Aleko Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Motociclistul Cristi 57 s-a petrecut in lumea cealalta astazi 28 Aprilie.Mereu de ajutor, om de spirit , om de bine, moto-tehnicus generos ne-a fost alaturi in multe ore pe sosele, la malul unui parau sau cu sfaturi in socializarea aceasta on-line. Ne-a fost alaturi la nevoie dupa un simplu telefon, incalecand Nipra galbena sau Viroaga pentru a diagnostica si rezolva tacticos si sigur problemele pe care le pateau la motociclete prietenii si chiar simpli cunoscuti si refuzand orice recompensa materiala.Motociclist cu vechime, motociclist de orice vreme si distanta.Pierzand fizic lupta cu o boala grea, ramane in memoria noastra, a tuturor ce am avut onoarea de a-l cunoaste. Va fi cu noi, mereu gata de un drum prin tara.Vom fi cu el sa-l conducem ca motociclist, detaliile se vor stabili in cele ce urmeaza.Sincere condoleante familiei indoliate. Editat Aprilie 28, 2016 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2016 Admin Share Postat Aprilie 28, 2016 Dumnezeu sa-i ierte pacatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Scriu și șterg și iar scriu... Nu pot să găsesc cuvintele care să fie suficiente. Om bun, suflet mare, să te aibă Dumnezeu in grija lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2016 Admin Share Postat Aprilie 28, 2016 Si blogul lui, unde din pacate nu va mai scrie nimeni.. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Cîndva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Nici macar 60 de ani...Viata e asa de nedreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Spunea din toamna ca nu mai poate sa motocicleasca, ca le vinde, se lasa... dar nu ma asteptam sa plece atat de repede. Speram sa mai bem o tuica, o bere, in jurul unui foc de tabara... o sa ne vedem pe lumea cealalta, tot pe 2 roti (sau 3, pe galben) probabil Sa se odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Şi cică a evoluat lumea şi a crescut speranţa de viaţă... Prea mulţi în jurul nostru mor la 50-60 ani, încep să mă sperii. Dumnezeu să-l aibă-n pază. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Un om de MARE caracter. Inca nu imi vine sa cred. Drum bun Cristi57!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Fie-i țărîna ușoară! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Nu pot sa cred... Unde va fi înmormântat? Acum s-a întâlnit cu nea' Victor, motociclesc prin cer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 (editat) La cimitirul catolic Bellu, sambata la ora 14:00 (aproximativ) Editat Aprilie 28, 2016 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Odihnească-se în pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 foarte trist , nu l-am cunoscut , Dumnezeu sa-l aiba in grija . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Aoleu ! Dumnezeu sa-l odihneasaca. Eram aprape de aceleasi leat, viata e nedreapta, a ajutat pe multi, dezinteresat material, din pasiune, nu a prins saracul nici pensia. Imi pare foarte rau ca nu m-am intalnit niciodata cu el, mi-ar fi placut sa-l cunosc personal. Editat Aprilie 28, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau Cristi! Editat Aprilie 28, 2016 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 Era cel mai priceput detinator de Virago de pe forum... Stiu ca mereu se oferea sa ajute... Pacat. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Ce lovitura! Acum o saptamana si jumatate ne-am intalnit la Bucsani. Era de nerecunoscut dar optimist. Imi spunea: "Sunt aici, cu voi". N-am crezut nici o clipa ca voi citi aceste randuri atat de curand. Ce dura e viata. Am pierdut un om deosebit. Ne vei lipsi foarte mult, Cristi...Sa te odihnesti in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Să tot fie 2 săptămână când am vorbit cu el la telefon . cred vro 3 ore , mi se încingea bateria Dar îl lasam. Un om bine calculat. Un om cu caracter deosebit! Sunt mândru că l-am cunoscut ! Sunt mândru că am beut împreună ! Și sunt mândru că mi-a calcat pragul casei !!! Ride free my friend !!! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate