bogdan-LNK Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 sal as schimba si eu semighidon stanga carene laterale dreapta putin crepata cadru bord ram air stanga plastice interior carene un capac stator sudat gsxr 750 din 2001 as dori schimb cu un radiator gsxr 750k1 potriveste si srad sau un far streetfight ori o toba srad pentru un prieten id bughy84l@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2012 Admin Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Donez: -3 perechi protectii soft pt.geaca/pantaloni -O pereche protectii plastic dur pt.genunchi/tibie -O protectie pt.gat Madhead, care se fixeaza intre casca si umeri cu velcro -O pereche de protectii la frig Louis pt.genunchi, din neopren, fixare cu velcro Le dau la cine este din Bucuresti sau cuiva din provincie in trecere pe aici, nu am timp sa pun colete la posta pt.expeditie in tara, imi pare rau! 0722 625 710 Luigi Editat Decembrie 20, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 ai pm pt protectiile dure, guler si cele de neopren, thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2012 Admin Share Postat Decembrie 20, 2012 Ti-am raspuns..astept confirmarea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 salut. in cazul in care nu se dau, ma abonez numarul doi la protectia de gat si genunchiere. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 21, 2012 Admin Share Postat Decembrie 21, 2012 Te-am notat, te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 ma abonez si eu la protectiile soft pentru geaca ... daca nu sunt deja luate. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 21, 2012 Admin Share Postat Decembrie 21, 2012 (editat) S-a marcat, ti le pastrez. Toata marfa s-a dat, sa le purtati cu placere..! Editat Decembrie 21, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Donez brad..cine il doreste il poate lua din Botosani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Pentru cei interesati, donez o frumoasa si insuportabila la schimbarea de temperatura, pe cale de a trece evident, a unei dureri de umar, aparuta in imprejurari necunoscute. Cei interesati sa ma contacteze pe privat. Fara zgarieturi, impecabila. Va multumesc! PS: Livrarea se face gratuit in Bucuresti. Predare personala. Editat Decembrie 24, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 (editat) Donez, ca sa fiu la unison cu @Gigivarga -la insistentele lui ca sa fiu darnica de Craciun-, o durere de genunchi oricui o doreste. De preferabil barbat brunet, ochi albastrii, 1.80. Pentru mai multe detalii,pot fi contactata dupa ora 23. Asta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Editat Decembrie 24, 2012 de dudah15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 sper sa nu primiti donatii din astea de la mine, ca ati avea dureri de coloana, genunchi si incheieturi pentru toata viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 (editat) sper sa nu primiti donatii din astea de la mine, ca ati avea dureri de coloana, genunchi si incheieturi pentru toata viata. Eu la pachetul meu adaug si o sticla de vin de tsara, da' sa traiasca buturuga. Durerea e inca proaspata, adica inca dorm pe-o parte, nu exista defecte ascunse. Super-donatie de Craciun! Editat Decembrie 25, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Donez manual suzuki VX800, in engleza, printat si indosariat Donez filtru aer BMW F650 sigilat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Frumos gest, jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 S-a marcat, ti le pastrez. Toata marfa s-a dat, sa le purtati cu placere..! Multumesc Luigi, au ajuns ieri la cineva care se bucura de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 27, 2012 Admin Share Postat Decembrie 27, 2012 Bravo, ma bucur, sa le poarte sanatos..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Salut, Donez cartea "Teste si intrebari" pentru obtinerea permisului de conducere, categoria A. Este din 2009. O zi buna. Telefon: 0741 095 483 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Donez o pereche de manusi teknic marimea XL fara probleme doar una are o gaura in palma. Cine le vrea sa imi dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Le vreau eu, dacă nu le-a cerut altul înainte! Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 donez urmatoarele SH: 1) bocanci / booti ptr placa masura 40. 2) patine cu rotile albastre , gheata din plastic cu 3 prinderi din plastic, roti de silicon, masura 40 (cred ca merg si la un 41) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Pentru cei interesati, donez o frumoasa si insuportabila la schimbarea de temperatura, pe cale de a trece evident, a unei dureri de umar, aparuta in imprejurari necunoscute.Cei interesati sa ma contacteze pe privat. Fara zgarieturi, impecabila. Va multumesc! PS: Livrarea se face gratuit in Bucuresti. Predare personala. precizeaza zona... de predare mai precis. zii si ce numar este, poate ma incape. cre'' ca am io perechea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Nu este tocmai o donatie dar poate sa intereseze orice motociclist la inceput de sezon: http://www.facebook.com/events/196890480449930/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 11, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 11, 2013 Am de donat trei perechi protectii soft, pt.geci sau pantaloni moto, poze sunt cu o pagina in urma. Aceeasi conditie, le dau cuiva din Bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 desi ofer o bere de calitate images.jpg ,doresc sa primesc in schimb un usb bluetooth compatibil cu cd-ul - driver din imagine. Picture 010.jpg al meu s-a rupt am cautat prin magazine de profil,dar nu am gasit decat compatibile pentru windows 7,eu am insa xp. Va multumesc! mai bine instalezi W7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate