hunter86 Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 De cativa ani citesc motociclism.ro dar intru numai la accidente, ca e al dracu de interesant sa vezi cum toti cocalarii, zmei tiganizati dau coltu' si toti motociclistii adevarati o dau cu RIP. Oare preafericitu' manelaro/Bo$$ stie ce c@cat inseamna RIP sau de duce dracu in loc prea luminat cu verdeata fara binecuvantarea adevaratilor motociclisti?!? p.s raspundeti repede va rog ca am insomnii din cauza asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 De cativa ani citesc motociclism.ro dar intru numai la accidente, ca e al dracu de interesant sa vezi cum toti cocalarii, zmei tiganizati dau coltu' si toti motociclistii adevarati o dau cu RIP. Oare preafericitu' manelaro/Bo$$ stie ce c@cat inseamna RIP sau de duce dracu in loc prea luminat cu verdeata fara binecuvantarea adevaratilor motociclisti?!? p.s raspundeti repede va rog ca am insomnii din cauza asta!!! Ai reusit sa adormi , pana la urma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Domnule Dafinel, Darwin ţine să-ţi mulţumească pentru că prin acţiunea ta curajoasă ai ajutat la îmbunătăţirea zestrei genetice a omenirii. http://darwinawards.com/ "Darwin Awards: We watch the watchman watch the watchmen." Natural selection deems that some individuals serve as a warning to others. Who are we to disagree? The next generation, ever and anon, is descended from the survivors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Domnule Dafinel, Darwin ţine să-ţi mulţumească pentru că prin acţiunea ta curajoasă ai ajutat la îmbunătăţirea zestrei genetice a omenirii. noi multumim ...dar din pacate mai sunt cateva miliarde de speta lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 ..dar din pacate mai sunt cateva miliarde de speta lui.... din pacate, ai dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Ca erea mare interlop, consumator, camatar, smardoi, mai treaca-mearga... Dar mai erea si SIFON!!! plm... http://ziarulclujean.ro/secretele-vietii-ies-din-mormant-cine-era-dafinel-pe-langa-motociclistul-teribilist-interlop-drogat-sifonar-camatar-si-altele/# La felul in care e scris articolul io supralicitez o sinucidere. Care te bagi?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Acum a devenit si "biker" si "motociclist" conform fituicii citate. Noroc ca post mortem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 La felul in care e scris articolul io supralicitez o sinucidere. Care te bagi?!? nu, nu asa. adica... nu as risca asa. frontal, in prapastie in nici un caz in spatele unuia... nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Noi ne-am prins din prima ca asa era.Si cum bine a zis cineva, concluzia topicului este: Nu faceti ca el,Dafinel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Oricum, misto viata de interlop..masini, femei, droguri si alcol… ia sa mi iau si motor!!! Ups, ce i asta!???Aoleu, SATANA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate