icv45 Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 donez genunchere enduro (cam vai de capu lor ) si cisme moto simple marimea 45 (te apara doar de vand si noroi) 0721.644.874 Claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minie Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 se dau si astea (doar pentru Bucuresti): fara prinderi termocupla noua model pt sv2005 tot de la sv, are si alt sistem de prindere... nu stiu la ce se mai potriveste... codita originala sv2005, mai putin semnalele si becul de la numarul suport scarita stanga sudat prost (adica inestetic) dar merge daca nu ai nimic radiator sv2002/2003, modificat pentru un sv2005 (spun unde sa mergi sa-l modifici; ps: nu-l recomand pentru modelul din 2005 e un pic mai mare si stai sa ocolesti gopile ca sa nu lovesti aripa fata cu el) cantitatea: 100%, aproximativ 70% si in jur de 50-60%. astea as cam vrea sa mearga la cineva care nu si le permite (merg pe incredere si bun simt): noi, de iarna, marime xxs, mie imi erau mari so cred ca marimea reala undeva intre s si m... la astea se mai adauga un sac de dormit normal, ceva mai gros si mult mai mare (in principiu e dat; daca nu ma contacteaza cine l-a vrut initial, il dau) La toate astea se mai adauga: - o pereche de genunchiere icon (aproximativ noi // acelasi regim ca tankbag) - o geaca de vara icon merc marimea s - 2 perechi de manusi icon (nu mai stiu ce model), noi, marimea xs pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 foarte bun acest topic Donez si eu o bara cu semnalizatoare pentru custom-uri nu stiu de la ce moto este ..poate are cineva nevoie de ea trimit ori unde in tzara Mesaj completat se dau si astea (doar pentru Bucuresti): fara prinderi termocupla noua model pt sv2005 tot de la sv, are si alt sistem de prindere... nu stiu la ce se mai potriveste... codita originala sv2005, mai putin semnalele si becul de la numarul suport scarita stanga sudat prost (adica inestetic) dar merge daca nu ai nimic radiator sv2002/2003, modificat pentru un sv2005 (spun unde sa mergi sa-l modifici; ps: nu-l recomand pentru modelul din 2005 e un pic mai mare si stai sa ocolesti gopile ca sa nu lovesti aripa fata cu el) cantitatea: 100%, aproximativ 70% si in jur de 50-60%. astea as cam vrea sa mearga la cineva care nu si le permite (merg pe incredere si bun simt): noi, de iarna, marime xxs, mie imi erau mari so cred ca marimea reala undeva intre s si m... la astea se mai adauga un sac de dormit normal, ceva mai gros si mult mai mare (in principiu e dat; daca nu ma contacteaza cine l-a vrut initial, il dau) La toate astea se mai adauga: - o pereche de genunchiere icon (aproximativ noi // acelasi regim ca tankbag) - o geaca de vara icon merc marimea s - 2 perechi de manusi icon (nu mai stiu ce model), noi, marimea xs pm dak platesc taxele ? imi trimiti? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 pm PM! Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Donez niste plastice de Bandit, semnale si o oglinda. Daca aveti nevoie de ceva, dati un pm pt date de contact PS doar pt bucale va rog, ca nu am cand/cum ajunge pe la posta Mai sunt valabile oglinda si 3 semnale ca cel din poza (doar la unul mai am fasungul becului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minie Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Nu ma asteptam sa fie atata lume interesata asa repede Eu momentan am cateva ore de la o noua operatie la genunchi (din cauza unui prost ) si nu prea am cum sa butonez. Pe scurt, o sa raspund la toate pm-urile zilele astea, lucrurile se duc fix in oridinea mesajelor primite ca sa nu se supere nimeni. Vis-a-vis de trimisul in alt oras nu e vorba de banii pentru posta ci de ajunsul la posta (pe si mai scurt daca esti dispus sa astepti, cum pot sa ajung la posta ti le pot trimit). Multam de intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Monitorul si unitatea cu piesele ramase vor pleca azi catre judetul Olt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Mai e valabil? Vreau sa donez un monitor cu tub, perfect functional, dar doar cu conditia ca acesta sa ajunga la cineva care chiar are nevoie de el si nu isi permite. Cum fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweet_like_the_sin Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 CAUT STIKER CU motociclistii exista in trafic sau ceva asemanator... care posezi Eu am cu "Atentie motociclisti" (de la AMR). Am primit zilele trecute cateva si am si de dat. Daca te intereseaza, comunica-mi pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Daca are nevoie cineva de o masca de streetfighter sa bricoleze ceva... va asteapta cuminte pe balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) daca mai sunt cauciucurile de la buloane le doresc . ti-am dat pm. si nu ar fii frumos sa nu pun si eu ceva set fata / spate 70 / 90 -17 spate 100 / 80 - 17 folosite , putin zac in magazie de 1 an . doar bucuresti zilele astea am sa vad ce mai gasesc in dezordinea asta din magazie Editat Decembrie 3, 2009 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Foarte frumos! Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 @minie: Daca mai e valabil radiatorul de SV as avea eu nevoie de el. Il am indoit pe al meu Ti-am trimis si PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Donez si eu un gril radiator pentru malaguti f15 si capace galbene pentru roti. Voi pune si poze cu ce mai am prin garaj. @minie : PM danke Editat Decembrie 6, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Zurby le vreau...........pentru ala micu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Ok sandu07. ma duc in garaj sa le adun si mai postez ce mai gasesc acolo Mai am tot pentru f15-le tau setul original de tamburi pt frana spate cu arculete cu tot si Un filtru de benzina universal ramane sa-mi dai adresa si sa vedem cum procedam. Editat Decembrie 6, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pufy89 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Salut. As dori si eu perechea de manusi Icon. Platesc transportul.Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Ok sandu07. ma duc in garaj sa le adun si mai postez ce mai gasesc acolo Mai am tot pentru f15-le tau setul original de tamburi pt frana spate cu arculete cu tot si Un filtru de benzina universal ramane sa-mi dai adresa si sa vedem cum procedam. Multam' frumos,ti-am dat adresa pe privat m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 set fata / spate 70 / 90 -17 spate 100 / 80 - 17 folosite , putin zac in magazie de 1 an . doar bucuresti zilele astea am sa vad ce mai gasesc in dezordinea asta din magazie Nu trimiti si in afara bucurestiului? Vreau eu guma aia de 100-80-17, platesc eu transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 man ......... ti-as trimite , dar sincer e posta departe + ca tr sa stau sa o impachetez .........si e mare lenea . dar daca e posibil sa ai drum in Bucuresti spune si ti-o pastrez pana atunci . lasa-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minie Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Salutare. Nici un produs nu a plecat nicaieri, stau acasa in dulap toate. Cei carora am apucat sa le raspund la pm-uri le raman produsele (pe vremea aia -- acum mai bine de 1 luna -- radiatorul nu era dat so @no01else daca nu a dat nimeni pm inaintea ta, e al tau), undeva dupa 15 ian revin si scriu atunci ce produs si unde merge si vedem atunci daca mai sunt produse de dat. Imi pare rau de intarziere dar nu se pupa mereu socoteala de acasa cu aia din targ. Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Salutare. Nici un produs nu a plecat nicaieri, stau acasa in dulap toate. Cei carora am apucat sa le raspund la pm-uri le raman produsele (pe vremea aia -- acum mai bine de 1 luna -- radiatorul nu era dat so @no01else daca nu a dat nimeni pm inaintea ta, e al tau), undeva dupa 15 ian revin si scriu atunci ce produs si unde merge si vedem atunci daca mai sunt produse de dat. Imi pare rau de intarziere dar nu se pupa mereu socoteala de acasa cu aia din targ. Sarbatori fericite! In cazul in care-l mai ai ... astept un semn de la tine oricand si vin eu sa-l iau. Multumesc anticipat si sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Donez cizme touring Probiker marimea 37 purtate 2 sezoane, partea din fata este deteriorata - vezi foto. Locatie: Bucuresti. Pentru detalii: PM. Mesaj completat Donez cizme touring Probiker marimea 37 purtate 2 sezoane, partea din fata este deteriorata - vezi foto.Locatie: Bucuresti. Pentru detalii: PM. Date. Mesaj completat Mesaj completatDate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Donez cadru de bord Cbr f3, un pic indoit (daca ai carena ok se poate trage) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate