apriliacluj Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 marti: spalat mobra luna si bec miercuri: uns lantul joi: RCA weekend: dii murgule dii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Deci motocicletele cu 30.000 km in 10 ani exista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 marti: spalat mobra luna si bec miercuri: uns lantul joi: RCA weekend: dii murgule dii weekend: ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 (editat) Deci motocicletele cu 30.000 km in 10 ani exista!!! am avut in toamna un accident colegule......, nu demult am inceput sa fiu ''alone'' pe picioarele mele......., altfel de obicei intre 6 si 10k de km fac pe an..... ( pe 4 roti nu aici contorizez...) weekend: ploaie! am inchis robinetul, nu ploua! Editat Mai 20, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 (editat) am inchis robinetul, nu ploua! Uraaaa! Azi am plimbat-o prin oras si am ferit-o de toti nebunii .... Am mai reparat ceva tablaraie si am reusit sa rup scarita noua. Astept cu nerabdare cele de otel care sunt comandate. Sa nu va luati scarite din aluminiu ca nu-s rezistente. Editat Mai 20, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Nu azi, dar miercuri...L-am adus de aici pînă aici Urmează o recondiționare... Mai multe voi povesti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Azi am plimbat-o prin oras si am ferit-o de toti nebunii ... Eu am scapat printr-un miracol saptamana trecuta de catre un taximetrist care a iesit de pe o alee in curba si fara vizibilitate, cu spatele, pana in mijlocul drumului, pe considerentul "lasa ca se opreste ala care vine" Eu vas fi vrut sa ma opresc in mai putin de 5 m, de la 40-50/h, da aveam cauciucurile reci, caci cu numai 2-300 m in spate plecasem doar. Milimetric am scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Confectionat instrument de batut semeringuri furca cu protectie la zgariatul tijei cromate si schimbat semeringurile si uleiul in furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Pus pe Nuti a 2-a oglina care a zburat in accidentul de anul trecut, si semnalele, mai aranjat una-alta. Poate maine curat etrierul dar tare m-as dori niste vaselina de frana si nu stiu de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Pus pe Nuti a 2-a oglina care a zburat in accidentul de anul trecut, si semnalele, mai aranjat una-alta. Poate maine curat etrierul dar tare m-as dori niste vaselina de frana si nu stiu de unde. Poze ca noi nu stim care e Nuti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Cel mai ieftin tuning: am umflat rotile. Mai aveam 0.9 pe fata și 1 pe spate. Nu știam de ce imi crescuse consumul :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Pus pe Nuti a 2-a oglina care a zburat in accidentul de anul trecut, si semnalele, mai aranjat una-alta.Poate maine curat etrierul dar tare m-as dori niste vaselina de frana si nu stiu de unde.. Iti dau eu niste trw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 I-am luat asta Acu astept luni sa o testez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 (editat) Ti-ai luat.... Spor la testat! Editat Mai 23, 2015 de iulian-isaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 . Iti dau eu niste trw Data viitoare Azi am montat 2 proiectoare vitan-de-dimineata, plus intrerupator in locul cel care a disparut. Am montat semnal bun, parbriz, am umblat la etrier, nu prea mai franeaza dar nici nu mai merge infranat. Am mai strans niste suruburi, pus baterie cum imi place mie. » Post actualizat in 23 May 2015 21:06 Poze ca noi nu stim care e Nuti . Poftiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Ce mobra e asta? Motoguzzi cumva? Legat de franare,ai testat toate componentele:furtune(sa nu piarda presiune pe la imbinatura cu banjo),pompa frana si etrier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 (editat) Da, e Guzzi. Nu pierde presiune, lipsa de eficienta / eficacitate cred ca e o combinate intre un sistem mai putin bine facut (pompa brembo, etrier Grimeca) si placute de frane care nu sunt optim. Motocicleta franeaza foarte bine cu pedala, care actioneaza frana pe disc spate si o frana pe disc fata. Cu mana se actioneaza celalt disc fata, si nu e comparabila cu frana de la Kawa GPZ900 care e mult mai bun. Alt material de comparatie nu am. Si e mere cu pere. Cred ca era bine si o pompa cu diametru mai mic, sau, cum au facut multi, conversie la frana de mana la cele 2 discuri pe fata. Editat Mai 23, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Frumoasa foc, a fost de politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Da, e Guzzi. Nu pierde presiune, lipsa de eficienta / eficacitate cred ca e o combinate intre un sistem mai putin bine facut (pompa brembo, etrier Grimeca) si placute de frane care nu sunt optim. Motocicleta franeaza foarte bine cu pedala, care actioneaza frana pe disc spate si o frana pe disc fata. Cu mana se actioneaza celalt disc fata, si nu e comparabila cu frana de la Kawa GPZ900 care e mult mai bun. Alt material de comparatie nu am. Si e mere cu pere. Cred ca era bine si o pompa cu diametru mai mic, sau, cum au facut multi, conversie la frana de mana la cele 2 discuri pe fata. Stai ca n-am inteles eu prea bine... Cand actionezi maneta,franeaza doar un disc din cele 2 de pe fata si cel de pe spate?Am zis bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Stai ca n-am inteles eu prea bine... Cand actionezi maneta,franeaza doar un disc din cele 2 de pe fata si cel de pe spate?Am zis bine? Stiu ca e tarziu citeste mai atent, pedala 2 discuri fata+spate, maneta 1 disc fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Stiu ca e tarziu citeste mai atent, pedala 2 discuri fata+spate, maneta 1 disc fata. Da....corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 )) cititi mai atent! pedala frana spate= 1 disc spate si un disc fata frana de fata= celalalt 1 disc fata ...eu asa am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Frumoasa foc, a fost de politie? Da, polizia municipale scrie pe coburi. » Post actualizat in 24 May 2015 06:09 )) cititi mai atent! pedala frana spate= 1 disc spate si un disc fata frana de fata= celalalt 1 disc fata ...eu asa am inteles Corect. Cel 'de fata', adica maneta la ghidion, e pentru forta de frana aditionala cand cele de pedala nu sunt suficiente, sau cel putin asa am citit undeva. Si intradevar, franeaza bine cu pedala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 azi nimic,doar ieri...am schimbat guma pe spate,4 bujii si filtrul de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 I-am mai pus ieri 500 km in bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate