Hellicks Hellmet Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 ia sa vedeti ce film am descoperit. sorry pantera nu m-am putut abtine E elastica precum biscuitu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Damn girl ! I'ure doing it the wrong way ! parca tu dormeai? Editat Martie 19, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Alexutzzz, dau si io niste beri daca imi arati suportul tau de numar. mama,cum suna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 e foarte ok ..honda italia numai asta baga in motoare la service, pb e ca nu importa nima in romania poate poate ma apuc ..dar nujtu cati ar cumpara vazand ca nu cunosc ..pretul e f bun pe deasupra iar uleiul exceptional iti recomand un silkolene full sintetic pe baza de esteri, pret bun, calitate super am gasit din intamplare un site romanesc care are cateva produse de la bardahl ,are linku aici pe site dar pt atv uri http://www.rotiatv.ro/accesorii_atv.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Maine fac poze...Jur pe benzina... Da pe voi nu va dispera tzacanitu ala de pana in 3000 de ture al distributiei?...ca pe mine ma omoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Maine fac poze...Jur pe benzina...Da pe voi nu va dispera tzacanitu ala de pana in 3000 de ture al distributiei?...ca pe mine ma omoara. onda e onda de unde ai luat ma material pentru facut suportul la numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 HORNBACH eu dar gasesti si in Brico-store,Obi,Praktiker. 1Balama de usa 2Platbanda 3 tabla mai goasa 4Suruburi. Si gata suportu:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Maine fac poze...Jur pe benzina...Da pe voi nu va dispera tzacanitu ala de pana in 3000 de ture al distributiei?...ca pe mine ma omoara. Ideea e sa nu stai cu el sub 3000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Maine fac poze...Jur pe benzina...Da pe voi nu va dispera tzacanitu ala de pana in 3000 de ture al distributiei?...ca pe mine ma omoara. nu stiu cum numai la voi se aude. la mine nu se aude. decat cand e rece la relanti rulentul de la ambreiaj. il schimb si pe ala ca e ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Deci la mine la relanti suna super ok,nu bate nici oala de ambreiaj In mers doar sub 3000 sau la fix 3000,dupa tot e ok.Imi scoate peri albi:D Mai mergi si in ture joase in trafic aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Deci la mine la relanti suna super ok,nu bate nici oala de ambreiajIn mers doar sub 3000 sau la fix 3000,dupa tot e ok.Imi scoate peri albi:D Mai mergi si in ture joase in trafic aglomerat. te stiam rancer da bucuresti. cine merge sub 3000 rpm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 am gasit din intamplare un site romanesc care are cateva produse de la bardahl ,are linku aici pe site dar pt atv uri http://www.rotiatv.ro/accesorii_atv.html ii contactez acum ptr 8litri de xtc c60 10w50 mi'ai facut o placuta surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) ii contactez acum ptr 8litri de xtc c60 10w50 mi'ai facut o placuta surpriza hihi,astept cinstea,...e mai bun zici tu decat motul pentru honda ?? Editat Martie 20, 2009 de bu2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 10w50 e un pic mai race decat 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 te stiam rancer da bucuresti. cine merge sub 3000 rpm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 raman dator cu berea au plecat spre mine 8l de bardahl XTC C60 10w-50 in sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 raman dator cu berea au plecat spre mine 8l de bardahl XTC C60 10w-50 in sfarsit tot nu mi ai zis daca e mai bun decat motul ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 tot nu mi ai zis daca e mai bun decat motul ul Pai tu de ce crezi ca si-a comandat Bardahl? N-o fi gasit Motul in Timisoara aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Pai tu de ce crezi ca si-a comandat Bardahl? N-o fi gasit Motul in Timisoara aia? hondita noastra doar d'ala a vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 hondita noastra doar d'ala a vazut mac... zi-mi o firma de ulei italian care incepe cu D parca... am uitat. de ala am pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) hondita noastra doar d'ala a vazut Sa stii ca abia acum, cand am calarit si bestia asta noua, mi-am dat seama ce inseamna suspensii de calitate... In mijlocul virajului spatele e nesigur, iar la iesire fatza face ca pe nuci Sigur, in primul rand trebe gume. Dup-aia mai vedem daca mai salvez ceva din setari... mac... zi-mi o firma de ulei italian care incepe cu D parca... am uitat. de ala am pus. Depsol. Editat Martie 21, 2009 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) sper ca nu Dagip Editat Martie 21, 2009 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 sper ca nu Dagip nup... este un uneli direct de la fabrica adus la servicul unde mi-am facut motoru. omul da garantie pe ulei. adica nu papa, nu face nimic. e full sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Si zi, Mertzane, pe cand sunt gata stickerele cu Fireblade Club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Si zi, Mertzane, pe cand sunt gata stickerele cu Fireblade Club? nu vreau sa fac stickere... vreau sa fac de alea de pus pe geci. pach-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate