Lucian_M Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 Haidi, brie, pe câți ia-ți auzit să bată toba că se însoară, cheamă băieții să vină cu "șcuterele" și apoi să se laude (după ceva ani) cu fericire și bunăstare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 19 Share Postat Martie 19 mai degraba asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 20 Moderatori Share Postat Martie 20 Acum 19 ore, ENEOS a spus: E clar, i-a restricționat până și accesul la forum! Epic dar si posibil real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 ma duc la DDMan dupa un lacat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 20 Moderatori Share Postat Martie 20 Mnaa,mai lasa-l,poate da si @Vladisto p-aici si raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Sper ca nu a divortat si plateste pensie alimentara... Sau ca motocicleta i-a ramas "ei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Acum 23 minute, Motorist@ a spus: Sper ca nu a divortat si plateste pensie alimentara... Sau ca motocicleta i-a ramas "ei" Probabil ca motocicleta i-a ramas lui, iar scuterul din poza la inceput, ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Dar aspiratorul si șorțul, la cine a ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 20 Moderatori Share Postat Martie 20 La sala unde facea culturism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Sală de mese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 (editat) Nu va mai bucurati de răul altuia ca va ajunge pe toti insuratoarea,care ati scapat pana acum….. Fapt real…..nu e banc… Cu mulți ani în urmă lucram la o firmă și administratorul de acolo avea peste 100 de Fini,fost colonel în aviație,avea bani,ii placea sa fie Naș… Îl întreabă cineva :”dar de ce vă place să tot fiti Naș ? …..la care el răspunde :”de ce s-o duc numai eu rău s-o mai ducă și alții” Editat Martie 20 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Râdem, glumim, dar nu-i chiar rău însurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 O vorbă din bătrâni zice că e puțin mai bine decât spânzurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Să confirm? Spânzurat nu am mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Cică e interzis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 20 Share Postat Martie 20 Acum 6 minute, Penetru a spus: Să confirm? Spânzurat nu am mai fost. Zi ne cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 10 ore, Lucian_M a spus: Râdem, glumim, dar nu-i chiar rău însurat. Ca si cu motociclismul,avantaje,dezavantaje,depinde din ce unghi privesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Corect sau depinde daca sotia ta e o ea sau un el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Mai mult conteaza daca tu esti sotul sau sotia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 În ziua de azi, cam trebuie pusă întrebarea asta, niciodată nu știi peste ce dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 10 ore, ALEX-Guzzista a spus: Ca si cu motociclismul,avantaje,dezavantaje,depinde din ce unghi privesti. Am stat si m-am gindit la unghiul acela ..... tot tinar, frumos, cu bani si necasatorit iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Acum 39 minute, Jebelu a spus: depinde daca sotia ta e o ea sau un el... Eu m-am gandit la varianta clasica ,si ma refeream la libertatea burlacului vs obligatiile ca soț si tată,prioritati financiare…etc. Caruia ii place pasarica ,sfarseste însurat,cat ai fugi de insuratoare tot pune una gheara pe tine,cel putin asa era pana acu 10-15 ani…. In zilele astea cine mai stie ce o fi…. Acum 5 minute, Contabil a spus: Am stat si m-am gindit la unghiul acela ..... tot tinar, frumos, cu bani si necasatorit iese! No sa fii tanar si frumos toata viata,macar odata tre incercata insuratoarea…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 1 oră în urmă, ALEX-Guzzista a spus: macar odata tre incercata insuratoarea…. unii incearca de mai multe ori si tot nu le iese. poate nu se pricep? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Pentru ăștia cărora le place să se căsătorească succesiv, ce n-a fost clar din prima?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate