Flower-Power Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 (editat) Acum 13 ore, iulia2000 a spus: Hei prieteni motocicliști Sunt în anul 2 de master, în domeniul psihologiei muncii, organizațională și a transporturilor, la Universitatea de Vest din Timișoara. Desfășor o cercetare legată de comportamentul motocicliștilor în traficul din România.Acest subiect este mai puțin cercetat și din acest motiv fiecare respondent contează. În link-ul de mai jos găsiți un test de personalitate, triada întunecată și un test de evaluare a comportamentului în trafic, al motocicliștilor. Distribuie și tu acest anunț pentru a ajunge la cât mai mulți motocicliști. Dacă ai întrebări suplimentare, adresează-mi-le pe următoarea adresă de e-mail: luiza.tarlea91@e-uvt.ro Mulțumesc pentru interesul acordat științei și cercetărilor din domeniul psihologiei! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtLbPJATMN6k1TfL1HR94_5Asf229IPHItHH0Ksbv9FoaX6w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 Faptul ca cercetează cineva comportamentul motocicliștilor în trafic pe baza declarațiilor proprii și personale fără o studiere prealabila vizuala...poate fi educational dar nu real. My5cents. Anyway succes cu dizertatia...aia cu triada,m-a bulversat, zău, dacă poți explica ...as fi recunoscătoare. Acum 1 minut, smar2 a spus: @Flower-Power Eu nu vad, zi-mi te rog pe ce rand scrie, poate-s eu mai chior... Cum dreaq, 50 euro Înainte de pasul următor...îți dau contul? Ramai dator? Cum facem? Editat Decembrie 13, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 A.... scrie dupa ce deschizi chestionarul.... pai eu spuneam ca nici nu il deschid daca nu imi spune cat dureaza... de-asta eu nu am vazut durata. Problema pe care o vad e ca nu are nici un control asupra esantionului din populatia motociclista pe care il sondeaza. Forumistii cred ca nu sunt o mostra echilibrata a populatiei moto. Procentul de cocalari, retardati sau analfabeti functionali de aici e semnificativ mai mic decat in trafic. Am mai completat vreo 2-3 chestionare de-astea in trecut, tot asa pentru diverse studii de-astea studentesti, si tot cu promisiunea ca o sa se publice rezultatele, si apoi liniste. Cred ca mai simplu (si mai precis) iesea studiul daca ne dadea un test de personalitate MBTI si extrapola de acolo legat de condusul motocicletei. In fine, daca ma plictisesc la noapte, poate imi arunc o privire pe chestionar desi intuitia imi spune ca nu merita efortul. Om vedea... mi-ar placea sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Sunt curios cati au raspuns afirmativ la aia cu infractiunile in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Eu sunt curios care a rezistat să nu dea o liniuță la semafor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Completat. Sper sa fie cu folos! Spor si succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 14, 2022 Admin Share Postat Decembrie 14, 2022 Eu știu ce am răspuns la alea cu depășirea vitezei legale în localități : întotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 sa-mi zici si mie ce imi prezic astrele Done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 numărul de amenzi primite (conducând motocicleta) în urma unor infracţiuni în trafic Eu ştiam că la infracţiuni se dă puşcărie, amenda este penală dacă se dă amendă. Contravenţii sunt alea care se lasă cu amendă, să nu-i facem criminali pe cei ce traversează pe roşu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: Eu sunt curios care a rezistat să nu dea o liniuță la semafor... Rar rezist. Mă amuză când mă solicită cate un conservar. Eram într-o zi cu un amic (Fz6n), l-am lăsat pe bietul șofer în urmă și ne amuzam la următorul semafor (când a ajuns ăla, noi deja eram trecuți bine). Ce, voi rezistați? Acum 2 ore, l.u.v a spus: Eu știu ce am răspuns la alea cu depășirea vitezei legale în localități : întotdeauna. Și acum aștept radarul de pe Elveția. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 (editat) Acum 3 ore, Penetru a spus: numărul de amenzi primite (conducând motocicleta) în urma unor infracţiuni în trafic Eu ştiam că la infracţiuni se dă puşcărie, amenda este penală dacă se dă amendă. Contravenţii sunt alea care se lasă cu amendă, să nu-i facem criminali pe cei ce traversează pe roşu. Infracțiuni, contraventii.... tot aia Editat Decembrie 14, 2022 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Bai, trai-v-ar, am deschis sa ajut si io studenta. Da' n-am cum, nu 8nteleg despre ce e vorba. Ce-s aia itemi? Ce-i aia triada intunecata?! S-a schimbat anatomia mamiferelor?! Exista mai mult de doua genuri?! Care other?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Neutru, ca Elveția. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Acum 19 minute, Speedy.K a spus: Bai, trai-v-ar, am deschis sa ajut si io studenta. Da' n-am cum, nu 8nteleg despre ce e vorba. Ce-s aia itemi? Ce-i aia triada intunecata?! S-a schimbat anatomia mamiferelor?! Exista mai mult de doua genuri?! Care other?! Babuin, gazela, balaur, cerb, alien Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Ce-i aia triada intunecata?! S-a schimbat anatomia mamiferelor?! Exista mai mult de doua genuri?! Care other?! Sunt chiar 5 genuri: person, woman, man, camera, tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Acum 59 minute, Kristian K a spus: Daa' io ce-am intrebat mai sus? Scuze, n-am citit topicul inainte sa ma apuc de chestionar. Bine, bine, asta cu sexele am inteles-o unii s-au uitat prea mult la anime si viseaza tentacule si alte oratanii, dar ce-i cu triada intunecata?! Si ala e tot un fel de ciudatenie sexuala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 La 13.12.2022 la 12:11, nebunuldenegru a spus: sau manariile celui de sus, ca el decide tot. https://www.consultant360.com/articles/hermaphrodite-infant Parerea ta... La 13.12.2022 la 12:36, nebunuldenegru a spus: daca nu ai vazut, nu inseamna ca nu a fost. Vezi cu nicknameul ala sa nu te bage aldesus la discriminare rasiala. Se zice nebunuldeafroamerican. Acum 15 minute, Kristian K a spus: Nu-i bai,ai vazut ce raspuns am primit... Da, multi au sarit gardul in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Eu nu văd nimic greșit în grila aia cu 3 alegeri ale sexului. O grămadă de fătălăi și-au luat motocicletă în ultimul timp. Frumos ar fi și să recunoască bifând ultima căsuță... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 (editat) poate ar trebui ca moderatorul sa nu mai faca off-topic si sa se duca inapoi in cloaca social-politica cu problemele astea initiativa e interesanta, sunt curios si eu de rezultat la intrebarea cu infractiuni trebuia sa fie vorba de contraventii? iar intrebarile par putin extreme, pare ca se cauta o variatie destul de rara Editat Decembrie 15, 2022 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia2000 Postat Decembrie 15, 2022 Autor Share Postat Decembrie 15, 2022 Acum 11 minute, Krimh a spus: Ar fi fost bine. Dupa cum zicea poporul aici si eu am vrut sa ma opresc din completat. Ca te ia de zici ca is aia de la medicina muncii. Dar, ma rog, am zis sa ajut. Am pus linku si pe grupul iubitorilor de comuniste de pe facebook. Asta ca sa ma laud Adminul a fost de acord. Ca pe pagina facebook motociclism.ro nu se intampla nimic, oricum. Asa ca am ales alt grup. Mulțumesc frumos de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 Acum 1 oră, prafrau a spus: poate ar trebui ca moderatorul sa nu mai faca off-topic si sa se duca inapoi in cloaca social-politica cu problemele astea Pai atunci topicul ar trebui inchis. S-a pus link, lumea sa completeze sigata, ce sa mai discutam aici daca nu despre intrebarile sondajului?! Ce e off in asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 Ceva prea subtil, se pare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 (editat) Acum 7 ore, Krimh a spus: Ar fi fost bine. Dupa cum zicea poporul aici si eu am vrut sa ma opresc din completat. Ca te ia de zici ca is aia de la medicina muncii. Dar, ma rog, am zis sa ajut. Am pus linku si pe grupul iubitorilor de comuniste de pe facebook. Asta ca sa ma laud Adminul a fost de acord. Ca pe pagina facebook motociclism.ro nu se intampla nimic, oricum. Asa ca am ales alt grup. Am primit un mesaj de la Iulia, sper sa nu se supere, dacă poate careva sa facă follow up , și sa vadă treaba cu triada ca nu a atins acest subiect arzător.. merci Acum 7 ore, Krimh a spus: Acum 4 ore, nebunuldenegru a spus: esti subtil ca un topor, voiam doar sa verbalizezi ce ai in capsor ca sa iti pot raspunde Ai dreptate... Editat Decembrie 15, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 15, 2022 Share Postat Decembrie 15, 2022 Acum 5 ore, nebunuldenegru a spus: esti subtil ca un topor, voiam doar sa verbalizezi ce ai in capsor ca sa iti pot raspunde Esti tu prea constipat. Era o ironie vis a vis de politicalicorecsan, nu mai e voie sa spui negru, ca iti sare lumea in cap ca esti rasist. La fel cum nu mai ai voie sa pui doar masculin si feminin, ca unii se pot crede futanari sau alta oratanie... 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Am primit un mesaj de la Iulia, sper sa nu se supere, dacă poate careva sa facă follow up , și sa vadă treaba cu triada ca nu a atins acest subiect arzător.. merci Ai dreptate... Pe matale iar te mananca?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate