The Mentalist Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Poate ultimul we atat de calduros pe la munte. Pentru ca mai am cauciuc pe margine vreau urmatorul traseu:Buc- Ploiesti-Plopeni-Valeni-Cheia-Brasov-Poiana-Rasnov-Predeal-Sacele-Intorsura-Siriu-Cislau-Valeni-Plopeni-Buc 500km, plecare Petrom Baneasa (dupa Fantana Miorita) la 9.00 (ca sa plecam max la 9.30 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Foarte fain traseul si vremea pare sa tina cu voi Sa aveti drumuri bune si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Vine baiatuuu Ca tre' s-mi fac rodajul la proaspata guma de pe fata. Dar ca va insotesc doar pana in Rasnov, o sa raman in zona peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2015 Autor Share Postat Septembrie 17, 2015 Bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Cislau-Valeni e gigiuc, inafara de cam 1-2 km e ca-n palma...pacat ca trece numa prin sate/comune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Poate ultimul we atat de calduros pe la munte. asa-i colegule! trebuie profitat cat se mai poate! fain traseu, drum bun sa aveti si distractie! apoi sa puneti si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Probabil sambata, ca duminica se strica vremea. Mentalist, nu ar fi mai bine sa ne intoarcem pe la Bran ~ Rucar in loc de Siriu? Sunt mult mai multe serpentine prin Rucar si e mai aerisit (sate / masini putine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Nu stiu cat este de buna ideea de Bran-Rucar. Acum e posibil sa se fi remediat situatia, dar acum o luna au venit la mine (in BV) niste prieteni din Buc pe Mioveni-Rucar-Bran si au facut cateva ore in plus pe traseul asta pentru ca era drumul in lucru si erau multe semafoare pe drum. Repet, e posibil sa nu mai fie, dar faceti cum credeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2015 Autor Share Postat Septembrie 17, 2015 mentalistule, sambata sau duminica? Valeeeu, am uitat ziua! Da, sambata 19.09 ora 9.00. » Post actualizat in 17 Sep 2015 09:28 Cislau-Valeni e gigiuc, inafara de cam 1-2 km e ca-n palma...pacat ca trece numa prin sate/comune Vrei sa zici ca s-a asfaltat mizeria aia de drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 daca primiti si doi ploiesteni venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Cred că mă bag și eu. Confirm vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 » Post actualizat in 17 Sep 2015 09:28 Vrei sa zici ca s-a asfaltat mizeria aia de drum? dap, proaspat! au mai ramas vreo 2 km nereparat, in rest e coala de harte, cu 2-3 zone mici denivelari dar te avertizeaza dinainte sa o lasi la 30 kmh... am fost p-acolo sapt trecuta cu mobra. Pe BV-Siriu-Cislau: asfaltul e la fel, proaspat si nou in Covasna, cum intrii in Buzau e mai devenivelat/vechi dar merge pe cheia am fost in Iunie si avea portiuni de denivelari nasoale, dar inca mai e ok...ish PS: aveti greija la idiotii care ies/taie cu masini/camioane pe contrasens in curbe, sunt mutli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 (editat) vezi ca fix la ora aia mai e o adunare pentru ruta asta. tot acolo )) Editat Septembrie 17, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Hop și eu cu prezența. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Tare ieseala, daca aveam itp si asigurare eram prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Si eu m-as fi alaturat daca nu mergeam la mare uichendul asta in TeamBuilding (team drinking) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2015 Autor Share Postat Septembrie 17, 2015 vezi ca fix la ora aia mai e o adunare pentru ruta asta. tot acolo )) Adica in afara de Florin-V si cu mine a mai pus cineva ca pleaca tot de acolo pe aceeasi ruta? » Post actualizat in 17 Sep 2015 11:36 daca primiti si doi ploiesteni venim si noi Noi primim ca nu va ducem in spate, doar sa vedem cum ne intersectam. Normal daca plecam la timp (9,30) ajungem pe la 10,00 in dreptul Petrom-ului de la Metro, ca intram un pic spre Baicoi ca sa facem dreapta spre Paulesti-Plopeni. Cel mai bine ar fi sa fiti acolo la 10,00 si cand vedeti grupul sa va alaturati. Tragem pe dreapta numai cat sa veniti si plecam fara oprire propriu-zisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 multumim » Post actualizat in 17 Sep 2015 11:37la 10 suntem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 O harta ai ca eu nu stiu pe unde vine astea! Poate ma bag si eu. Daca se merge incet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Si Eu o sa fac tura asta sambata. Poate merg cu voi o bucata dar pe drum o iau singur CA sunt Putin tralala si imi place solo...mai ales dupa sezonul trecut. » Post actualizat in 17 Sep 2015 13:29 Iar daca va veni stiu Eu cine an sa mi vad de drum de LA inceput. N am nimic cu nimeni dar nu vreau sa incurc . am s o iau inainte...oricum sunt cel mai praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 500km, plecare Petrom Baneasa (dupa Fantana Miorita) la 9.00 (ca sa plecam max la 9.30 ) De genu: Pun ceasul sa sune la 8 ca sa ma trezesc la 9? E posibil sa vin, dar nu promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 17, 2015 Autor Share Postat Septembrie 17, 2015 O harta ai ca eu nu stiu pe unde vine astea! Poate ma bag si eu. Daca se merge incet! Nu mai fi obraznic si treci la treaba ca se duce sezonu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Vin si eu + încă un motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 17, 2015 Admin Share Postat Septembrie 17, 2015 Merge Zx10r 500 km incontinuu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate