Banzay Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Genial omu'! Are si talent si stie si cum sa il prezinte intr-o maniera atragatoare pt. public! Cum se plimba cateii la rusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 biliard pe vapor asta bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 care-i partea Fun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 care-i partea Fun? asta vroiam si eu sa intreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 este mai mult cool decat fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 daca asteptati destul de mult o sa vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 daca asteptati destul de mult o sa vedeti frate, cu post-ul asta m-ai facut sa ma uit 5 minute la o poza! deci, care e faza cool? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 http://www.fugly.com/media/flashdir/Funny/gaytest.swf :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 ce e asa fun? e foarte usor de apasat butonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) ce e asa fun? e foarte usor de apasat butonul ups! ps. Ha! You're gay! Editat Iulie 1, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 @Jinx - ca ai pus botu' si te-ai uitat 5 minute )))) si acum eu rad(asteptam o reactie de genu')!))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 @Jinx - ca ai pus botu' si te-ai uitat 5 minute )))) si acum eu rad(asteptam o reactie de genu')! ))) cred ca tu lucrezi la gandul.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 libertate domne...ce daca's ghei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) And one for the forum bitches, gender unrelated. Editat Iulie 1, 2013 de ubermuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 http://link interzis/view?i=81e_1372675656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 @Jinx m-ai prins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 este mai mult cool decat fun esti prea cool pentru noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 perle de la BAC “Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul.” “Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel. Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei.” “Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric” “Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place” “Un jurnal e bine să ai ca să vezi cât de prost erai în trecut şi câte fete ţi-au mâncat bani” “Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte și te compromite” “Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis” “Modelul meu în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria” “Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa” “Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu ” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Trist. Cel putin fata de alti ani... astia sunt si incoerenti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 perle de la BAC ............. eu nu ma pot decide daca astia o fac la misto sau chiar sunt in halul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) VAND DISPOZITIVE DE COPIAT! SUPEROFERTA SI IN CAZ CA SUNTETI PROFI: VAND DISPOZITIVE DE DISTORSIONAT SUNETUL Editat Iulie 2, 2013 de crazydanutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShErPiShOr Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Aveti grija si purtati echipamentul mereu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate