xt600 Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Trebuia steag rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Cum spuneam, dințosu joacă la ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Ce am spus un pik mai sus, de asta a iesit Marq sa-l darame pe Qwart, , la impins si pe pe Taca cu mana intentionat.Domnee ce nebunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Bah...rossi e vinovat, marq e sfant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Chiar acum, danypop a spus: Mna hai ca l-a "ajutat" mult MM pe Q pfff E clar ca a platit acum locul la Ducati pentru fracsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 O să primească o mustrare scrisă #93, la alte sancțiuni are imunitate spaniolă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Chiar acum, ENEOS a spus: Cum spuneam, dințosu joacă la ducati Indubitabil! S-a intors Marc.Ca tot le era la unii dor de el. Un dobitoc. Mare noroc au avut si Q si Taka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Acum 1 minut, ENEOS a spus: O să primească o mustrare scrisă #93, la alte sancțiuni are imunitate spaniolă. Cred ca doar verbala... Acum 3 minute, therocketscientist1 a spus: E clar ca a platit acum locul la Ducati pentru fracsu Are sens! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Q20 nu mai scapa fara pishiloaga anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Acum 2 minute, adiy32 a spus: S-a intors Marc.Ca tot le era la unii dor de el. Un dobitoc. Ar fi fost bine sa revina cand il chemam.eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Miler face zid in spatele lui Peco sa nu-l las epe Bestiuta sa atace pozitia 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 (editat) Facem pariu că dințosu nu primește nici o sancțiune? Pe Acum 1 minut, Djenavar a spus: Miler face zid in spatele lui Peco sa nu-l las epe Bestiuta sa atace pozitia 1 A căzut zidu'. Editat Septembrie 18, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Cu Q am inteles treaba, dar cu Taka ce a avut? Hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Ce rapid s-au reactivat galbenii. :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Exact ce ziceam ca e cel mai improbabil aia s.a întâmplat. Ei asta chiar ca relansează campionatul. La prima faza eu zic ca MM nu poate fi învinuit,efectiv a pierdut spatele și a derapat sideways la ieșirea din curba. La a 2a maxim însă. Chiar acum, Doctor X a spus: Ce rapid s-au reactivat galbenii. :))) Ahhahaha asta ma gândeam și eu.galeria pe garduri instant De când n au mai avut prilej... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Hai ca am scapat de beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Acuma sa vedem dacă îl ataca sau nu Bestia pe Peco Damn ahahahha S.au evaporat teoriile conspirationiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Chiar acum, Method a spus: Acuma sa vedem dacă îl ataca sau nu Bestia pe Peco Da Însă doar puțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Hai cu ordinile de echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Teatru ieftin italienesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Acum 2 minute, Method a spus: Acuma sa vedem dacă îl ataca sau nu Bestia pe Peco Damn ahahahha S.au evaporat teoriile conspirationiste Taci, lasa blasfemiile ca te rastignesc, inca n u sa terminat cursa , are tot timpul din lume sa primeasca ordinile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Chiar acum, Method a spus: La prima faza eu zic ca MM nu poate fi învinuit,efectiv a pierdut spatele și a derapat sideways la ieșirea din curba. La a 2a maxim însă. Toate i se intampla numai lui. E vorba de atitudine.De durerea lui in pwla fata de ceilalti. Ia fugit spatele pentru ca a fortat mai mult decat putea sa duca talentul si nivelul de competitivitate la momentul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Mai bine plecam la ședință la Partid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Acum 1 minut, adiy32 a spus: Toate i se intampla numai lui. E vorba de atitudine.De durerea lui in pwla fata de ceilalti. Ia fugit spatele pentru ca a fortat mai mult decat putea sa duca talentul si nivelul de competitivitate la momentul asta. Ma frend.....dacă ii găsești vina unui pilot pt ca forțează la maxim...nici nu are rost sa discutam. La Q mi se pare incident de cursă și nu e de vina nici Q nici MM pt asta.Q pt ca nu s a calificat în față...hai sa zicem.si e iată periculos în pluton la start. La Taka insa eu am vazut umar impins a la Biaggi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 Quartararo i-a rupt carena dințosului, din cauza aia dobitocul l-a dărâmat pe Taka => Qua trebuie penalizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate