Sari la conținut

In memoria lui Cristi 57

Aleko
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Sincere condoleante , era un om excelent , era o placere sa fi in preajma lui , am vorbit cu el in urma cu vreo luna de zile dar nu stiam de drama prin care trecea , si-a dus suferinta in tacere cu demnitate pana cand la doborat . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute am vorbit Liviu (fiul lui Cristi57). Se afla la morga Spitalului Municipal. Maine injurul orei 13 v-a fii depus in capela Cimitirului Bellu Catotlic, iar la ora 14 v-a avea loc slujba de inmormantare.

Sambata ora 13, cei care i-au fost prieteni si l-au cunoscut personal vor fi prezenti la intrarea in Cimitirul Bellu in liniste, fara motoare turate sau claxoane. Dumnezeu sa-l ierte.

Editat de pedros
Link spre comentariu

In urma cu ceva ani trebuia sa mergem impreuna la intalnirea de la Boghis. Aveam nr lui de la un prieten comun, l-am sunat si mi-a spus ca nu poate veni. Asa am pierdut ocazia de a-l cunoaste personal. RIP

Link spre comentariu

A fost un prieten minunat, ne-a ajutat pe toti de cate ori am avut nevoie fara sa ceara nimic. Rar oameni ca el. Pacat ca Dumnezeu l-a luat la el asa devreme, mult prea devreme. Acum Cristi57 al nostru este langa nea Victor si langa dragul lui Roky. Nu te vom uita niciodata Cristi57. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.

Link spre comentariu

Odihna in pace.

M-am intalnit odata cu el in 2009, m-a invitat la locul de munca ca sa vad dnepr al lui, cand ma gandeam sa cumpar ceva similar. M-a lasat o impresie foarte buna. Au trecut anii, ce sa mai.

Link spre comentariu

O veste foarte trista...Modest, saritor, primitor, informat, asa l-am cunoscut. Nu primea nici un ban pentru ajutorul dat, se bucura de companie si de schimbat o vorba...despre motoare. Personal, imi pare rau ca nu am stat mai mult in preajma lui. L-am cunoscut prea putin, as fi avut multe de invatat. A fost un om bun care lasa un mare gol in urma lui...dar si o amintire frumoasa..Odihneste-te in pace Cristi, nu te vom uita ! Condoleante familiei !

Link spre comentariu

Il cunosc de pe forum ca omul care dadea multe sfaturi tehnice, m-au ajutat mult postarile si blogul lui. L-am intalnit la intrunirea de la cabana Cuca. Dumnezeu sa-l ierte si sa se odineasca in pace!

Link spre comentariu

Daca nu ma insel, am vazut o inregistrare cu Cristi azi intr-o emisiune pe National Geographic, intitulata "Orase Inteligente: Bucuresti". Aparea in niste secvente cu Ivan Patzaichin despre canotaj pe Dambovita. Poate ar merita descarcata pentru familie.

» Post actualizat in 03 May 2016 04:21

Link spre comentariu