Sari la conținut

Accident moto cu decedat ROMAN la Londra..


Vizitator ALINU
 Share

Postări Recomandate

Eu am o curiozitate "morbida". De ce foarte multi oameni cheltuie sume astronomice sa plimbe un mort de colo colo? Odata decedat, mai conteaza unde te ingroapa? Nu are legatura cu cazul din acest topic, dar se intilneste mai mereu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa-mi inchipui cit o costa un loc de veci in Londra.

Este foarte scump, insa mai putin de 8000 GBP ... totusi exista "funeral charities" fundatii caritabile de pompe funebre" la care familiile indoliate pot cere ajutorul.

Banuiesc ca exista si varianta incinerarii care este mai ieftinta decat a inmormantarii ... implicit a expatrierii (care se face in conditii speciale) si inmormantarii lui in Ro,

 

Nu cred ca este o teapa anuntul ... insa sa ceri 8000 lire pentru o inmormantare, in conditiile in care nu se cer banii astia pentru copii cu cazuri de leucemie ... sa ma ierte al cu coarne ... mi se pare cam aiurea.

Poate ca anuntul a fost dat la repezeala, familia si iubita baiatului fiind disperati, insa sunt sigur ca daca cauta sau intreaba la councilul de care apartin ... exista si solutii mai ieftine.

Sa-i fie tarana usoara.

Editat de nervOptik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar eu nu inteleg un lucru. de ce costa repatrierea 10k? ce il aduce cu avion personal? adica daca parintii iau legatura cu un nene cu duba, care e dispus sa il transporte din londra in ro, nu se poate? da stiu, face doua zile pe drum, dar exista sicrie care mentin o temperatura scazuta.......intelegeti de ce, nu dau detalii morbide acuma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema sunt firmele de pompe funebrebcare transporta decedatul, ei taxeaza exagerat. Nu poti sa il aduci tu cu masina personala.

Pentru familie conteaza, voi daca vreti ajutati daca nu macar aveti decenta de a nu comenta aiurea ca babele la poarta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema sunt firmele de pompe funebrebcare transporta decedatul, ei taxeaza exagerat. Nu poti sa il aduci tu cu masina personala.

....

Exista licente de transport pentru decedati si nu se dau privatilor,asa numai sa-si aduca mortul acasa,la groapa dorita.D-aia exista servicii funerare.Ele transporta decedatii,inclusiv de la avion la adresa.Fiind unici,normal ca taxeaza exagerat!

Aceste licente se dau exact ca cele de transporturi periculoase,transport persoane,transport marfuri,tranporturi cu regim special(de ex.transportul de organe in vederea transplantului,transporturile agabaritice,etc)...

Editat de CRISTIAN 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am deschis subiectul cu inmormintarea deoarece este absurd sa donezi 8 000lire ca sa imbogatesti firmele de transport speciale. Daca era vorba de transportul unui bolnav, da, nici un comentariu. Locul de "veci" nu e nicidecum pe vecie. Dai o suma insemnata si dupa 7 ani, daca urmasii nu platesc in continuare taxele, esti dezgropat si inghesuit cu alt fraier care in loc sa se distreze cu banii aia cind era in viata, a lasat de imbogatit sistemul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ehh , din pompe funebre te poti imbogati ,..pe bune! Am adus un mort dintr-un oras in altul , aici in Romania si drumul fiind prost il tot atentionam pe sofer ca sicriul din spate s-a sucit ! Soferul , nu avea nici o treaba , pana a cazut capacu la sicriu si atunci m-am rasiti un pic la el.." nene acusi iese si mortu din sicriu ( eu fiind geana pe un geam mic la ce se intampla in spate )." Lasa nene ca nu pateste nimic , a spus tarziu ! Dar domnule a fost o chinuiala cu machiajul , cu pus in sicriu , o luam de la capat ?!! " " Cum prezint eu mortu la familie ?" Acu ce sa zic , fiecare in cercul lui are o viziune cu totul diferita fata de cei din exterior , cu alte cuvinte daca si sufera dupa decedat , il percepe ca si cum ar fi viu , deci inca se comporta cu el ca atare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...