foxbat Postat Februarie 3, 2022 Autor Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: De la 440 la auto, acum 671. De la 190 la moto, acum 240. da. fix asa si eu, deci ..asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 (editat) Asta e, tocmai mi-am printat polița pentru mașină. Luna viitoare și la moto, expiră pe 7-8 martie, totdeauna fac pe un an. Să văd ce mai fac ăștia peste o lună. Btw, la mașină am un amărât de 1,5, nu cine știe ce motor, la Octavia probabil săream de 800 lejer (1,9). Editat Februarie 3, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 La mobre nu mi se pare mult sa dai 250 de lei pe an ca sa nu trebuiasca sa platesti tu ce-i strici altuia la masina. Pai daca i-ai bulit unui Q5 vechi de 10 ani o oglinda o data pe an, aia costa vreo 500 de euro. Cam cat ati vrea sa fie o asigurare?! La masini, la fel, daca da unu' cu conserva in tine cu 1200 gs de 25000 de euro si doar te da pe jos, cam cat o sa fie devizu' la Bavaria?! Nu mai vorbim de un Gold Wing nou facut dauna totala... Nu ma intelegeti gresit, asigurarile si bancile sunt cei mai mari dusmani ai mei din capitalism, nu le plang de mila si i-as arde la bani pe unde i-as prinde, ceea ce am si facut de vreo trei ori, dar trebuie sa faca si ei profit, ca de-aia s-au inventat, nu sunt societati de binefacere. Eu n-am folosit in 20 de ani de masina si mobra decat o data polita mea de la masina, aia de la mobra niciodata. Dar am beneficiat de politele altora de doua ori cu masina si de vreo 4 ori cu mobra si am zis merci ca le aveau la societati civilizate si n-am avut niciodata niciun fel de problema. Bine, asta si pentru ca am fost aspru, dar sever... Deci, repet, 50 de euro pe an RCA la o mobra mie nu mi se pare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 3 ore, ilarionciobanu a spus: Se da urmatorul enunt: Pagubele produse de falimentul unui jucator din piata, adica dosarele de dauna ramase in aer, sunt acoperite dintr-un fond de garantare. Fondul respectiv a fost creat prin contributia tuturor jucatorilor. Prin acoperirea pagubelor, fondul se goleste (partial sau total) si trebuie alimentat din nou. Pana sa apara clientii cei noi care nu (mai) au asigurare, firmele stiu (estimeaza cu suficienta acuratete) acum cat trebuie sa cotizeze pentru realimentarea fondului. Se cere: 1. ghiciti de unde iau firmele banii pentru contributia la fond 2. elaborati o noua teorie in legatura cu evolutia preturilor Ei acum daca o pui așa nu mai suna f rău totuși...oamenii aia de la firma de a dat faliment au făcut gen toți accident într-o singură zi de aha produs falimentul? sau erau atâta de ieftini că sau îngropat singuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 34 minute, frigider a spus: sau erau atâta de ieftini că sau îngropat singuri? Si asta a fost. Pe langa multe altele. Insa dintre toate cred ca cel mai grav aspect a fost faptul ca multa vreme au fost acoperiti de catre cei de la ASF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Am un VW T4 multivan ( pentru ca hipster) anul trecut asigurarea pe 6luni 210ron anul asta asigurarea pe 6luni 830ron le urez un frigider plin de carne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Hsmbpl, asta da scumpire. Și eu mă plângeam de 2xx lei în plus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Acum 7 minute, Robyb a spus: Am un VW T4 multivan ( pentru ca hipster) anul trecut asigurarea pe 6luni 210ron anul asta asigurarea pe 6luni 830ron le urez un frigider plin de carne Pret ca pentru un hipster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 (editat) Eu zic ca stau bine la 360 lei pe an pt gsa. Nu mai stiu cat am dat pentru 2021-2022 pentru ca nu gasesc rca in telefon sau pe email Editat Februarie 13, 2022 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 De la 336 RON si la a mea pentru 12 luni. 550 cu decontare directa. Bine, am gasit si la 950 RON... Eu zic ca este bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 (editat) Acum 48 minute, GoodKat a spus: Faptul ca a cazut un jucator important de pe piata RCA inseamna ca sunt mai multi clienti pentru companii mai putine. Locul celor de la City a fost luat de Axeria (fost Watford - o vreme pe piata romaneasca) si urmeaza sa intre pe piata asigurarilor CEC-ul, ca si companie de stat. Cei din urma iau locul celor de la Uniqa (care au renuntat la segmentul politelor RCA), deci practic numarul companiilor a ramas cam la fel. Editat Februarie 13, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 In ceea ce privește tarifele, ai dreptate. Au crescut mult. De ceva vreme, cea mai buna varianta rămâne încheierea unei polițe pe un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 La 03.02.2022 la 13:58, Lucian_M a spus: De la 440 la auto, acum 671. De la 190 la moto, acum 240. Am impresia ca daca-ti reinoiesti polita pina sa-ti expire, mai ai o reducere. Concret, in cazul meu, pina sa expire aveam de la @ 360 lei la @ 640, dupa am platit @ 720. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Nu primesti nici un fel de reducere. Totul tine de conjuctura. Tarifele se schimba uneori de la o zi la alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Nu-i nicio reducere, nu a fost nici înainte, nu e nici acum. Acum 39 minute, MirceaB a spus: Nu primesti nici un fel de reducere. Totul tine de conjuctura. Tarifele se schimba uneori de la o zi la alta. Era 617 când am făcut RCA la Fiesta, acum e 628, tot grupama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Masina anul trecut ( cu decontare directa) : 800 , anul asta 1200 RON. Mobra anul asta 137 pt 6 luni , cresterea mica fata de abul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Se poate face pe 9 luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 La eMag nu merge decât pe 6 sau 12, de asta zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 problema nu e ca s-au scumpit toate (rca, benzina, alimente gen 1l de ulei 9 lei etc) ci ca nu ne-am schimbat jobul sa luam mai multi bani. Normal ca daca iau 100 marire de la un an la altul mi se par toate scumpe. Avand in vedere ca inflatia e 10%+, trebuie sa primesti 15-20% marire ca sa fie marire, altfel 100lei e praf in ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Nouă nu s-a dat 4%, nu știu dacă net sau brut, vedem azi sau mâine, că intră salariul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 cotatia pentru Mobra mea (Mobra 50 - 1970): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Nouă nu s-a dat 4%, nu știu dacă net sau brut, vedem azi sau mâine, că intră salariul. Fericitule, eu am primit 3% brut si lucrez in sanatate, la o multinationala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Mă simt bogat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 (editat) Acum 2 ore, Kristian K a spus: Nasha mea e broker de amar de ani si face oricui pe cate luni doreste.Lasa Emag si du-te la un broker. De ce as alege un broker vs emag unde pot sa platesc cu cardul? (exceptand ideea ca vrei sa faci rca doar pe cateva luni) Bine, la motor vorbim de 360lei pe an, cine nu are banii astia, sa ramana la trotinete...a stai, ca vor sa bage RCA obligatoriu si acolo Brokerul uda florile dupa ploaie dupa parerea mea Editat Februarie 14, 2022 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2022 Share Postat Februarie 14, 2022 Acum 3 minute, VyXxer a spus: Eu fac simulare pe Pint.ro Am platit cu cardul. Ajunge asigurarea pe mail. E un site sigur, asigurările sunt valabile? Nu glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate