alexsmaf Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 (editat) Salutare, A ajuns in atentia mea aceasta postare si sper sa ajute. Se doneaza tigla fie pentru case care au ars si se reconstruiesc, fie pentru case aflate in constructie si pentru care, evident, oamenii nu au bani sa o cumpere. Zona pare sa fie Satu Mare. Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, gasiti mai multe detalii aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1307299722934889&id=100009646217009 Editat August 23, 2020 de alexsmaf Update de locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Se doneaza telefon HTC U11 life. Specificatii pe net. Are doi ani vechime, stare estetica buna. Bateria tine lejer de dimineata pana seara in regim de folosire medie spre intensa. Sistem de operare Android 10. Minusuri: 1. Are folia de sticla care acopera display-ul sparta in partea de jos (l-am scapat la cateva zile dupa cumparare), dar nu afecteaza folosirea, este in afara zonei in care se afiseaza informatii. 2. Neregulat (cateodata de doua ori pe zi, alteori o data la doua saptamani) se restarteaza din senin. Nu stiu daca este de la telefon sau de la Android. Primul sosit, primul servit. Cine il doreste se anunta aici (nu PM sau alta modalitate de contact) si apoi stabilim cum intra in posesie. Predare personala in Magurele, Ilfov. Nu trimit prin curier. Daca il doreste cineva din provincie trebuie sa se asigure ca un cunoscut, prieten, ruda etc. vine dupa telefon. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 cum spunea cineva mai sus, me! aduc si vinul, il am in frigider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Te aștept, atunci. Vorbim când ai timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Donez pneuri fata / spate, scoase de pe un TDM 900 2002 Daca are cineva nevoie de ele sa anunte aici, le mai tin pana saptamana viitoare, daca nu va nimeni interesat le arunc, imi ocupa spatiul in garaj. Locatie: Bucuresti Sect. 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladicon Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Salut, Donez doua anvelope folosite 1.700 km: BRIDGESTONE / S20F 120/70 ZR17 M/C (58W) DOT0519 BRIDGESTONE / S20R 180/55 ZR17 M/C (73W) DOT1219 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 le doresc eu...ai mesaj O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 (editat) Cele din poze. Geaca de textil are protectii spate/umericraci/coate, cea 'cafe-racer' umericraci si coate. Manusile marime L, merg lejer si pe un S. Nolan N95 flip-up M, cu captusala un pic stricata. Bucuresti, 0743-463.924 Editat Septembrie 30, 2020 de elparu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 Tu donezi unuia care are o soacră și el îți donează soacra. Win Win! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 merge :)) dar nu mai am nimic. gata, s-au dat toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghizumel Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 (editat) Nu trimit in tara, predare personala Brăila/Galați. Le-am recuperat la schimbarea echipamentului. Sunt perechi, necesita curatare. Editat Octombrie 31, 2020 de Ghizumel Completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Ion Postat Noiembrie 8, 2020 Share Postat Noiembrie 8, 2020 La 03.12.2008 la 22:08, paulynos a spus: Inca valabil. Salut. Eu am 1,90 si 94 de kg. Crezi ca se potriveste geaca? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghizumel Postat Noiembrie 10, 2020 Share Postat Noiembrie 10, 2020 La 31.10.2020 la 11:31, Ghizumel a spus: Nu trimit in tara, predare personala Brăila/Galați. Le-am recuperat la schimbarea echipamentului. Sunt perechi, necesita curatare. S-au dat, se poate închide topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 In urma unei mici reamenajari a apartamentului, am ramas cu 2 polite Nora de la Mobexpert care chiar nu isi mai gasesc rostul in noua configuratie. Culoare wenge, dimensiuni 90x26x3.8. Polite: https://mobexpert.ro/products/0251628-19 Dibluri + tije de fixare: https://mobexpert.ro/products/0251627?variant=7861497167932 Unul dintre dibluri nu l-am mai recuperat intreg din perete iar altul este destul de torsionat (a se vedea poza). As trebui cumparate alte 2 noi. Se pot gasi la Mobexpert (intreg kit-ul) sau cel mai probabil si la magazine de accesorii mobilier (roxymob, mam-bricolaj, darel, etc). Contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Daca le poti pune la posta (suport transportul plus berea anticipat, in cont prin transfer), le doresc io! Multumesc tot anticipat! ;) Ai si PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 18 minute, ovi_ice a spus: In urma unei mici reamenajari a apartamentului, am ramas cu 2 polite Nora de la Mobexpert care chiar nu isi mai gasesc rostul in noua configuratie. ... Contact pe PM. Am omis ceva foarte important: Doar cu predare personala in zona Militari-Pacii. Din pacate nu am in ce sa le impachetez pentru transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 Donez doua monitoare 4/3, predare personala in Bucuresti, Dr.Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 14, 2020 Share Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) @ovi_ice, @ivan pedala Dacă le pot prelua eu mâine (duminică) în prima parte a zilei (adică înainte de cursa motogp) mă ocup să le ambalez și expediez luni prin poștă! Editat Noiembrie 14, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Pe mine m-ar avantaja, normal! Asteptam raspunsul lui Ovi'! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Acum 12 ore, john17 a spus: Dacă le pot prelua eu mâine (duminică) în prima parte a zilei (adică înainte de cursa motogp) mă ocup să le ambalez și expediez luni prin poștă! Desigur. Scuze de raspunsul intarziat...dar abia acum juma de ora m-am trezit . Eu voi fi mai toata ziua acasa, deci poti sa treci oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Acum 17 ore, john17 a spus: Dacă le pot prelua eu mâine (duminică) în prima parte a zilei (adică înainte de cursa motogp) mă ocup să le ambalez și expediez luni prin poștă! Gata, le-am predat . Sper sa ajunga intacte la destinatar si sa-i fie utile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Mi s-a adus deja la cunostinta...acum raman dator cu bericioaice la doi! De folos imi vor fi sigur, am demolat cateva camere, apoi le-am refacut, urmeaza mobilatul... Politele astea vor inlocui exact doua polite facute artizanal de mine, prinse pe perete cu suporti in forma de "L", lacuite...care nu bateau in culoarea wenghe ca restul de mobilier! Cum nu am in zona magazine dedicate, iar doua polite apropiate la culoare nu prea aveam unde sa comand, astea vor veni ca o manusa! Va multumesc ambilor...si sa ma trageti de maneca sa dau berea cand ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Cu multa placere! Un pont pt montaj: Din cauza ca diblurile sunt relativ mari ca diametru (14mm parca), iar tijele foarte lungi (aproape cat toata adancimea politelor), intregul ansamblu este extrem de intolerant la erori in plan vertical. Cu alte cuvinte, riscul este foarte mare ca polita sa nu stea perpendiculara pe perete daca gaura pt diblu nu a fost data fix la 90 grade fata de acesta. Stiu ca am "stricat" un perete pe hol cu gauri din astea strambe . De aceea recomand ca la montaj sa ai o nivela atasata de rotopercutor (eventual lipita cu banda de acesta) si sa stai mereu cu ochii pe ea ca burghiul sa inainteze perpendicular pe suprafata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Mi-am imaginat ca sunt fixe, stiu cum sunt concepute chestiile astea, doar ce am terminat de montat un pantofar (cumparat la pachet, demontat) care (la fel ca si la polite) toleranta era zero la orice! Bun pontul cu nivela...iar dibluri cu filet metalic am cateva, rezerva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Dacă vrei îți trimit și un cilindru din ăla mic cu bulă să-l lipești pe bormașinărie, vine câte unul la fiecare stander și cred că mai am unele rămase orfane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate