ashtray. Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Asta smardoiala frate...scoti pwla la femei si copile de 18 ani...poate il gaseste Baicului sa vezi atunci distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Astia chiar si-o cauta cand fauresc armasarul din tantar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Am si eu o intrebare, baieti ca astia sunt pe bune, nu? Asa ceva... du-te dreak de taran obosit! Mie tot nu mi s-a raspuns la intrebarea daca Tazmi are sau nu fundu' mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Mie tot nu mi s-a raspuns la intrebarea daca Tazmi are sau nu fundu' mare! Daca trage o bășină intr-un sac de făină, nu-ti ramane nici de-o gogoașă )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Hmmm, interesanta abordarea. O poti dezvolta, te rog?) Nu de alta, dar vad ca ai imaginatie colorata. Sigur va fi mai interesanta descrierea ta decat clipurile lor de sensei in ale ghidonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Hai ca am adus seminte noi de spart: S-a inmuiat bajetu nostru cand a fost de smardoiala. Io can va zic ca gaseste pe unu de baga cutitu' in el )) min 6:13 https://youtu.be/IVImN7qYZHI?t=6m13s ) eu nu urmaresc fenomenul dar imbecilul asta e o clasa aparte. eh, banuiesc ca daca si-ar vedea de treaba lui nu ar mai face vizualizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Hmmm, interesanta abordarea. O poti dezvolta, te rog?) Nu de alta, dar vad ca ai imaginatie colorata. Sigur va fi mai interesanta descrierea ta decat clipurile lor de sensei in ale ghidonului Mai bine sa radem pe forum, decat sa ii vedem pe astia cum se intind pe jos dupa iepuri, nu crezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 In nici un caz nu-mi doresc sa-si rupa nasul vreunul.Ar fi morbid. Intrebare: ce (cuvant urat) e Brrap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Brrap e sunetul pe care il fac vloggerii cand le zici ca scot content de caca. Si sunetul facut de supermoto-uri/monociclindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 (editat) S-a inmuiat bajetu nostru cand a fost de smardoiala. Cand am citit asta eu ma asteptam sa coboare cineva la el. Probabil ca asta a fost prost de mic si a ramas cu sechele de cand ii spuneau copiii ca il spun si nu stia cum sa fuga mai repede in casa. Intrebare: ce (cuvant urat) e Brrap? Brrap e varul retard al lui Braaaap! Editat Iulie 11, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Cand am citit asta eu ma asteptam sa coboare cineva la el. Probabil ca asta a fost prost de mic si a ramas cu sechele de cand ii spuneau copiii ca il spun si nu stia cum sa fuga mai repede in casa. Pai cand iti zice fata "hai mai asa dupa colt sa-ti dau eu sa vorbesti cu cineva" si tu ii dai gaz [sanchi chipurile de amuzament] si iti iei talpasita... O stii pe aia cand eram mici si te impiedicai apoi tot asa sanchi o luai la fuga? fix asa a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Cred ca tocmai l-am ginit pe petrica )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Nu-mi place de STM-ul asta, dar la faza asta are dreptate. Ce voiati sa faca? Sa se duca pe strada Pancota si sa ce? Nu are ceva mai bun de facut? Cu prostii nu te pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Tocmai, cu prostii nu te pui. Dar le faci morala? Stai cuminte in banca ta, nu faci pe eroul. Ca de nebuni , e plina ograda. Inca unul care le tine lectii, ne mai trebuie. SI care mai opreste si traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Ce voiati sa faca? Sa nu manance fecale pentru viu-uri. S-a luat de fata pentru ce? Aia a ramas pe banda ei. Daca te uiti la minutul 6:23 se vede un capac de canal. Poate ca s-a dat 30 de cm mai incolo sa il ocoleasca. Sau poate nu a fost atenta, cine stie. Asta turbeaza de parca a trecut linia dubla continua si a scapatla mustata de un accident. De ce nu face educatie civica cu taximetristii? La cum merge puroiul galben prin arterele Bucurestiului, e o paine buna de mancat la viu-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Nope, e rost de mancat supe concentrate cu paiul in cel mai bun caz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Daca face educatie civica in mod constant cu taximetristii, are un subscribe de la mine. Oricum degeaba zic unii ca e lumea rea pe forum. L-a mirosit si fata aia repede ce fel de barbat e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Pai, aia a inceput sa se joace cu barbati de pe la 11 ani, normal ca l-a ginit ca doar latra fara sa muste ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Ai girja ce spui ca te bate tac'su. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Baetzy poate ar trebuii sa o lasatz mai muale, ca va invita baeatu (adica STM ala) la cockfight pe circuit, mkey? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Ai girja ce spui ca te bate tac'su. Imi place sa cred ca n-o sa ma spuna )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 WHAT IS THIS SORCERY???? VREAU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemanftg Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 WHAT IS THIS SORCERY???? VREAU! Dual-Tron. http://shop.dual-tron.com/ Dupa ce vezi scor-ul ) nu cred ca mai vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 S-a inmuiat bajetu nostru cand a fost de smardoiala. Io can va zic ca gaseste pe unu de baga cutitu' in el )) Smardoi care sa se bata in lupta in dreapta sunt putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Dual-Tron. http://shop.dual-tron.com/ Dupa ce vezi scor-ul ) nu cred ca mai vrei. Cat o mobra SH! O urci sus in apartament p-asta! To work and back like a B0$$! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate