-UFO- Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 (editat) Hmm ... si eu as fi curios sa "aflu" ce tatuaj si-a tras ... chocolate donut LE: I'm so drunk that i love every user of this forum, and i'm not the ADMIN! Editat Mai 31, 2013 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HscnaBhJ5DI =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 De pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Azi dimineata pe realitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Azi dimineata pe realitatea. ahhahaha...ce idioti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 epic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 epic. am ras cu lacrimi,ce cauta el pe linga,sa vada de unde vine fumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 troll bisericesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Buna asta! Daca o pun pe aia cu Toma Caragiu cu Babelor slabelor... imi iau suspendare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 don't fuck with us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=518725&selpic=0&zoom=1#foto Asta-i din aia: "Ce vroia autorul sa exprime?" (autorul "operei de arta", desigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 un articol fani. ref motococalaristi http://www.atitudinea.ro/articole/nebunie/motociclistii-cer-recunoasterea-slapilor-si-ochelarilor-de-soare-ca-echipamente-de-protectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator krime777 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Motociclistii cer recunoasterea slapilor si ochelarilor de soare ca echipamente de protectie Scandal mare la rundele consultative pentru noul cod rutier intre motociclisti, Politia Rutiera si Ministrul de Interne. Liderul motociclistilor Donator Remus s-a enervat si a sarit la sa il bata pe un ziarist care avea microfonul in forma de conserva. Mai mult, spune el, ziaristul i-ar fi taiat calea pe hol cand a virat fara sa se asigure. Mai tarziu, motociclistul si-a cerut scuze si a recunoscut ca uraste toti conservarii, chiar si pe tatal sau care conduce o conserva gigant (este sofer de betoniera), dar ii vede pe toti soferii de conserva ca pe un rau necesar. „Fara conservari nu ar mai exista obstacole/jaloane si ar trebui sa mergem doar in linie dreapta! Va spun sincer, nu se compara nimic cu slalomul printre masini si socatul fraierului ... de ii sare shaorma din mana cand treci pe langa el cu 160 KM ... muhahahahaha!” a mai completat dl. Remus. La incheierea consultarilor liderul absolut al motociclistilor a declarat pentru presa: „Dragii mei, nu exista transparenta in aceasta tara, unde este CEDO, UE si NATO? Nu ne sunt respectate drepturile! Castile ar trebui scoase din regulament pentru ca sunt si vor fi inutile, mai ales la 250 de km/ora. Dupa conferinta de presa, va invit in parcare, unde va voi demonstra personal acest lucru.” „Domnule ministru, va rog sa intelegeti, oamenii dau bani grei sa isi cumpere o motocicleta si nu le sunt recunoscute fetele! Asta ne doare pe noi! Cand avem casca pe figura, suntem niste anonimi fara personalitate, nu ne mai recunoaste nimeni! Nu este corect! Cei cu BMW-uri pot fi vazuti la fata iar noi, cu motocicletele, nu.” argumenteaza dl. Donator pozitia motocicilistilor. Referitor la slapi dl. Donator le-a comunicat politistilor ca se folosesc doar slapi cu talpa de burete expandat care ofera protectia necesara a unui motociclist. Un tanar motociclist euforic: „In prima faza ne multumim si cu atat, ochelari si slapi, la anul dorim sa cerem introducerea unei noi legi! Riderii sa poata pilota la bustul gol pentru ca ne bronzam cu maneci! Acest lucru este foarte jenant! Pana si copiii fac misto de noi la strand.” De aici: http://www.atitudinea.ro/articole/nebunie/motociclistii-cer-recunoasterea-slapilor-si-ochelarilor-de-soare-ca-echipamente-de-protectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu cred ca doar cocalarii cer asa ceva, iar tu daca ai postat asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu cred ca doar cocalarii cer asa ceva, iar tu daca ai postat asta... Mosule, de pamflet ai auzit ? Vezi ca la sfarsitul postarii e data sursa iar la sfarsitul articolului scrie clar : "Acest articol ar putea fi o gluma. Eventualele asemanari cu persoane sau evenimente reale sunt pur intamplatoare!" Cand vad omuleti fara simtul umorului ...imi vine asa subit, simtul ...omorului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Mosule, de pamflet ai auzit ? Vezi ca la sfarsitul postarii e data sursa iar la sfarsitul articolului scrie clar : "Acest articol ar putea fi o gluma. Eventualele asemanari cu persoane sau evenimente reale sunt pur intamplatoare!" Cand vad omuleti fara simtul umorului ...imi vine asa subit, simtul ...omorului ! +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 foarte tare )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 astia se vor a fi un fel de times new roman, dar mai au de invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu sunt pentru bustul gol doar daca va fi obligatoriu sa poarte tatuaje pe spate gen "Spyke, IXS, Vanucci" etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Pe cand solicitare de echipament obligatoriu doar tanga pentru pasagere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 astia se vor a fi un fel de times new roman, dar mai au de invatat la asta m-am gandit si eu dar sa fim seriosi, mie unul mi s-a parut reusit (asta de aici) cum sa-l cheme ma Donator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu cred ca doar cocalarii cer asa ceva, iar tu daca ai postat asta... nu ti s-a parut putin dubios ca-l cheama "Donator Remus" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu cred ca doar cocalarii cer asa ceva, iar tu daca ai postat asta... nu pot sa cred ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate