frigider Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Acum 18 minute, Cavaleru a spus: https://adevarul.ro/news/bucuresti/firma-salubritate-transformat-patinoar-mai-multe-artere-sectorul-2-amendata-brigada-rutiera-1_5efb3d5d5163ec42717de6ea/index.html?source=biziday&fbclid=IwAR2rLCeVvfZyDnZQvaR2jaCokWQfY3MLC3NwOi-52nnX3YB5FxJfdaAvEL4 oau. asta rezolva tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Cel mai 'amuzant' e ca directorul de la firma de salubritate zice in continuare ca ei au dat doar cu apa, si ca nu i vina lor, ca era ceva pe asfalt :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 tara lu papura voda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 In cele din urma au curatat mizeria aia? Sau macar s-a mai sters? Cam am treaba in zona si nu am chef sa vad iarasi o sala de ortopedie pe dinauntru :((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 s-a dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 (editat) Apa aia probabil era contaminata cu jeg... ca ei isi incarca cisternele din lacul (aductiunea de apa, ma rog) de la 23 August (National), ca e sectoru 2. Sectoru 3 isi ia din lacul IOR. Existau la un moment dat masini care in fata stropeau si intre roti aveau o perie cu care curatau. Daca doar dai cu apa pe strada (si fara presiune) faci doar mocirla :)) Acum ca i-au amendat, nu vine nimeni pagubit sa ceara daune? Editat Iulie 1, 2020 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Cică scot apa din puț de 130 metri. Aha, sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2020 Admin Share Postat Iulie 1, 2020 Acum 1 oră, switch a spus: Apa aia probabil era contaminata cu jeg... ca ei isi incarca cisternele din lacul (aductiunea de apa, ma rog) de la 23 August (National), ca e sectoru 2. Sectoru 3 isi ia din lacul IOR. Nu era contaminata apa din lac. De ani de zile se spală cu apa din lac și nu au fost problemele astea, nu ai văzut filmări că aluneca ca gheața? Am înțeles că era o soluție dezinfectantă, cine dracu știe ce rahat au încurcat de a ieșit așa ceva! Oricum, astăzi înspre seară curățaseră carosabilul peste tot, am întrebat 2 polițai dintr-un echipaj, care mi-au spus că nu mai sunt probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Am patit o data prin Crangasi sa dau peste o astfel de "zoaie", stiu cum e. Te imprastii una-doua, chiar si pieton fiind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Asa a fost prima mea cazatura: vineri am luat carnetul, sambata dimineata am cazut pe o pata de ceva ulei sau motorina care acopera toate cele 3 benzi de circulatie. In fata la Bucur Obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 17 ore, Cavaleru a spus: s-a dus RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Salutare, astazi, la doua zile de la incidentul de pe langa piata Delfinului, am intalnit in trafic o vidanja, care stropea cu o solutie super alunecoasa. Gigelu de la volan spunea ca e dezinfectant. Aveti maaaaare grija! Eventual sunati la politie. M-am gandit la asta cam tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Ăștia vor să ne omoare sau ce e în capul lor?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Da, dar m, urim sănătoși, necoviduiți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 1 hour ago, john17 said: Da, dar m, urim sănătoși, necoviduiți! Depinde pe cine crezi. Daca esti pro teoria conspirației, ar fi bine sa nu mori in perioada asta, ca te raporteaza deces de covis. In plus, conservarii vor sa te omoare, asta se stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2020 Share Postat Iulie 4, 2020 Guvidul moare la soare dar asta nu contează, ei au de sifonat bani cu dezinfectantul care e de fapt bactericid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate