Ribo Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Daca imi vine ala de ploaie , il vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 17, 2018 Admin Share Postat Septembrie 17, 2018 Ok, suna.ma seara si vii sa.l vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Donez o pereche de pantaloni cycle spirit marimea S, folositi ocazional de-a lungul timpului, ceva urme de uzura. Au mesada, protectii, tot ce trebuie. Eu mi-am luat altii, asa ca de astia poate se bucura vreo domnisoara nu prea corpolenta, nici prea scunda. Merg la 1.65-1.73 si 55-60 kg. Nu trimit in tara, doar Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 20, 2018 Share Postat Octombrie 20, 2018 In caz ca are cineva nevoie: /index.php?/topic/755055-donez-amortizor-defect-vstrom-650/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Octombrie 24, 2018 Share Postat Octombrie 24, 2018 patut pliabil cu doua niveluri: initial de jos si intermediar o platforma suspendata pentru nivelul intermediar masuta pentru infasarea bebelusului plasa contra tantarilor geanta de transport Patutul portabil pentru copii este usor de montat. Patutul de bebe are un nivel intermediar, fiind prevazut cu o platforma suspendata, ideala pentru primele luni de viata ale copilului. Se recomanda acest nivel pana cand copilul incepe sa se intoarca singur. De asemenea, este prevazut cu o masuta de infasat bebelusul si un buzunar lateral de depozitare. La nivelul de jos, exista o intrare speciala cu fermoar pentru ca, atunci cand va creste, copilul sa poata iesi singur. Pentru ca este pliabil si este prevazut cu roti cu frane, patutul se mai numeste si „patut de calatorie“, fiind ideal pentru calatorii sau doar sa il mutati dintr-o camera in alta. Laturile patutului sunt confectionate din plasa transparenta pentru a permite contactul vizual si monitorizarea bebelusului. Are mici defecte dar este perfect functional. Madalin - 0730660418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR Emilian Postat Noiembrie 3, 2018 Share Postat Noiembrie 3, 2018 Donez o pereche de pantaloni cycle spirit marimea S, folositi ocazional de-a lungul timpului, ceva urme de uzura. Au mesada, protectii, tot ce trebuie. Eu mi-am luat altii, asa ca de astia poate se bucura vreo domnisoara nu prea corpolenta, nici prea scunda. Merg la 1.65-1.73 si 55-60 kg. Nu trimit in tara, doar Bucuresti. Daca nu s-au dat, as fi eu interesat de ei pt sotia mea, care se incadreaza in tiparul mentionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 10, 2018 Share Postat Noiembrie 10, 2018 Purtate 2 sezoane, predare in Bucuresti sector 1. 0766530355 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Noiembrie 10, 2018 Share Postat Noiembrie 10, 2018 Donez 2 bujii ngk iridium care erau pe motocicleta mea kawasaki er 6n. Nu stiu din ce an sunt , stiu ca functionau bine , insa le am schimbat preventiv. Poate se poteivesc si la alte mobre (codul apare sus) » Post actualizat in 10 Nov 2018 12:11 Sus pe ambalaj* whoops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 o mica buba ( cred ca e de la "stat", aparatul e nefolosit de ani de zile): se deschide greu dvd-ul si unele medii nu sunt citite detalii: https://www.philips.co.in/c-p/LX3600D_69/-/overview Numai pentru Bucuresti, predare personala. Daca e necesar pentru o casa de copii sau ceva de gen' e si mai bine. Se poate inchide. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Noiembrie 25, 2018 Share Postat Noiembrie 25, 2018 Donez cizmele din poze măsură 45 .in starea in care se vad,cu toate prinderile bune . Buzău tel.0771287651 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Donate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 10, 2018 Share Postat Decembrie 10, 2018 Donez geaca moto SPOOL masura L. Folosita destul de putin de mine, protectii coate/umeri/spate. Mesada detasabila. Spalata, curata, etc. Singura conditie: cel care o doreste sa se implice cum poate intr-una dintre actiunile caritabile cu ocazia Craciunului 2018. Organizate de motociclisti sau nu https://imgur.com/a/DigDF7s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 La 10.12.2018 la 20:27, Thomas a spus: Donez geaca moto SPOOL masura L. Folosita destul de putin de mine, protectii coate/umeri/spate. Mesada detasabila. Spalata, curata, etc. Singura conditie: cel care o doreste sa se implice cum poate intr-una dintre actiunile caritabile cu ocazia Craciunului 2018. Organizate de motociclisti sau nu https://imgur.com/a/DigDF7s Salut Thomas, Sunt eu interesat de ea pentru fratele meu, poarta tot L :). El mai are o geaca, ideea e ca e "foarte aerisita" si cand scad ceva temperaturile nu prea mai e de mers cu ea. Daca se gaseste cineva care nu are deloc si are nevoie, sunt dispus sa renunt in favoarea lui fara suparare Multumesc, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 Acum 3 minute, pimP a spus: Salut Thomas, Sunt eu interesat de ea pentru fratele meu, poarta tot L :). El mai are o geaca, ideea e ca e "foarte aerisita" si cand scad ceva temperaturile nu prea mai e de mers cu ea. Daca se gaseste cineva care nu are deloc si are nevoie, sunt dispus sa renunt in favoarea lui fara suparare Multumesc, Florin Noroc. Acum 1h am convenit ca o trimit la un proaspat motociclist din Oradea. Daca nu ii vine, te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 (editat) Donez casti bluetooth Rapoo functionale dar fara buretii de la urechi. Primul venit, primul servit. Doar pentru Bucuresti, nu trimit prin curier. Paul - 0722/471/174, zona Timpuri Noi. Raspund doar la telefon. Editat Ianuarie 9, 2019 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Le vreau eu, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 (editat) 5 hours ago, paulynos said: Donez casti bluetooth Rapoo functionale dar fara buretii de la urechi. Primul venit, primul servit. Doar pentru Bucuresti, nu trimit prin curier. Paul - 0722/471/174, zona Timpuri Noi. Raspund doar la telefon. S-au dat. Editat Ianuarie 9, 2019 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Acum 21 ore, paulynos a spus: S-au dat. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentius Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Donez multifunctional Canon Smartbase MP370. Necesita cartuse. Se poate ridica din Bucuresti-zonele Salajan sau Aparatorii Patriei. Nu trimit prin curier. Tel. 0743662199 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Ianuarie 27, 2019 Share Postat Ianuarie 27, 2019 salut, ce placa video este , si aparatul remington este de tuns sau aranjat barba? si unde in popesti leordeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 27, 2019 Share Postat Ianuarie 27, 2019 Daca e sa descompui pachetul, ma intereseaza sursa si cheia de filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 21 hours ago, Starcream said: Cu asta a glumit. N-o dă. O păstrează pentru când își ia următoarea motoretă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiaNNNw0w Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Mai e valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Am incercat sa iti dau un mesaj, insa vad ca nu poti primi. Putem lua legatura cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Donez parbriz motocicletă. Provine de la o Honda CBF 600 din 2006. Este original, însă are 4 găuri mici în urma atașării unui deflector. Se ridică din București, sect. 5, zona 13 Septembrie - parc Sebastian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate