prafrau Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 12 ore, danypop a spus: ochii aia se uita in directii diferite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 8 minute, prafrau a spus: ochii aia se uita in directii diferite? m-am uitat atent si parca nu. poate ai si tu diplopie? sau poate am eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 13 ore, ENEOS a spus: Parcă văzusem undeva că nu vine nici la Cota. se pare ca vine. au pus pe Motogp anunt Honda have confirmed the eight-time World Champion will return to action for The Americas Grand Prix https://www.motogp.com/en/news/2022/04/05/marc-marquez-set-for-sensational-return-to-action-at-cota/413308 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 8 minute, ioio_viola a spus: se pare ca vine. Iar doliu pentru unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai66RUN Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 32 minutes ago, ioio_viola said: se pare ca vine. au pus pe Motogp anunt Honda have confirmed the eight-time World Champion will return to action for The Americas Grand Prix https://www.motogp.com/en/news/2022/04/05/marc-marquez-set-for-sensational-return-to-action-at-cota/413308 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 57 minute, danypop a spus: Iar doliu pentru unii hahahahaha! buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Să începem pariurile! - de câte ori se tăvălește - pe câți ia cu el Topic de haustin avem..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Primul. -minim 4 ori(asta dacă scapă cu bine după fiecare căzătură) -cel puțin 3-4 dă de pământ De topic nu avem nevoie, îl putem hateri aici pe Marquez. Oricum, cu revenirea lui Marquez restul evenimentului a căzut pe locu.... 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 2 hours ago, ioio_viola said: https://www.motogp.com/en/news/2022/04/05/marc-marquez-set-for-sensational-return-to-action-at-cota/413308 Respect determinarea și spiritul competitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 3 ore, danypop a spus: Omg, iar sunt probleme cu transportul Whaaaaaatttt Acum 4 ore, apriliacluj a spus: ai fost, dar ai ratat ocazia nu erai pregatit O dată n viață Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 4 ore, danypop a spus: Primul. -minim 4 ori(asta dacă scapă cu bine după fiecare căzătură) -cel puțin 3-4 dă de pământ De topic nu avem nevoie, îl putem hateri aici pe Marquez. Oricum, cu revenirea lui Marquez restul evenimentului a căzut pe locu.... 16 Oricat de mult l-am hateri noi, omul e bun si la Cota parca vad ca, castiga iar .... daca nu se imprastie... In alta ordine de idei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 (editat) Acum 1 oră, damager a spus: Oricat de mult l-am hateri noi, omul e bun si la Cota parca vad ca, castiga iar .... daca nu se imprastie... In alta ordine de idei: Teoretic este circuitul lui, insa s-au schimbat multe de cand a castigat ultima oara aici. Vedem. Din cate am inteles, din ceea ce am mai citit, Q ar fi a doua optiune a celor de la HRC. Prima ramane Mir. Mi se pare logic. Daca nu pun mana pe niciunul, ar fi bine sa se grabeasca si sa il aduca pe Chantra... Editat Aprilie 6, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Ăsta cu dinții rari joacă și el la cacialma. Dacă dacă pică ceva. Rămâne el mult și bine la pian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 7 minute, danypop a spus: Ăsta cu dinții rari joacă și el la cacialma. Dacă dacă pică ceva. Rămâne el mult și bine la pian Ducati știm că se grăbesc că fetele mari să semneze dar Yamaha cum a făcut de obicei? Cam in ce parte a sezonului au dat oamenii cu pixurile? Sunt curios daca ducati se grăbesc și anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 (editat) 1 oră în urmă, xt600 a spus: Teoretic este circuitul lui, insa s-au schimbat multe de cand a castigat ultima oara aici. Vedem. Din cate am inteles, din ceea ce am mai citit, Q ar fi a doua optiune a celor de la HRC. Prima ramane Mir. Mi se pare logic. Daca nu pun mana pe niciunul, ar fi bine sa se grabeasca si sa il aduca pe Chantra... da. O sa vedem. Poate Q la suzi. Asta ar fi intresant. Un L cu mai multa putere. Doar ca Suzi nu are bani de Qua. Eu cred ca totusi o sa ramana cu Yamaha, negociaza acuma si el sa scoata cat mai mult, cum sansele sa mai iasa campion scad, daca nu acuma cand? Este clar ca rsstul de piloti yamaha sunt pe la subsolul clasamentului. si iarasi imi aduc aminte de Mor Editat Aprilie 6, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 2 ore, damager a spus: Doar ca Suzi nu are bani de Qua. Daca Q nu semneaza pana la jumatatea sezonului (daca pana atunci nu isi creeaza un avantaj solid in lupta pentru titlu), o sa ii scada pretul. Daca nu iese macar pe podium, va ajunge la pret de black friday.. Ma tem ca accidentul de anul trecut, a lasat urme, in cazul lui Morbi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Acum 10 ore, xt600 a spus: Daca Q nu semneaza pana la jumatatea sezonului (daca pana atunci nu isi creeaza un avantaj solid in lupta pentru titlu), o sa ii scada pretul. Daca nu iese macar pe podium, va ajunge la pret de black friday.. chiar da. sa nu uitam un om - Oliveira. Are deja o victorie. E bun omu. De el nu se intereseaza nimeni? Nici el nu e semnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 hai cu topicul de Americas, mintenas incepe!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Acum 2 minute, apriliacluj a spus: hai cu topicul de Americas, mintenas incepe!!!! E deja făcut. Bagă un "diii!" și acolo: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 my bad, un pic nu am fost atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate