alecsutzyu Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Salut. Din nefericire am spart etajera de la oglinda de la baie si nu stiu pe unde gasesc un geamgiu prin minunata capitala care sa imi taie un geam de 50/10 (L/l). La dedeman, mr bricolage nu am gasit. Au oglinzi cu totul si nu are rost sa schimb oglinda pentru o polita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Unul stiu sigur ca este la piata Dr Taberei. E pe partea stanga, cum te uiti de la strada spre piata, pe lateralul cladirii din centru. Are program si sambata, pana pe la 12-13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoras Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 salut! pe lizeanu ai mai multi geamgii si sigur te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Sau in Bucur Obor laterala dinspre primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 3, 2016 Admin Share Postat Februarie 3, 2016 Pe Calea Mosilor, aproape de intersectia cu Bd.Republicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 O firma de geamuri este pe ion mihalache , cum intri de la piata victoriei spre piata 1 mai, treci de intrarea in muzeul taranului roman, treci de vulcanizarea de pe dreapta si o vei gasi la parterul unui bloc tot pe dreapta. Nu stiu acum cum se numeste firma dar e usor de gasit. Taie si slefuieste. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marus Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Sau pe Sebastian aproape de Calea Rahovei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 (editat) Nu cred ca am vazut topic cu atatea rezultate prompte si la obiect in asa scurt timp. Ce-nseamna nevoile cotidiene... Inca unul: Tot pe Ion Mihalache, intre cimitirul evreiesc si Str. Gala Galaction. Editat Februarie 3, 2016 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Februarie 3, 2016 Autor Share Postat Februarie 3, 2016 Va mulțumesc pentru răspunsurile voastre. O seara buna va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Mai este unul pe Valea Cascadelor, la parterul blocului de vis-a vis de Autogara Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 https://goo.gl/maps/bQRVkTuuFWo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Pe Calea Mosilor sunt doua centre: unul e aproape de Bucur Obor iar celalalt este la intersectia Mosilor cu Zece Mese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 pe Baicului mai este unu cum vii de la dna Ghica pe Baicului spre Pantelimon, treci de Lidl si la 50m pe dreapta, e un magazinas micut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Este unul la Piata Minis, vizavi de Cetatea Berarilor, sau ce e beraria aia mare acolo. Apoi mai ai unul in Piata Norilor, la Timpuri Noi, Inca unul pe Iancului, aproape de MegaMall, undeva in spatele cofetariei Anda, sau ce e acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Strada Ghimpati nr 12, Cristal Brad Service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Ca tot facem inventarul geamgiilor: e unul in Aviatiei pe soseaua Pipera spre capatul cu Caramfil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 a taiat careva si sticla securizata la geamgiu? aia de deasupra sertarului de fructe a frigiderului, am intrebat la o singura sticlarie si cica nu se taie asa ceva. oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Sticla securizata nu se poate taia sau gauri, intrucat se face tandari. Daca ai vreo sticla cu valoare sentimentala (sau extrem de scumpa), se poate de-securiza, apoi se taie/gaureste, apoi se securizeaza din nou. In general, se sparge si se cumpara alta la dimensiunea dorita YMMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 (editat) Berceni, Strada Anton Bacalbasa (undeva spre Aparatorii Patriei- pana in pizzeria de pe partea stanga, imi scapa numele) Berceni, Sos Berceni aproape de Aparatorii Patriei (dupa benzinaria Mol) Editat Februarie 4, 2016 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 (editat) a taiat careva si sticla securizata la geamgiu? aia de deasupra sertarului de fructe a frigiderului, am intrebat la o singura sticlarie si cica nu se taie asa ceva. oare? intai se taie si dupa aceea se securizeaza. am aflat si eu cand mi-am taiat sticla pentru acvariu. De aici am luat sticla. Bafta. Editat Februarie 4, 2016 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate