foxxbiker Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 RIP , http://lugojinfo.ro/eveniment/2621-motociclist-mort-intr-un-accident-la-marginea-dintre-judetele-timis-si-hunedoara-barbatul-de-27-de-ani-s-a-izbit-de-o-autoutilitara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 pfai de mn...fereasca...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Se fac tot felul de marsuri ca sa constientizeze soferii ca suntem in trafic. Foarte bine, desi inutil la nivelul educatiei rutiera precara si a gradului de civilizatie al romanilor. Pe cand un mars ca sa constientizeze si motociclistii ca soseaua nu este pista de curse? O viata risipita pentru o cateva clipe de adrenalina. Putere familiei si prietenilor sa treaca peste momentul ingrozitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 R.I.P. , altceva este de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Chiar ma gandeam cati motociclisti am vazut azi. Se pare ca foamea de moto dupa vremea rea din ultima saptamana nu a tinut cont de conditiile de drum. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 14, 2017 Autor Share Postat Mai 14, 2017 Se fac tot felul de marsuri ca sa constientizeze soferii ca suntem in trafic. Foarte bine, desi inutil la nivelul educatiei rutiera precara si a gradului de civilizatie al romanilor. Pe cand un mars ca sa constientizeze si motociclistii ca soseaua nu este pista de curse? O viata risipita pentru o cateva clipe de adrenalina. Putere familiei si prietenilor sa treaca peste momentul ingrozitor. De acord , se fac marsuri , campanii antiaccidente si ne straduim sa fim cat mai precauti cu moto in trafic.. dar cum sa-i temperezi pe teribilistii ? (fara legatura cu victima acestui tragic accident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T-n-T Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Update: http://lugojinfo.ro/actualitate/2623-doliu-in-comunitatea-de-motociclisti-din-tot-judetul-cine-este-tanarul-care-a-murit-in-accidentul-produs-intre-cosava-si-cosevita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 RIP, Codita. Joi am stat cu el in poligonul moto. Imi spunea ca abia astepta sa plece in concediu in Croatia, singur. Trist, cand afli asa veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 RIP !!! Cuvintele de sunt de prisos...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Se fac tot felul de marsuri ca sa constientizeze soferii ca suntem in trafic. Foarte bine, desi inutil la nivelul educatiei rutiera precara si a gradului de civilizatie al romanilor. Pe cand un mars ca sa constientizeze si motociclistii ca soseaua nu este pista de curse? O viata risipita pentru o cateva clipe de adrenalina. Putere familiei si prietenilor sa treaca peste momentul ingrozitor. Bine ai zis va si a pierdut viata ! Si pe asta, si pe cea de dincolo ! ...Dumnezeu sa-l ierte ! Ar trebui sa ne puna mai mult pe ganduri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Gindurile astea tin citeva zile, dupaia oamenii uita. E in firea noastra sa uitam intimplarile negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Razvan!! Inca nu-mi vine sa cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Bine ai zis va si a pierdut viata ! Si pe asta, si pe cea de dincolo ! ...Dumnezeu sa-l ierte ! WTF?? A pierdut viata asta...ok . " si pe cea de dincolo" ??? Bai vere !! esti real?? Asta nu mai e din noaptea mintii , este dintr-o hemoragie de basini mentale. » Post actualizat in 15 May 2017 07:12 Sunt convins ca scrie in biblie ca cel mai mare pacat de care se poate face vinovat un motociclist(concept total strain noilor emancipati din pestera ,care au scris biblia), este sa treaca peste limita legala si aduce automat pedespsa cu eterna parpalire in iad. » Post actualizat in 15 May 2017 07:24 Ar trebui sa ne puna mai mult pe ganduri ... Da, comentarii precum al tau ne fac sa realizam cat de diversa este lumea ineresata in discutii moto si cat de tragic este ca include si caractere atat de ciudate. Editat Mai 15, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Daca pentru tine, viata ta se termina la groapa, e strict problema ta ! Daca tu esti doar trup, e iar problema ta ! Daca tu treci in nefiinta, e iar problema ta ! Suntem in 2017 dupa Hristos, iar revelatia e completa, ca vrei tu sau nu ! Ca tu esti crescut in stil comunist, marxist si renascentist, e iar problema ta ! Ca tu nu ti pui probleme minime ce tin de logica, e iar problema ta ! Ca vrei tu sau nu, Dumnezeu tot exista, tot el te a creat, tot la el te duci ! Daca tu esti orb si nu vezi soarele, asta nu inseamna ca toti sunt orbi ! Eu nu vreau sa ti demonstrez tie nimic, nici nu vreau sa par superior, nici obraznic, ca tine ! Vezi ca esti egoist si ai o atitudine agresiva ! Dar ce ma mira ? Asa sunt ateii ! In fine ! Nu te obosi sa mi raspunzi, ca stiu cat de pustiu e sufletul tau si cat de saraca e mintea ta ! Tu nici nu ai nevoie de Dumnezeu. Cand o sa dea o masina peste tine sa ti rupa ficatul si ai sa vezi ca te stingi pana la spital, o sa vezi cum o sa strigi dupa Dumnezeu. Pana atunci, iti dau un sfat prietenesc : Despre trei lucruri nu te grabi sa vorbesti : despre Dumnezeu, pana ce nu ti intaresti credinta in El; despre pacatul altuia, pana ce nu l cunosti pe al tau; si despre ziua de maine, pana ce nu se lumineaza de ziua ! Numai bine ! Editat Mai 15, 2017 de Vrinceanu Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Daca pentru tine, viata ta se termina la groapa, e strict problema ta ! Daca tu esti doar trup, e iar problema ta ! Daca tu treci in nefiinta, e iar problema ta ! Suntem in 2017 dupa Hristos, iar revelatia e completa, ca vrei tu sau nu ! Ca tu esti crescut in stil comunist, marxist si renascentist, e iar problema ta ! Ca tu nu ti pui probleme minime ce tin de logica, e iar problema ta ! Ca vrei tu sau nu, Dumnezeu tot exista, tot el te a creat, tot la el te duci ! Daca tu esti orb si nu vezi soarele, asta nu inseamna ca toti sunt orbi ! Eu nu vreau sa ti demonstrez tie nimic, nici nu vreau sa par superior, nici obraznic, ca tine ! Vezi ca esti egoist si ai o atitudine agresiva ! Dar ce ma mira ? Asa sunt ateii ! In fine ! Nu te obosi sa mi raspunzi, ca stiu cat de pustiu e sufletul tau si cat de saraca e mintea ta ! Tu nici nu ai nevoie de Dumnezeu. Cand o sa dea o masina peste tine sa ti rupa ficatul si ai sa vezi ca te stingi pana la spital, o sa vezi cum o sa strigi dupa Dumnezeu. Pana atunci, iti dau un sfat prietenesc : Despre trei lucruri nu te grabi sa vorbesti : despre Dumnezeu, pana ce nu ti intaresti credinta in El; despre pacatul altuia, pana ce nu l cunosti pe al tau; si despre ziua de maine, pana ce nu se lumineaza de ziua ! Numai bine ! Dumnezeu exista, din pacate nu te-a ajutat sa treci peste nivelul intelectual al unui raton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Daca pentru tine, viata ta se termina la groapa, e strict problema ta ! Daca tu esti doar trup, e iar problema ta ! Daca tu treci in nefiinta, e iar problema ta ! Suntem in 2017 dupa Hristos, iar revelatia e completa, ca vrei tu sau nu ! Ca tu esti crescut in stil comunist, marxist si renascentist, e iar problema ta ! Ca tu nu ti pui probleme minime ce tin de logica, e iar problema ta ! Ca vrei tu sau nu, Dumnezeu tot exista, tot el te a creat, tot la el te duci ! Daca tu esti orb si nu vezi soarele, asta nu inseamna ca toti sunt orbi ! Eu nu vreau sa ti demonstrez tie nimic, nici nu vreau sa par superior, nici obraznic, ca tine ! Vezi ca esti egoist si ai o atitudine agresiva ! Dar ce ma mira ? Asa sunt ateii ! In fine ! Nu te obosi sa mi raspunzi, ca stiu cat de pustiu e sufletul tau si cat de saraca e mintea ta ! Tu nici nu ai nevoie de Dumnezeu. Cand o sa dea o masina peste tine sa ti rupa ficatul si ai sa vezi ca te stingi pana la spital, o sa vezi cum o sa strigi dupa Dumnezeu. Pana atunci, iti dau un sfat prietenesc : Despre trei lucruri nu te grabi sa vorbesti : despre Dumnezeu, pana ce nu ti intaresti credinta in El; despre pacatul altuia, pana ce nu l cunosti pe al tau; si despre ziua de maine, pana ce nu se lumineaza de ziua ! Numai bine ! Asta e din vreo evanghelie "new age" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Asta e din vreo evanghelie "new age" ? O evanghelie speciala pentru specimene destul de reduse ca orizont sa nu priceapa ca doar noi astia din cultura vestica traim in 2017 dupa JC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 eu credeam ca pierzi accesul la viata de dincolo automat cand devii motociclist satanist violator de babe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 RIP, pacat, cea mai mica gresala poate sa coste enorm pe drumurile nostre ticsite de trafic, pline de tiruri si camioane, infrastructura subdimensionata, asta este. Sa nu dea nimeni cu pietre ca niciunu dintre noi nu este "nevinovat"... Daca pentru tine, viata ta se termina la groapa, e strict problema ta ! Daca tu esti doar trup, e iar problema ta ! Daca tu treci in nefiinta, e iar problema ta ! Suntem in 2017 dupa Hristos, si mare cristi inexistent din spatiu cosmic... tot ca-n 1054 gandim... nustiu ce rost avea acest comentariu pe topicul asta. nu-mi raspude, e destula poluare pe planeta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellize Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Gindurile astea tin citeva zile, dupaia oamenii uita. E in firea noastra sa uitam intimplarile negre. exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 In ziua de azi, din cauza ca halim multe E uri, trupul rezista mai mult la 6 feets under. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Foarte profund ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate