ctrad Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 donez 2 gume 110/80zr17 si 160/60zr17 nu sunt cine stie ce , dar care se afla pe litoral si nu mai are cu ce sa ajunga pana acasa.............. asfalt uscat si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HWI Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Salut, Prietena Ana, ea insasi motociclista, doneaza cui o vrea o bicicleta din aia pe care pedalezi in casa pana iti ies ochii si tot nu ajungi nicaeri (bicicleta ergometrica cred ca se cheama). Bicicleta e marca HMS w 7207 si merge. Ma rog, in sensul ca functioneaza, ca normal ca nu merge, daca e bicicleta de apartament. Instalatia se poate ridica de la domiciliul apropitarei, din strada Turda. Ana raspunde la telefon: 0722 252 150. Daca nu raspunde din prima, insistati. Biciclit placut va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 donez 2 gume 110/80zr17 si 160/60zr17 nu sunt cine stie ce , dar care se afla pe litoral si nu mai are cu ce sa ajunga pana acasa.............. asfalt uscat si sa auzim de bine Multumesc mult ctrad pentru cauciucul de pe fatza, nota 10 pentru acest om. respect si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) un cauciuc de fata s-a dat , a mai ramas cel de spate 170/60/17 are ceva uzura , dar ca sa-ti faci treaba merge si ca fapt divers , cu toate ca nu consum alcool deloc , cel ce l-a luat chiar a dat o bere ( o avea pregatita in portbagajul masinii cu care a venit sa-l ia ) am dat-o si eu la randul meu , cum e vorba " sa circule din mana-n mana " , dar gestul conteaza asfalt uscat tuturor Editat Iulie 22, 2011 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AqAries Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 salutare tuturor ! vreau sa incep un proiect : Snow Bike ! daca aveti piese de bicicleta / motoare astept pm, pentru bucuresti ma deplasez eu oriunde doriti. lucrez cu 2 prieteni si avem garaj cu tot ce trebuie ca service auto ) momentan am un cadru de bmx, ghidon bmx, motor electric scuter ( pt.bike cu senile caut si motor de 49 , ar fi perfect ) ... accept orice fiare de care vreti sa scapati, daca aveti ceva complet cu tot cu acte pana in 10 mil ( comunista , orice ) . As vrea sa facem chiar mai multe bucati e distractie maxima pe zapada ... astept pm. va doresc o zi frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Salut. Ma intereseaza sa cumpar ( ieftin ) o pereche de ghete marimea 42-43. Nu conteaza starea doar sa le pot purta la scoala si la examen. Am avut sapt trecuta prima sedinta si a spus ca la examen am nevoie neaparat de ghete. Pun aceasta intrebare deoarece acum nu ma mai tine buzunarul sa iau unele noi. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Salut. Ma intereseaza sa cumpar ( ieftin ) o pereche de ghete marimea 42-43. Nu conteaza starea doar sa le pot purta la scoala si la examen. Am avut sapt trecuta prima sedinta si a spus ca la examen am nevoie neaparat de ghete. Pun aceasta intrebare deoarece acum nu ma mai tine buzunarul sa iau unele noi. Multumesc anticipat. Da niste bocanci nu ai pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 (editat) Salut, Ma intereseaza un parbriz transparent sau o bucata de parbriz sa fac o protectie la farul vacutzei mele. Trebuie sa fie din material plastic sau ceva cam asa, ca trebuie sa-l pot taia cu un bomfaier sau ceva asemanator. Daca aveti, cred ca si 20 x 15cm mi-ar fi de ajuns. Poate fi de la orice tip de moto sau scooter, poate fi si curbat, doar sa fie cat mai transparent. Ma deplasez eu sa-l iau (din Bucuresti) sau platesc posta daca e cazul. Am incercat sa decupez o tava transparenta, dar e prea fragila si in teste s-a spart imediat. Bucati mici de plastic nu am gasit pe la magazine (decat foi mari, de cativa m2). Merci, Vice. Editat Iulie 30, 2011 de vice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Salut, Ma intereseaza un parbriz transparent sau o bucata de parbriz sa fac o protectie la farul vacutzei mele. Trebuie sa fie din material plastic sau ceva cam asa, ca trebuie sa-l pot taia cu un bomfaier sau ceva asemanator. Daca aveti, cred ca si 20 x 15cm mi-ar fi de ajuns. Poate fi de la orice tip de moto sau scooter, poate fi si curbat, doar sa fie cat mai transparent. Ma deplasez eu sa-l iau (din Bucuresti) sau platesc posta daca e cazul. Am incercat sa decupez o tava transparenta, dar e prea fragila si in teste s-a spart imediat. Bucati mici de plastic nu am gasit pe la magazine (decat foi mari, de cativa m2). Merci, Vice. Imi pare rau ca sunt din Arad, dar ca idee orienteaza-te spre o alimentara unde ai catusi o relatie; ei folosesc niste cutii pentru bomboane vrac din plastic transparent, sau daca vezi baietii de la wrigley prin oras apeleaza la ei, pt ca ei monteaza ,,panouri'' din plastic in fata standurilor de guma pentru efect anti-furt; la Obbi si la Practiker ai cautat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Am o casca Shoei XR1100 masura L de donat. Am cazut cu ea si am dat prin pietris. Viziera zgariata si casca zgariata si o aerisire rupta. Daca o vrea cineva in orice scop astept un pm. Zona Bucuresti - Floreasca. Am o casca Shoei XR1100 masura L de donat. Am cazut cu ea si am dat prin pietris. Viziera zgariata si casca zgariata si o aerisire rupta. Daca o vrea cineva in orice scop astept un pm. Zona Bucuresti - Floreasca. Rezolvat. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Salut, Prietena Ana, ea insasi motociclista, doneaza cui o vrea o bicicleta din aia pe care pedalezi in casa pana iti ies ochii si tot nu ajungi nicaeri (bicicleta ergometrica cred ca se cheama). Bicicleta e marca HMS w 7207 si merge. Ma rog, in sensul ca functioneaza, ca normal ca nu merge, daca e bicicleta de apartament. Instalatia se poate ridica de la domiciliul apropitarei, din strada Turda. Ana raspunde la telefon: 0722 252 150. Daca nu raspunde din prima, insistati. Biciclit placut va doresc! Bicicleta a ajuns la mine și vreau să vă mulțumesc pe această cale! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 care ai garaj sau curte am 4 senzori/pir functionali i.am schimbat ca am pus ceva special pentru animalute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zodiacU Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 ok.. de unde se pot ridica?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Am de dat o casca ProBike marimea M. Este in stare foarte buna, zgarieturi minore, viziera si ea in stare foarte buna. Singura problema e ca una dintre prinderile vizierei mi-a cazut in mers si nu am mai gasit-o. Deci viziera mai are o singura prindere. Se poate merge cu ea fara viziera, ori, daca e cineva mai ingenios, poate isi face cumva o prindere. Nu pun la colet, n-am chef sa ma complic. O predau in Bucuresti, preferabil prin centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 donez viziera clara pt schubert (s1) +pinlok ul aferent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Am de dat o casca ProBike marimea M. Este in stare foarte buna, zgarieturi minore, viziera si ea in stare foarte buna. Singura problema e ca una dintre prinderile vizierei mi-a cazut in mers si nu am mai gasit-o. Deci viziera mai are o singura prindere. Se poate merge cu ea fara viziera, ori, daca e cineva mai ingenios, poate isi face cumva o prindere. Nu pun la colet, n-am chef sa ma complic. O predau in Bucuresti, preferabil prin centru. casca a ajuns la mine. Multumiri si mult respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 As vrea sa cumpar si eu o casca marimea M . Stiu ca nu am postat mesajul unde trebuia insa mai sunt oameni care doneaza lucruri si ma gandeam ca poate are cineva vreo casca sau ceva echipamente care nu le foloseste . Pentru casca as putea oferi pana in 100 lei . Daca are cineva vreuna pe care nu o foloseste si vrea sa ma ajute si sa castige un banut cinstit astept un pm. Multumesc pentru intelegere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 as vrea sa ajut si eu, am ceva haine gen, costum de balul absolventilor, blugi, pulovere, tricouri, camasi, bluze, geci de iarna, insa toate sunt pt cei peste 1.80.... pana mea am o geaca de iarna de aia groasa cu puf in ea pe care am purtat-o de 2 ori si sta de 5 ani in dulap, tot o aman sa nu o arunc ca mi-e draga si e pacat de ea ca e al naibii de calduroasa, in cele mai friguroase conditii am stat doar intr-o bluza in ea si tot transpiram.. nu stiu daca la casele de copii sunt asa de inalti insa eu o donez cu drag, sunt din zalau, dar stau in cluj. weekendul viitor voi merge acasa sa vad ce si cum si o sa le impatur si le voi pune toate deoparte la loc bun si sigur, pana vor avea o intrebuintare. am incercat sa le donez la biserici sa le dea la nevoiasi dar nu le iau nimeni. 0742599248 andrei este numele. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 donez o pereche de ghete Falco, nr 42, putine purtari. plasticul uneia din ghete e plesnit putin dar sunt perfect purtabile. doar cui are nevoie, va rog. zona Nouveaux Temps. PM sau 0722 471 174 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 bine. bine. THNKS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 ghetele au mers la SUZIE-GSX, sa le porti sanatos colegu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 poate sa ma poarte (plimbe) ELE sanatos pe mine!!! asa e mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Un tricou, marimea L, pentru o gagicuta cu Honda. /index.php?/topic/109041-echipamente-pentru-fete/page__st__990 Un tricou, marimea L, pentru o gagicuta cu Honda. /index.php?/topic/109041-echipamente-pentru-fete/page__st__990 Tricou dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 donez carte codul rutier - Intrebari si teste motociclete categoria A. editura National 2009. Predare in zona tei - Facultatea de Constructii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Donez o pereche de cizme Dainese marimea 40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate