THC Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 http://portablefilmfestival.com/video.php?video=1076 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Cum se poarta numarul la mare: Fotografie facuta de the lord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Cineva trebuia sa le zica pe nume! http://cacatulzilei.wordpress.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Scuze daca a mai fost http://www.youtube.com/watch?v=XeWDc9ikQwE...r_embedded#t=28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Vine Gigel acasa cu nota 2 la educatia fizica trecuta in carnetul de note. Tac'su : - Gigel, cum dracu tu baiat sportiv, care si acasa faci sport si te ridici la bara, ai 2 la educatia fizica? Gigel : - Profu' de educatie fizica zice "Gigele ridica un picior". Eu ridic un picior. Dupa aia zice "Gigele ridica-l si pe celalalt..." Si eu i-am zis "Pai crezi ca pot sa stau in p**a?". Si mi-a pus 2. Tacsu : - Bravo Gigele, bine ai facut! A doua zi vine Gigel acasa cu nota 2 la literatura. Tacsu : - Gigele, cum ma tu baiat destept, care citesti toata ziua ai luat 2 la literatura? Gigel : - Profu de literatura ne-a pus sa compunem cate o poezie si eu am compus-o p'asta: Ce sa fie, ce sa fie/ Un om mort cu p**a vie/ Sa fereasca sfanta soarta/ D'unul viu, cu p**a moarta. Tac'su : - Bravo Gigele, chiar e misto! A treia zi Gigel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: - Am luat 2 la matematica azi ..... - Ce s-a intamplat? - Pai m-a intrebat profesorul "Cat fac 3 x 2?" si eu am spus "6" - Pai .. e corect. - Stiu, dupa care m-a intrebat "Cat fac 2 x 3?" - Si care p**a mea e diferenta? - Asta am spus si eu si mi-a dat 2. A 4-a zi Gigel ii zice lui tac'su ca l-a exmatriculat din scoala. - Pai de ce? - M-au chemat in cancelarie, intru eu acolo si cand ma uit : profu de educatie fizica, profu de literatura, profu de matematica si profu de geografie... - Pai, ce p**a mea cauta profu de geografie acolo? - Asta i-am intrebat si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Pitipoanca masculina in varianta neagra. ( Ar trebui sa ia exemplu si piti ale noastre.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Fun facts from Infection Control During an hour's swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 liter of urine. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles, etc) An average person's yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! Annually you will shake hands with 11 women who have recently masturbated and failed to wash their hands. Annually you will shake hands with 36 men who have recently masturbated and failed to wash their hands. In a lifetime 22 workmen will have examined the contents of your dirty linen basket. At an average wedding reception you have a 1/100 chance of getting a cold sore from one of the guests. Daily you will breathe in 1 liter of other peoples' anal gases HAVE A GREAT DAY... ...and wash your damn hands! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Pofta buna si mai poftiti pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 un nou indicator rutier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 un nou indicator rutier Pai e simplu: scoti markeru' si il "completezi" ca sa iasa "Atentie la [ce vrei tu] !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 funny, mai ales sincronizarea cu maneaua` de fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Don't try this at home : http://www.on-board.ro/video/206/Team-building Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 O nimfomana super-bogata da un anunt intr-un ziar national: "Nimfomana, ofer 1.000.000$ celui care imi va oferi 100 de orgasme intr-o napte". A doua zi se prezinta la ea un american: - Eu sunt rau, da' rau de tot si-am sa te rup in doua! Si trece americanu la treaba si-i da bataie o data, de 10 ori, de 20 de ori...cand ii moare "problema". A treia zi vine un rus: - Cucoana, fii pregatita de ce-i mai rau! Beau o vodca si tin-te bine!... si incepe rusul: o data, de 10 ori, 20, 30 ... 70 si il lasa si pe el "treaba". Intr-un tarziu vine si un ardelean: - Domnita draga, mai e valabil anuntul cela? - Normal ca mai este! - No, bine, c-am venit si io sa te dezmierd itel, da' am o problema: nu stiu defel a numara. - Pai, nu-ti fa probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe podea. - No bine dara... Si incepe si ardeleanu sa "traga la vasle", de 10 ori... 30... 70... 90... Nimfomana se sperie si-si spune in gand: "Mai, da' cum sa-i dau eu nespalatului astuia 1.000.000$ si am si obosit". Si incepe sa triseze: 91, 91, 93, 93, 93, 93. - Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data? - Nu, ma tarane. - Bineeee conita. Stii ce zic io, domnita draga, vezi ca ne-am incurcat. asa ca hai sa stergem totul si s-o luam da la capat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Nu stiu daca a mai fost... daca da, scuze... > Piciorul > priveste in sus, vede ca penisul il priveste si il > intreaba: > > > > - Ce mai > faci? > - Sunt precum un liliac, raspunde penisul suparat. > Stau tot timpu' atarnat cu capu-n jos... Cu tine cum se > poarta stapanu'? > - Excelent! Imagineaza-ti ca dimineata, ca sa nu racesc, > imi pune papuci, se duce sa se spele si ma spala bine > intre toate degetele, apoi ma sterge bine, ma da cu talc, > apoi ma imbraca cu sosete si ma baga in pantofi. Apoi mergem > toata ziua. Seara, cand ma dor toate ,ma baga in apa calda, > imi face masaj cu crema si ma lasa sa ma odihnesc toata > noaptea. Cu tine cum se poarta? > - Cu mine se > poarta oribil ! > Sa-ti povestesc: > Dimieata ma palmuieste si ma scutura si-mi zice: > "Gata ,nenorocitule, opreste-te!" Apoi ma baga > stramb in chiloti si toata ziua am o durere de cap de nu-ti > mai zic. Ei, si cu toate astea, seara... , seara vrea > sa stau tare si batos! Si cel mai rau e ca de fiecare data > cand intram in pestera, nu-ti imaginezi cat ma enerveaza > nehotararea lui !... > - Care pestera? > Ce nehotarare? intreaba nedumerit > piciorul. > - Pai, daca > intru in pestera, unde si asa abia incap, ma baga si ma > scoate, ma baga, ma scoate si iar ma baga si o tine tot > asa..... > - Si tu ce faci? > intreaba ingrijorat piciorul. > - Pai, ce naiba > sa fac, ametesc, vomit si lesin!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Hayabusa Reverse Trike – TT-Busa http://thekneeslider.com/archives/2009/08/...-trike-tt-busa/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Se spune ca femeia trebuie tinuta numai in puf. Puf! o palma. Puf! un picior, zgura matii. Puf! una in burta, hai sictir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Sotul vine acasa si-o anunta pe nevasta-sa: - Fa, azi mergem amandoi la curve! - Cum asa, draga?! intreaba sotia. - Pai, eu ma duc la Mimi si tu te duci la ma-ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Mama molie cu puiul molie. - Puisor, te rog frumos sa papi ciorapel... - Nu pap ciorapel !!! - Ba, te rog frumos, iti spun pentru ultima oara: papa ciorapel ! - Nu pap ciorapel ! - Bineee, sa stii ca cine nu papa ciorapel nu papa nici mohair. Daca intr-un grup de 40 de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este team building! Doua prietene stateau de vorba. -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? -Da. -Si ce mutra avea? -Statea in usa ca prostul!... Pleaca sotul in alta camera cu mobilul in buzunar. Scoate mobilul si suna acasa. Sotia ridica receptorul. Sotul: - Scumpo, te iubesc... Apoi inchide receptorul. Se intoarce inapoi si intreaba: - Cine a sunat? La care sotia raspunde: - Nimeni... o prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Gyuri lucra la o uzina din Ardeal. Era absolvent de profesionala, sculer matriter. Intr-o zi il cheama directorul si-i zice: - Bai, Gyuri, trebuie sa te dam afara. - Ioi, da de ce dat la mine afare? - Bai, cum sa-ti explic, acuma cu aderarea asta la normele UE, nu mai merge ca alta data. Managementul, IQ-ul, nivelul profesional, standardele au crescut, pricepi? - Io nu intelege. - Ba, n-ai liceu, asta e! - Face Gyuri liceul, nu problem asta. Merge Gyuri, da la seral, termina liceul. Il cheama directorul: - Aceeasi problema, n-ai facultate. Face Gyuri si facultatea la FF. Iar il cheama directorul. - Acuma ce motiv mai este, ai fecut Gyuri si liceu si facultate! - Bai, uite care-i treaba, esti ungur ma si io nu suport ungurii la mine-n uzina, asta e! - Asta nu problem este, facem Gyuri roman, trecem la ortodoxie. Bun, il naseste directorul si-l boteaza „Gheorghe”. Dupa un timp iar il cheama directorul. Gyuri raspunde: - Fecut liceul, facultatea, ai fecut si roman, acuma ce mai este? - Bai „Ghita”, uite au fost niste comisari UE in inspectie prin judet si prefectul mi-a atras atentia ca dam prea multi unguri afara, asa ca... acum mai dau afara si cate un roman. Mesaj completat Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti. Matusile mele ma piscau de obraz si ziceau razand: "tu urmezi"! Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac si eu acelasi lucru cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Cand eram mai tanar, uram sa ma duc la nunti. Matusile mele ma piscau de obraz si ziceau razand: "tu urmezi"! Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac si eu acelasi lucru cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate