mangusta Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Tocmai ce am vazut la Salvamont Romania si Pitesti: https://www.facebook.com/SalvamontPitesti/posts/484746801883966 "Încă o misiune a salvamontiştilor argeşeni împreună cu elicopterul SMURD Târgu Mureș. Un motociclist a derapat intr-o curbă pe Transfăgărăşan. În urma impactului cu balustrada de protecție, acesta s-a ales cu o plagă deschisă la gamba dreaptă. Pentru că pierdea sânge a fost solicitat elicopterul SMURD. Până la sosirea echipajului SMURD, am stabilizat victima, am reuşit să oprim hemoragia şi am procedat la oprirea traficului rutier astfel încât elicopterul SMURD să poată ateriza. Îi dorim însănătoșire grabnică celui implicat în nefericitul eveniment!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Asta e motociclistul german de 24 de ani? Sanatate ii doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 de vrei sa observi peisaje frumoase, mergi la picior...alt balalau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 de aia nu e bine sa faci pe rossi pe acolo(glumeam),sanatate riderului,nici nu stiam ca avem asa echipaje la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 nici nu stiam ca avem asa echipaje la munte PE MUNTE. Fixed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Cred ca a picat din cauza asfaltului foarte prost, mai ales pe curbe unde este asfaltul sectionat si aluneca ca naiba. Am fost si eu weekendul trecut pe acolo, si mergeam cu un sac de morcovi in cwr la cum fugea motopartaitoare din dotare din toate incheieturile. Editat Septembrie 1, 2017 de unaetnumitsirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 (editat) de vrei sa observi peisaje frumoase, mergi la picior...alt balalau!Spune drept, ai facut deja toate pasurile din Alpi pe forum si din tastatura.Nu? Editat Septembrie 1, 2017 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 elicopter pt o rana la picior la care s-a oprit fara probleme hemoragia? fara risc de amputare ? mai sa fie...... pt Sabina nu a mai trimis nimeni elicopterul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Spune drept, ai facut deja toate pasurile din Alpi pe forum si din tastatura. Nu? +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Comentariul Pro TV: ''Un motociclist german a apasat prea tare pedala de acceleratie...'' Atata de penibil comentariul ca l-au scos de pe pagina Pro TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator silviuZ750N Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 ...si dintr'o data Transfagarasanul si frumusetile lui nu mai era atat de interesant pe cat era accidentul. Ca la urs.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 au scazut dramatic vanzarile de pastrama si branza prafuita pe TF.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 elicopter pt o rana la picior la care s-a oprit fara probleme hemoragia? fara risc de amputare ? mai sa fie...... pt Sabina nu a mai trimis nimeni elicopterul....... pai era vorbea de un nemtaloi...daca si rupea degetu trimitea aeriana! vrei sa ai probleme cu Markela? a mai fost trimis elicopterul ptr nu stiu ce interlop...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Cand zici interlop, te referi la copilul ala cazut in fantana din TR, transportat de urgenta cu elicopterul la Buc? Sau de turistii inecati azinoapte in delta, tot cautati pe timp de noapte cu elicopterul? Sau de interlopii ramasi blocati in telecabina la paltinis, scosi cu elicopterul? Plus zeci de turisti (tot interlopi), scosi de pe munte cu fracturi... tot de elicopter? Ba, nu va mai faceti bine niciodata. Va hraniti cu trolling. La Sabina, daca apelantul stia sa puna problema corect, categoric venea elicopterul. Cat despre intelopul asta neamt, cu fractura deschisa, cam in cat timo estimati voi, ca putea parcurge o ambulanta de la Sibiu sau Arges, traseul pana la Balea Lac?! Sa nu mai vorbim de fracturi deschise si transport pe cel mai curbat drum din Ro. Daca nu venea elicopterul, ziceati ca de ce nu a venit... Editat Septembrie 1, 2017 de ChrisRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 apelu initial ca apelu initial dar salvareae ajunsa putea sa se prinda ca nu ajunge nicaieri la timp si sa ceara interventie de la elicopter In cazul de mai sus - o fractura deschisa la un membru inferior, tinuta sub control, nu e chiar mortala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Asa zic toti pana moare ala ranit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Chiar nu inteleg care e problema aici. Ca autoritatile si-au facut treaba? Bai voi nu sunteti normali sau trollati continuu. Sunteti rupti din Caragiale, pe bune. Uite, las aici un citat. E doar literatura de scoala generala. „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Cand zici interlop, te referi la copilul ala cazut in fantana din TR, transportat de urgenta cu elicopterul la Buc? Sau de turistii inecati azinoapte in delta, tot cautati pe timp de noapte cu elicopterul? Sau de interlopii ramasi blocati in telecabina la paltinis, scosi cu elicopterul? Plus zeci de turisti (tot interlopi), scosi de pe munte cu fracturi... tot de elicopter? Ba, nu va mai faceti bine niciodata. Va hraniti cu trolling. La Sabina, daca apelantul stia sa puna problema corect, categoric venea elicopterul. Cat despre intelopul asta neamt, cu fractura deschisa, cam in cat timo estimati voi, ca putea parcurge o ambulanta de la Sibiu sau Arges, traseul pana la Balea Lac?! Sa nu mai vorbim de fracturi deschise si transport pe cel mai curbat drum din Ro. Daca nu venea elicopterul, ziceati ca de ce nu a venit... habar nu ai tu pe ce lume respiri, caci de trait nu se pune vorba! vezi elicoptere peste tot..hahahah tu chiar crezi ca elicopterul lui peste se deplaseaza peste tot aiurea...in fine. este o mare diferenta intre un pasaport nemtesc si unul romanesc...mareeee. atat de mare incat tu nici nu l vei vedea vreodata. Aici autoritatile si au facut treaba, cand NU era treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 habar nu ai tu pe ce lume respiri, caci de trait nu se pune vorba! vezi elicoptere peste tot..hahahah tu chiar crezi ca elicopterul lui peste se deplaseaza peste tot aiurea...in fine. este o mare diferenta intre un pasaport nemtesc si unul romanesc...mareeee. atat de mare incat tu nici nu l vei vedea vreodata. Aici autoritatile si au facut treaba, cand NU era treaba! uite, vezi, d-aia n-ar trebui sa vina mereu elicopterul, ca sunt si d-astia astia mai bine cu break-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 tipic ROmanesc! traditional 100% cand trebe elicopter, NU VINE - vezi cazul Sabinei si nu numai.. cand nu trebe elicopter, nu te poti feri de ele ! » Post actualizat in 01 Sep 2017 12:13parca i vad pe toti pe acolo cum se felicita! wooow Bravo baieti! ce treaba buna am facut!!! am salvat neamtu, avea plaga la piciorus! cel mai bun sistem medical din lume! exact cum se felicitau intre ei medicii in cazul Colectiv! criminalii naibii nu recunoasteau care este situatia arsilor, plini de MRSI luate din spitale! si milioanele de euro bagate in paturi speciale ptr arsi dar nefunctionale! habar nu aveti pe ce lume traiti, dar sunteti fericiti! hai la bere si la mici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 este o mare diferenta intre un pasaport nemtesc si unul romanesc...mareeee. Poate fi insa o mare diferenta de polita de asigurare. La anumite asigurari poti solicita foarte usor elicopterul in caz de acident. Si o poti face sunand in tara ta si aia coopereaza cu cineva din tara in care esti... nu m-ar mira ca omu' sa fie deja dus cu avionul la un spital din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Poate fi insa o mare diferenta de polita de asigurare. La anumite asigurari poti solicita foarte usor elicopterul in caz de acident. Si o poti face sunand in tara ta si aia coopereaza cu cineva din tara in care esti... nu m-ar mira ca omu' sa fie deja dus cu avionul la un spital din Germania. Nu vine elicopterul SMURD pe bani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Nu vine elicopterul SMURD pe bani.... ptr banii tai nu... Poate fi insa o mare diferenta de polita de asigurare. La anumite asigurari poti solicita foarte usor elicopterul in caz de acident. Si o poti face sunand in tara ta si aia coopereaza cu cineva din tara in care esti... nu m-ar mira ca omu' sa fie deja dus cu avionul la un spital din Germania. uite unu care s a prins! dar observ ca locuieste in Viena. daca era bikerul nostru de la Berceni, il coseau acolo si aia era! " gata bre, esti sanatos tun! ce elicopter!! visezi! ti o trebeit motosiclieta!!" cand nea Ton si o rupt mana in 17 locuri de sus pana jos, si cu niste degete aruncate pe A2..o venit laia elicopterelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracon Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Nea ZZ sa mi pui aici un mesaj ceva cand iesi pe strada, nu conteaza daca pe jos, cu masina, cu mobra, cu rolele... oricand. Nu as vrea sa te cunosc pt ca mi e teama ca se ia. Mai sunt pe aici cativa troli, ma rog spun "trol" ca sa fiu elegant insa in mintea mea sunt niste expresii si invective de care si mie imi e rusine uneori. Nu mai bine va adunati voi asa toti intr-un loc sa mergeti impreuna si sa vorbiti vorbe ca sa nu mai poluati pe aici? Nu de alta dar mai sunt tinerei entuziasti care invata cacaturi de la tine si cei ca tine. Hai ca ti-ai ati scopul, ai mai generat ceva galceava, ai mai pus la desaga cateva postari. Hai sictir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 1, 2017 Share Postat Septembrie 1, 2017 Nea ZZ sa mi pui aici un mesaj ceva cand iesi pe strada, nu conteaza daca pe jos, cu masina, cu mobra, cu rolele... oricand. Nu as vrea sa te cunosc pt ca mi e teama ca se ia. Mai sunt pe aici cativa troli, ma rog spun "trol" ca sa fiu elegant insa in mintea mea sunt niste expresii si invective de care si mie imi e rusine uneori. Nu mai bine va adunati voi asa toti intr-un loc sa mergeti impreuna si sa vorbiti vorbe ca sa nu mai poluati pe aici? Nu de alta dar mai sunt tinerei entuziasti care invata cacaturi de la tine si cei ca tine. Hai ca ti-ai ati scopul, ai mai generat ceva galceava, ai mai pus la desaga cateva postari. Hai sictir +1 ps fara "hai sictir" ca sunt un domn..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate