floryu20 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Va salut!Va propun urmatorul chestionar celor ce detin permis de conducere,dureaza in jur de 15 minute,identitatea si raspunsurile sunt strict confidentiale. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnW61VkQE1zSORCKZ0z8cCCj6O4mtL1j6wyDdUfaHmYrrqaQ/viewform Multumesc pentru timpul acordat!O zi frumoasa” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Facut. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviucu77 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Completat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Done! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 MetooSa nu uiti sa postezi si concluziile.Sunt foarte curios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Done.succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei-m Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Faurit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Done! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 cum naiba 15 min.. poate vroiai sa zici 5, ca de fapt sunt spre 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Gata și la mine (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Gata si eu. Abia astept sa postezi rezultatele ) cred ca o sa fie un super topic ... de scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Efectuat! Și pot spune că-i unul dintre chestionarele care mi se par bine făcute! Poate c-ar fi fost util să întrebi și despre vechimea permisului... Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Done! Poate cand termini, impartasesti lucrarea si cu noi. Macar o parte Sa fie cu noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Ai o intrebare care se repeta, aia cu saritul la bataie la fel de repede ca si ceilalti. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Ai o intrebare care se repeta, aia cu saritul la bataie la fel de repede ca si ceilalti. Bafta. Aia e genul de întrebare „test de atenție”, ca să se observe dacă răspunzi diferit Se obișnuiește la testele psihologice să se repete o întrebare sau să se pună aceeași întrebare sub diferite forme, pentru a testa atenția și corectitudinea respondentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Februarie 19, 2018 Autor Share Postat Februarie 19, 2018 (editat) Efectuat! Și pot spune că-i unul dintre chestionarele care mi se par bine făcute! Poate c-ar fi fost util să întrebi și despre vechimea permisului... Succes! Mi-a scapat,e o idee pentru o viitoare cercetare sa includa o corelatie intre vechimea permisului si variabilele urmarite in chestionarul de fata Va multumesc tuturor,ma ajutati mult ! Editat Februarie 19, 2018 de floryu20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Completat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 completat ...eu as adauga ca variabila si o medie de km/an .....in cazul meu fac km de ma apuca nervii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
busu69 Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Completat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Gata , succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Rezolvat si de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sundog Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Ok. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate