aluminiu, plus o pensula si o periuta de dinti, si o tavita de plastic, a dat rezultate foarte bune. Pe sub motor am dat cu solutie de curatat motoare, si tot cu pensula... Salutare, cu ce ai lustruit parbrizul? Aseara mi s-a pus pata sa lucrez la un suport de bagaj pentru CRF. Am folosit niste resturi de inox de prin garaj, nu este gata inca. Mai trebuie sa sudez doua manere si sa finisez sudurile. Editat 2 ore în urmă de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate