SRJN Postat Noiembrie 1, 2022 Share Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 5 ore, vintze a spus: Cum nu sunt batran ca praful, ce sunt alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 6 ore, Dan_06 a spus: Cum nu sunt batran ca praful, ce sunt alea? Capse pentru pistoale de jucarie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx1000 Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Aveau o rata de missfire net superioara oricăror pistoale capitaliste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Am avut și eu, ulterior am avansat la injectoare și tun cu carbid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 "Pocnitori" fata de bronz alb + minium de plumb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 (editat) Lia Bugnar arestată pentru fugă de la locul accidentului după ce a căzut cu bicicleta MONDEN Probleme tot mai mari pentru actrița Lia Bugnar. După ce i s-a deschis dosar penal pentru accidentul de bicicletă suferit în weekend, Lia Bugnar a fost arestată timp de 30 de zile pentru fugă de la locul accidentului și pentru că nu și-a acordat primul ajutor ei însăși, victima accidentului. Comisarul Robert Acrișor confirmă că actrița a fost arestată: ”Legea e lege și trebuie respectată. Suspecta are și circumstanțe agravante, pentru că nu purta cască, deci e clară intenția de a-și face singură rău. Din punctul meu de vedere, o simplă plimbare cu bicicleta prin București înseamnă tentativă de omor la adresa propriei persoane, deci doamna Bugnar să-și ia avocat, că nu scapă”, a spus Robert Acrișor. Polițiștii spun că Lia Bugnar ar fi trebuit să sune la 112, nu să lase victima să se ducă singură la spital după căzătura cu bicicleta, cum a procedat ea. Procurorii susțin și că ar fi bine ca Lia Bugnar să aibă un RCA valabil pentru bicicletă, altfel riscă să-și achite despăgubiri serioase: ”Dacă victima Lia Bugnar își ia avocat, ar putea pretinde de la Lia Bugnar o sumă frumușică, cu titlul de despăgubiri pentru accident”. TimesnewRoman.ro Editat Noiembrie 2, 2022 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 18 ore, Dan_06 a spus: Cum nu sunt batran ca praful, ce sunt alea? Mvaaai, ce tânăr ești! sau poate nu ai avut când erai mic pistoale cu capse....aveam o gramada, capse nu prea aveam ca le terminam în aceeași zi în care le cumpărăm. De-a hoții și vardiștii ,nu te-ai jucat? Erau perfecte pentru jocul ala...acum exista laser games ...am jucat și d-asta recent. Acum 11 ore, Penetru a spus: Lia Bugnar arestată pentru fugă de la locul accidentului după ce a căzut cu bicicleta MONDEN Probleme tot mai mari pentru actrița Lia Bugnar. După ce i s-a deschis dosar penal pentru accidentul de bicicletă suferit în weekend, Lia Bugnar a fost arestată timp de 30 de zile pentru fugă de la locul accidentului și pentru că nu și-a acordat primul ajutor ei însăși, victima accidentului. Comisarul Robert Acrișor confirmă că actrița a fost arestată: ”Legea e lege și trebuie respectată. Suspecta are și circumstanțe agravante, pentru că nu purta cască, deci e clară intenția de a-și face singură rău. Din punctul meu de vedere, o simplă plimbare cu bicicleta prin București înseamnă tentativă de omor la adresa propriei persoane, deci doamna Bugnar să-și ia avocat, că nu scapă”, a spus Robert Acrișor. Polițiștii spun că Lia Bugnar ar fi trebuit să sune la 112, nu să lase victima să se ducă singură la spital după căzătura cu bicicleta, cum a procedat ea. Procurorii susțin și că ar fi bine ca Lia Bugnar să aibă un RCA valabil pentru bicicletă, altfel riscă să-și achite despăgubiri serioase: ”Dacă victima Lia Bugnar își ia avocat, ar putea pretinde de la Lia Bugnar o sumă frumușică, cu titlul de despăgubiri pentru accident”. TimesnewRoman.ro Da, dar lucrul asta este știut de aia care se plimba pe trotinete, biciclete ,motociclete...acum, dacă stătea singura și nubare pe cineva acasă, putea sa spună ca s-a lovit cu tigaia când incerca sa arunce clătite în aer.. dacă nu sta singura atunci nu merge scuza asta ,ca sigur îl lua pe concubin în vizor pentru aplicare de lovituri vezi, dacă nu ma are în lista ei de prietene, ca o sfătuiam ce sa zică. .asa...nu are decât sa se dea în judecata pe ea însăși și sa obțină daune morale și plata spitalizării...căci treptat treptat, în cazuri d-astea, acolo ne îndreptăm... Oameni suntem, mai cădem și din cireș la o adică...sau gutui că să fim în ton cu anotimpul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Ion și Gheorghe în spre casă. Noapte. Furtună îngrozitoare. În fața lor - un conac superb. Bat ăștia disperați la ușă - apare o tipă superba îmbrăcată sumar: - Ce doriți, domnilor? - Păi cucoană afară e urgie și ne intrebam dacă nu ai avea inimă să ne primești în noaptea asta la tine? - Nu am cum să vă primesc pentru că sunt văduvă și nu vreau să îmi iasă vorbe in sat. Dar vă puteți culca în hambar. Cei doi îi mulțumesc pentru amabilitate și se culcă în hambar. A doua zi de dimineață pleacă liniștiți spre casă. După 9 luni Ion primește o vizită neașteptată: un avocat. Cum înțelege că e avocatul doamnei care i-a găzduit pe el și pe Gheorghe și când află motivul vizitei Ion se ridică tremurând tot și fuge la Gheorghe acasă: - Ce-i cu tine, Ioane? - Mă Gheorghe, acu 9 luni cand am înnoptat la femeia aia, tu te-ai dus cumva la ea după ce am adormit? - Mhm! - Și ai…ciocänit-o? - Oho, toată noaptea, ca locomotiva. - Și cumva la plecare i-ai spus numele meu? - Da, mă, ca io-s însurat și mi-era să nu se afle. Dar de ce? AOLEU! Acu 9 luni? Te pomenești că...? - Da, mă! A murit și mi-a lăsat toată averea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Noiembrie 3, 2022 Share Postat Noiembrie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 3, 2022 Share Postat Noiembrie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 3, 2022 Share Postat Noiembrie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 3, 2022 Share Postat Noiembrie 3, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 3, 2022 Share Postat Noiembrie 3, 2022 Most romantic thing you’ll see today.mp4 cel mai romantic lucru pe care l-am văzut zilele astea -=- 312631700_1148048075816367_1791978039114605267_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 IMG_5421.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 stăm binișor, în jumătatea superioară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 video5992110635033300442.mp4 Cu POLIGRAFUL la CUNUNIE.mp4 WEE.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 5 minute, ENEOS a spus: ca poantă e bună deși psihologii sunt unanimi când spun că un un motor mai mare e nevoia de compensare a "ceva" mai mic. indiferent că-i vorba de mobră sau conservă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 VID-20221104-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 4, 2022 Share Postat Noiembrie 4, 2022 Un machiaj de școală, ceva finuț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 5, 2022 Share Postat Noiembrie 5, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate